Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 680
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Мистик,взела си Шанел Шанс Тендър.За мен обаче е много  далеч от оригинала.Фен съм на Нежния Шанс и то голям,ако искаш по-близка имитация виж тази на Парфен.Stuck Out Tongue Winking Eye
понеже не познавам оригинала явно затова ми хареса Wink

П.п. А като имате толкоз парфюми,как ги съхранявате? Т.е не променят ли аромата?
И...къде да изсипя парфюм без да омириша всичко Stuck Out Tongue Winking Eye искам си шишето.

# 451
  • Deutschland
Лабрекс, ето този е имитация на Жадор в Лидълска версия

# 452
Фрау Скитница, непременно ще го потърся, благодаря! bouquet

# 453
А имате ли инфо , на кой парфюм е имитация синьото шише Chalon от Лидл Мерси Simple Smile

# 454
Жадор в Лидълска имитация също не е лош.
Аз не съм голям фен на Жадор, но приятелка го ползваше /оригинала - Жадор/ известно време и го опознах покрай нея. За мен версията на ЛИДЛ изобщо няма как да е имитация на Жадор... Tired Колкото пъти мина през ЛИДЛ, толкова пъти я помирисвам именно заради твърдението, че е имитация на Жадор...Ами нищо общо нямат двата парфюма според мен... newsm78
А имате ли инфо , на кой парфюм е имитация синьото шише Chalon от Лидл Мерси Simple Smile
Ето тук:
https://www.divahair.ro/reviews/parfum-chalon-blue-rev1294
пише, че бил имитация на Davidoff Cool Water, но...и на него не съм му голям фен, така, че не знам доколко е така... newsm78

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 22:34 от solar_fields

# 455
Дами, кой парфюм от Заг се доближава най-много с оригинала, и кой непременно  трябва да се пробва.  Утре ми предстои посещение, до сега не съм си взимала нищо, обаче покрай темата се зарибих.

# 456
Дами, кой парфюм от Заг се доближава най-много с оригинала, и кой непременно  трябва да се пробва.  Утре ми предстои посещение, до сега не съм си взимала нищо, обаче покрай темата се зарибих.
И аз преди една година се зарибих. Първият, който купиих от Заг, беше Мон Герлен.Heart При толкова компетентни момичета тук , аз само давам едно лаическо мнение. Още си го подновявам и му се радвам. Наред с вече много други , разбира се.

# 457
  • Бургас
Зависи какво харесваш.Ето няколко предложения за запознанство от мен-Лалето,Номад,Императрцита,SEE by CHLOE CHLOE,NARCISO RODRIGUEZ for her NARCISO RODRIGUEZ,FLOWERBOMB VIKTOR&ROLF,Le Jardin De Monsieur Li Hermes,Tom Ford - Tobacco Vanille/ако харесваш ТФ го пробвай,много е близък до оригинала/, ELIXIR DES MERVILLES - HERMES,Mugler-Aura,Estee Lauder Pleasures.PREMIERE GUCCI.

# 458
Много ви благодаря за бързите отговори Heart

# 459
  • Стара Загора
Не го харесах,защото ми избиваше някаква спиртна нотка и много цитрус. Не помня много оригинала, признавам. И все пак това са имитации, не бива да очакваме да са същите парфюми- понякога са по-добри дори, но друг път ни разочароват Simple Smile

# 460
За кой парфюм говориш, че "избива цитрусова нотка"?!

# 461
  • Стара Загора
За кой парфюм говориш, че "избива цитрусова нотка"?!
За имитацията на Нощния трезор в изпълнение на Заг Wink

# 462
  • Бургас
Бонбоника,съгласна съм с теб,то не може без разочарования.Мен питате ли ме за оригиналите,почти нищо вече от дизайнерските парфюми за съжаление не може да ми грабне вниманието.И налазих сега ниш парфюмите,по-обстойно да ги проучвам и ето вече две нови любови открих там.Но и сред тях има много неща от които се потрисам и много от тях не заслужават сумите,които им искат за мен.Аз обаче не се отказвам да търся.SunglassesОстави го този парфюм щом не ти харесва,а и не е от лесните дори в оригинал.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 09:55 от Bright Crystal

# 463
След дълъг парфюмен застой, най накрая ми се възобнови страстта към ароматите и направих една голяма поръчка от Заг. Всичките ги взех насляпо и по 100ци Rolling Eyes плюс няколко проби от толкова хвалените тук нови попълнения.

За мое голямо щастие и двата нови на Том Форд се оказаха точно мои! Силни, упойващ ориенталци с бадеми, ром и още куп вкусотии. Yes I Am на Cacharel ми ухае толкова вкусно и опияняващо,че и от него опрасках една 100ца.

Лалето ми хареса в първите няколко минути, пресъздава много реалистично зеленината на дръжката на тку що откъснато лале, но след това ми стана един сапунест,  чист и спретнат... не е по моя вкус, но определено виждам защо има толкова почитателки.

Номада въобще не ми допадна. Нещо ми избива на мухъл и на старо в този аромат, предполагам комбинацията от слива и мъх. Опитах няколко пъти,  но не успяхме да се харесаме с него.

Преди седмица ми дойдоха и две поръчки с масла от два английски сайта: Perfume Parlour и Arabian Oil Perfumes.
От PP си взех аналог на първия Gucci EDP който отдавна е спрян  https://www.fragrantica.com/perfume/Gucci/Gucci-Eau-de-Parfum-684.html

Оригинала не го познавам, но аромата на маслото е доста необичаен. Усеща се кимиона и мащерката доста отчетливо, но са омекотени от една кожена подложка като велур. Като цяло не е за всеки ден, стои близо до кожата, и бих го определила като по-интимен парфюм за съблазняване.

От Arabian Perfume Oils  си взех една моя любов с която се запознах преди две години в мола и от тогава чакам някой да я изимитира- L'Ange Noir Givenchy.
https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/L-Ange-Noir-41014.html-  едни прекрасни бадеми, обгърнати в разкошен ванилов облак и пропити с ирисова инфузия... Направо любов!  Това е еден от малкото парфюми който ми беше останал ясно в съзнанието като спомен и смело мога да заявя, че маслото е направено 1 към 1 с оригинала, като е доста по-дълготрайно от него върху кожата.

Извинявам се за дългия ферман Flushed

# 464
  • Бургас
ayaska,страхотен разбор си направила.Kissing Heart Този на Кашарел и аз го харесах още повече,че на нищо друго не ми заприлича,но го тествах много набързо.Ще се върна за него определено.

Общи условия

Активация на акаунт