Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 602
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Не,Миме няма имитации.Но този парфюм поне върху мен почти няма никакви разлики с класическото Клое едп.Напълно излишно е човек да има и двата/мое мнение/

# 166
Оо супер,имам другия значи решихме загадката.Благодаря,ти!

# 167
  • русе
Здравейте и от мен.Днес минах през магазина на Заг и си взех Армани Си новият аромат(385 номер)Не познавам отигинала,но този на Заг е уникален.Продавачката каза че началото на септември ще имат нови аромати предимно на Том Форд

# 168
Новия Си при мен е и много траен.

# 169
Търся JIL SANDER The Essentials Bath and Beauty

# 170
  • Варна
Аз пък съм силно впечатлена от 384 Nomad на Zag - прекрасен аромат, напомня ми на Bloom на Парфен, но Bloom имаше една дразнеща за мен нотка, която се появяваше след известно време, а Nomad ухае все по-добре с течение на времето. А, и доста е траен.

Пробвах и новия Si passione - не ме впечатли, но ще взема да мина за повторно мнение щом го хвалите.
От Zag си взех и 379 Aura на ТМ и 370 Kenzo World. Аурата е чудесна, Кензо - също, но след време почва леко да ми сладни, но такова блудкаво сладко.

Взех си и La Nuit Tresor от Zag и наистина тази версия ми хареса повече от тези на Refan и Парфен.

От Рефан получих 314 Florence на Cavalli - много хубав изискан аромат, но ме е яд, че хич не е траен при мен. След час въобще не го усещам, само едва едва до кожата.

От всички тези нови парфюмчета определено моят любимец е Nomad - голямо попадение е. Нямам впечатления колко е близо до оригинала обаче.

# 171
В темата съфорумка написа, че най-добрата имитация на J'Adore е на Martinez, ще я поръчам, купих на Рефан, но нещо не ми хареса много.
Някой ще подскаже ли нещо близко до Flammе на BOURJOIS, един от много любимите ми аромати. Дори турските тоалетни води ми харесваха, но вече никъде не ги намирам. Не че няма други аромати на пазара, но като зацикля на нещо.........наистина го харесвам.
Това е: връхни нотки: алдехиди, бергамот и хиацинт, средни: лавандула и здравец, базови: сандалово дърво, дъбов мъх, пачули, тонка боб, амбра и ветивер. Преди сто години от Франция ми го донесоха, различна опаковка, после у нас купувах варианта, който масово се предлагаше. Сега никъде не го намирам. Peace bouquet

# 172
Взех си и La Nuit Tresor от Zag и наистина тази версия ми хареса повече от тези на Refan и Парфен.
Супер, писала съм вече за това преди - на същото мнение съм и аз. Като близост Рефанския е по - близък, но този на Заг е по - красив...  Heart Eyes Peace

# 173
  • varna
Спомени, спомени едно време обожавах един парфюм на Боржуа с черна капачка (може би клин дойл),божествен беше .Някъде 1990г ми подариха azzaro9 не мога да го забравя Сега го издирих в e bay и ще го поръчам, едва ли има аналог.Все пак, ако някой има представа  за аромата чакам препоръки.

# 174
Amanda,  как ми го припомни този azzaro 9. Не съм го имала, но много го харесвах на приятелка. Набързо потърсих, наистина не го предлагат по сайтовете. В e bay има доста разновидности.

# 175
  • Габрово
Спомени, спомени едно време обожавах един парфюм на Боржуа с черна капачка (може би клин дойл),божествен беше .Някъде 1990г ми подариха azzaro9 не мога да го забравя Сега го издирих в e bay и ще го поръчам, едва ли има аналог.Все пак, ако някой има представа  за аромата чакам препоръки.

Amanda
,
на мен този ми беше фаворит....
https://www.fragrantica.com/perfume/Bourjois/Kobako-38245.html

Старият Кобако...другият Евазион.. ...
а пък моята приятелка обичаше Мазуми...той е на друга фирма...

Последна редакция: вт, 14 авг 2018, 00:55 от sesksta

# 176
  • varna
Сега се сещам и за клин дойл- цвят аквамарин ,какви парфюми какво чудо.

# 177
  • Габрово
Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts   Дам...

# 178
Аз бях влюбена в кръглия Клин Дойл с оранжевата капачка. Просто си умирах за него. Ееех, припомнихте ми старите времена.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт