Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 658
  • 726
  •   2
Отговори
# 420
Днес минах през Заг да преслушам новите аромати но нищо не ме впечатли обаче се сетих от коментарите в темата за Нощния трезор и си взех. Понеже бях се напръскала преди това с оригинала на Градината на Мосьо Ли и от него вече нищо не беше останало  Mr. Green се залях подобаващо с новата си придобивка  Simple Smile е, просто е прекрасен и, може и да греша, но май влачи по-голям шлейф от Рефанския  или поне така си мисля, защото трима човека ме спряха да ме питат с какъв парфюм съм докато преди с този на Рефан това никога не ми се е случвало  Thinking
Рефанския е по - наситено сладък, докато в този на Заг се усеща в по - голяма степен ароматът на личи /поне за мен ТОВА е причината да твърдя, че парфюма ва Заг е по - красив от този на Рефан/... И аз съм отнасяла комплименти /при това в градския транспорт! Mr. Green/ именно с версията на Заг  Wink
 Peace
Така го описвате, че май и аз ще ходя да го душа и купувам. Днес като се разхлади съм с Black Opium, много ми е любим.

# 421
Търся добра имитация на Escada Sorbetto.

# 422
За първи път поръчвам на сляпо, разбира се поръчах Лалето. Дано ми допадне. Колко изчетох за него, как да не рискувам? 😂 Ще го получа чак другата седмица, нямали го наличен.
Днес ще го търся в близката парфюмерия поне да го помириша.

# 423
  • Бургас
Този парфюм на Ескада мисля няма имитации.

# 424
Момичета, гледам сега в брошурата на Лили има промо на една от Лемпиките - 30мл. за 26лв. Дали си заслужава.

# 425
  • Бургас
За мен не си заслужава,този бранд съм го зачеркнала не харесвам нищо там,но пак си е до вкус.За друг може да си заслужава.Джаста,ако не познаваш нищо пробвай първо е моя съвет.Kissing Heart В Бургас днес е хладничко,много ме радва това.Ще си нося вече активно една моя голяма любов-https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/L-Instant-de-Guerla … ilette-14314.html Ох,Герлен ароматите им са съвършени.Heart

# 426
По принцип харесвам класическата Лемпика - Лолита Лемпика на Лолита Лемпика.
Нямам обаче оригинала, имам имитацията на Заг. Харесва ми. Много ми харесва. Обичам парфюми с лакрица.
По тази причина харесвам и Роклята на Герлен. Пак в имитация.
Доколкото четох в нета, Лемпика нещо щяха да правят промени и май нещо за нов парфюмер се споменаваше и сега не знам дали това не се е случило и дали са с нови реформулировки парфюмите им.
Ще ида да го душна, да видим какво ще излезне.

# 427
  • Бургас
Опаа,тук вкусовете ни се разминават драстично.Stuck Out Tongue Winking Eye Значи парфюмите на бранда са твои.Роклята на Герлен не можа да ме влюби в себе си,харесвам само Синята,но не ми е нещо уау писна ми.Иначе версията на Рефан на Рокличката е много близка до оригинала.

# 428
  • Стара Загора
Днес минах през Заг и взех Лалето и Номад и съм много доволна. С Номада се офъщях  яко Grin и си се чувствам прекрасно цял ден с него. Според мен е доста добра имитация! Харесах и Отровното момиче на Заг, следващия път ще си го взема Simple Smile От Нощния трезор обаче останах разочарована, него ще го проверя в Рефан. Новите на Том Форд съвсеем, съвсем не са мой тип. Neutral Face Нека да размърдаме темата- кой какво ще носи през есента? Flowers Fallen Leaf

# 429
  • Бургас
Бонбоника,защо си разочарована от Нощния Трезор на Заг,той е по-далечен за мен от Рефанския.Виж него,но също си има разлики,описвала съм го подробно.А Лалето и Номад са върховни.Kissing Heart На Том Форд и аз ги пробвах,не са за мен също,отпадат.Скоро ще извадя Манифесто на Роксан,разкошен е,пробвайте.Също като оригинала за мен и няма смисъл от него.

# 430
Кристалче, добре, че ми припомни за Манифесто, ще извадя също и Адикта и една имитация на Кашарел, все на Роксан. Черната Орхидея при мен се ползва целогодишно, както и Черния опиум. Трезора също. Големи комплименти отнасям с него. А, в началото някак ми се струваше поредната сладост, но околните полудяват просто. Също ще се носи и Класиката на JPG в изпълнение на Jeanne Arthes - Arome Arthes. Това е другия, който около мен усещат осезателно. Поемата в изпълнение на Заг също е добра. Многооо добра.

# 431
Кой вид Roxanne имате предвид, тези ли? Искам да взема Манифесто, харесвам оригинала.
Скрит текст:

# 432
  • Бургас
Да,точно тези на Роксан.Джаста,казваш Поем е добър в изпълнение на Заг,ще го проверя.Не съм срещала качествена имитация на този аромат до момента.Рефанската е ужас безподобен,абсолютна гавра с оригинала!!! Ако има случайно почитатели на Органза да проверят версията на Парфен,супер близка е за моя нос.

# 433
Нищо нямам от Роксан, сега прегледах списъка на сайта им, LIGHT BLUE/D&G дали е добър? И за него се изръсих преди година-две в търсенето на заместник на флам и ми допадна. Но след като го свърших, не съм купувала друг.

# 434
  • Бургас
За мен Лайт Блу не е добър в никоя от версиите,които аз познавам.На Заг е много далечен,по-добре оригинал тук,тестерите се намират по-евтино в нета.

Общи условия

Активация на акаунт