Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 658
  • 726
  •   2
Отговори
# 480
Цитат на: solar_fields

Ето тук:
[url
https://www.divahair.ro/reviews/parfum-chalon-blue-rev1294[/url]
пише, че бил имитация на Davidoff Cool Water, но...и на него не съм му голям фен, така, че не знам доколко е така... newsm78
много благодаря за отговора :*
Преди няколко дни случайно попаднах на него и ми направи доста приятно впечатлени. Оказа се и траен. Аромата е доста специфичен и дълго размишлявах дали  ми понася ... Simple Smile
 Но вчера се открих с рефанската версия  143 на bvlgari- Omnia green jade.... Heart Eyes
Емиии любов от първо вдишване

# 481
Днес ходих да си наливам парфюмчета от тези, които имам и да душа за нови попълнения. Пръснах flower bomb -  все едно е Животът е прекрасен, ама с една идея сладка нотка, напълних си Номада в шишенце от 12 мл, заг са пуснали пластмасови малки, да видим как ще е.

# 482
Момичета, някоя от вас има ли актуални списъци на Рефан?

# 483
  • София
Здравейте! Преди около година в Кауфланд Студентски град имаше щанд на Le Parfum. Вече го няма щанда. Някои знае ли къде мога да намеря техен щанд?

# 484
  • BG-DE
В Кауфланда на Тотлебен има техен щанд.

# 485
Здравейте, чета ви от няколко месеца и така си помагах в избора на аналогов парфюм. Сега искам и аз да споделя своята съпоставка на Twilly оригинал с версия на Заг Зодиак. Тествала съм оригинала няколко пъти и все не ме е впечатлявал, едва съм го усещала дори, може би защото ароматите са ми се смесвали. Бях си наумила, че нещо не ме кефи. Когато бях в магазина на Заг съвсем наскоро и търсех нещо друго, продавача настоя да ми покаже 2 нови аромата, единият от които беше Twilly. Казах му, че няма смисъл, но той все пак ми пръсна. Взех си блотерчето и си го душих периодично. Установих, че ми е интересен аромат. След няколко дни пак ходих да си пълня друг парфюм и другата продавачка настоя да ми пръсне същия на ръката. След 2 дни, през които мислих само за аромата реших, че трябва да го взема. След това си направих паралелен тест с оригинала. Като трайност мисля, че е същата. На Заг го усещах над 10ч. В един момент бяха доста идентични, скоро след това оригинала доста затихна. Във версията на Заг се усеща по изразено джинджъра, което за мен е плюс и може би това ме накара да преосмисля този аромат. По повод на Twilly искам да коментирам и един друг аромат на Hermes- Elixir des Marveilles. Препоръчаха ми го в Заг и си взех 50 мл на доверие. Беше много топъл ден и помня, че не го усетих добре. Отне ми няколко дни докато се запозная с аромата, малко се насилих да го харесам първоначално, заради  количеството, което бях взела. След това направих 2 теста с оригинал. Четох мнения във форума, че е доста добро копие. За мен също е добро, но ми липсва нотката на тамяна във версията на Заг, което установих, че за мен прави голяма разлика. Така покрай Заг Зодиак мисля, че открих, че този аромат на Hermes трябва да го имам в оригинал.

Последна редакция: сб, 08 сеп 2018, 17:14 от Elitooo87

# 486
  • Бургас
Elixir des Marveilles е един от вечните ми любимци и го имам в оригинал,но го нося супер рядко.На мъже обаче лично за мен стои по-секси.Имитацията на Заг  е достатъчно добра и ако преди да го купя имаше толкова добро негово копие със сигурност не бих инвестирала в оригинала.Twilly не можах да го разбера,направо ми се обръща всичко от него,някакъв бъркоч ми е,но аз като цяло не съм фен на бранда с изключение на вече споменатия парфюм и Нилските градини.Рефанският списък на първа страница е полу-актуален така да се каже,липсват само най-новите аромати.Stuck Out Tongue Winking Eye Елито,добре дошла.

# 487
Аз пък исках да ви питам друго.
За колко време харчите репликите (говоря за наливните Парфен, Рефан, Заг и т.н).
В смисъл след 5-6 месеца променя ли се аромата, изветрява ли?

# 488
  • Deutschland
Много бързо ги харча Simple Smile обичам да се поливам. Мъжът ми се кълнеше в оригиналите, ама като му купих един на Рефан и един на Заг, запя друга песен и сега се полива и той.
Вчера гледах Ла Рив, но тестерите бяха сякаш отдавна отворени и ми миришеха ужасно, та нищо не купих

# 489
Elitooo87, добре дошла, успя да ме заинтригуваш с тоя "бъркоч" Twilly по Bright Crystal bouquet (развесели ме!), ще го пробвам да видя как ще ми понесе на носЪТ! Simple Smile

Да се похваля, понеже ви досадих с моя флам, че вече ще мирясам, сдобих се с него. За съжаление малкото количество се оказа с аромат на химически препарат за чистене, и намек за флам нямаше, но аз съм си виновна, че отказах да го прегледам в офиса, човекът ме попита ще отварям ли пратките или да ги приключва, и аз казах да приключва. Не разбирам такива хора, за 5 лева да пробутваш боклуци, при това изрично питах дали е наред ароматът, тя ми отговори, че бил съхраняван на тъмно, имал си жълтия цвят и е наред. Аз се учудих защо не си е пръснала просто и да разбере годен или негоден е, то е явно, че стои от отдавна. Не знам дали и останалите остатъци от парфюми, които предлага, не са във същото състояние. Жалко че махнаха форума на олх, там поне човек можеше да се осведоми за коректността на продавача. Както и да е......но пък цялата опаковка си е същият онзи мой вълшебен аромат. Heart Eyes
solar_fields, само да не решиш, че съм с претенции към теб, напротив, благодарна съм ти, че покрай остатъка, намерих и цяла опаковка, че и читава. Иначе бях се отказала да търся. Peace

# 490
solar_fields, само да не решиш, че съм с претенции към теб, напротив, благодарна съм ти, че покрай остатъка, намерих и цяла опаковка, че и читава. Иначе бях се отказала да търся. Peace
Laughing Не мога да реша подобно нещо. Бих носила отговорност, ако аз ти го продавам, но в случая не съм аз, така, че...  Laughing
Честита придобивка!
 Peace

# 491
  • Габрово
Аз пък исках да ви питам друго.
За колко време харчите репликите (говоря за наливните Парфен, Рефан, Заг и т.н).
В смисъл след 5-6 месеца променя ли се аромата, изветрява ли?

да...много интересен въпрос...колко е трайността на наливните парфюми ?
Който знае   , да отговори.
Ще  ми е интересно..Flowers HibiscusAnimal Hatched Chick

# 492
Според мен,парфюма е като виното-с времето стават по-хубави.Ако са съхранявани правилно,на тъмно и при еднаква температура.Мойте нямат време да изветряват,заминават за нула време.

# 493
  • Габрово
Да съхранявам ги на тъмно...но все пак  -те са били преди това в магазина  ,а по преди по складовете....

# 494
  • София
Но вчера се открих с рефанската версия  143 на bvlgari- Omnia green jade.... Heart Eyes
Емиии любов от първо вдишване
Нали?
Великолепен аромат. Толкова ме е яд, че Булгари спряха оригинала. Добре, че Рефан и Парфен го имат, иначе не знам какво щях да правя без него. Любим ми е:heart_eyes:

Общи условия

Активация на акаунт