Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 686
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • BG-DE
Кристалче,  Heart Eyes пробвах вчера в Сефора новия Диорски парфюм но изобщо не ме впечатли, някак какофоничен и без никаква оригиналност, напомня ми на поне 5 различни аромата  Mr. Green Сега като заговорихте за La nuit tresor взе, че ми се приноси,макар и да не съм му голям фен. Май ще мина през Заг за някакво количество, че доколкото помня май техния ми допадаше повече, по-искрящ ми идваше  Thinking А, на Май Бърбъри коя имитация е най-добра?

# 241
  • Бургас
Г-жа Вейдър,а аз много харесвам бели цветя,зависи пак в каква комбинация са,толкова много парфюми има,че всички сме щастливи.Stuck Out Tongue Мило,:kiss:Two Heartsи аз никак не го харесах Джой,якичко го нахраних в парфюмната.WinkЧист Алюр/само,че Алюр излъчва класа,а този е бледо негово подобие/ в първите 10 минути,после се преобрази в Габриел,драйдауна му е типичен Шанел за мен.Но ще се продава,лесен за харесване е и всички ще изскочат с него,аз съм убедена,че ще му направят много скоро имитации.181лв. или 182лв нещо такова беше за 50мл,си е живо грабителство за парфюм,който няма индивидуалност и прилича на поне още 5..Май Бърбъри виж при Рефан,страхотен точно като оригинала,дано само ти е траен.Kiss

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 11:16 от Bright Crystal

# 242
Скоро имах път към Лидл и тъй като имах време за губене реших да им помириша парфюмите.От мъжките имаше един марка Bellini като на него пишеше №1.Още с първото пръсване ми се стори много познат,оказа се имитация на One million.Сега разбрах,че имат освен мъжки и някаква дамска серия AURA в която има 5 имитации на дамски парфюми.Въпросът ми е ако сте обърнали внимание във вашите градове, предлага ли се тази серия?Благодаря предварително  bouquet

# 243
Не,говоря за Лалето на Byredo-https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/La-Tulipe-8441.html Ползвам версията на Заг/386номер/
Bright Crystal , много заинтригува ме с това Лале Simple Smile Но не откривам в сайта на Zac Zodiak парфюм с номер 386. Освен да проверя на място в магазина в града ни.

# 244
  • Бургас
Провери от олх и Базар също можеш да поръчаш.

# 245
  • Габрово
Ехх..как ме запалихте за този La nuit...много сте  зарибяващи...

П.с.
Отидох за  La nuit....,
а харесах Sauvage на Диор....

Bright Crystal ,
 La nuit  е за по-хладното време  ,нали ?

Последна редакция: ср, 22 авг 2018, 20:08 от sesksta

# 246
Здравейте, четох някъде в началото на темата за Good girl от сан сиро, обаче не го откривам в сайта им. Няма номер за такъв парфюм. Може ли да ми кажете от къде мога да си взема, или пък добра имитация от друга марка.

# 247
  • Бургас
sesksta,според мен е за по-хладно,да.Но няма такова правило,ако ти харесва и стои добре си го носи когато прецениш,просто с по-малко апликации,понеже е доста силен.nefize,Обувката е К251 номер,Принцесата писа,че го е поръчала по телефона,пробвай.Аз тази вечер съм пак полята с Лалето,носи ми същото усещане като да съм с Estee lauder Pleasures,който за мен е един от най-красивите аромати въобще в парфюмерията/не се правят вече такива парфюми,всичко е една сладост,бълваща от всякъде,която вече почна да ми идва в повече/,а версията на Заг е супер.Тези два парфюма ми носят спокойствие,неземно красиви са.Kissing Heart

Последна редакция: чт, 23 авг 2018, 00:27 от Bright Crystal

# 248
Момичета, кои бяха последните парфюми на Рефан? Купих на майка ми обувката и много я хареса, но сега искам да и взема нещо ново, хубаво и трайно. Рефан ми е по близо, иначе бих взела и на Заг, какво може да ми предложите  Hug

# 249
  • Варна
 333 Долче и Габана...ама като не запомних името  Laughing блондинска работа,314  Флорънс на Кавали и още един има. Долчето ми е някак сапунено и доста ми хареса на прима виста. Флорънс обаче взех само 10мл. и ще го тествам в първия хладен ден. В тия жеги няма сила,която да ме накара да ползвам нещо друго освен обувката  Laughing

# 250
  • Милано
Днес в една аптека попаднах на някакъв нов хит - VERSET Parfums. Създадени са и произведени за аптеки (поне така пише). Даже си взех един малък каталог. Нямаше блотери и пробвах няколко от ароматите върху себе си като преди това бях си "постлал" парфюм и от къщи, така че не мога да дам категорично мнение.
Пръснах на съпругата ми от аналога на ALIEN. Каза, че и мирише на "дебела потна жена", но това въобще не е критерий, защото тя органически не понася такъв тип аромати. Със сигурност е траен обаче. Вече за втори път влиза в банята за душ и все още не може да се отмирише Simple Smile 
Почитателка съм им❤Сполучливи и трайни...

# 251
Когато правят репликите,по-точно когато ги сипват в шишенцата,с какво уплътняват резбата за да не изветрява по-бързо?

# 252
  • русе
Добре де някой не направи ли имитация на Мон Гарлен Флоралния😭😭😭😭

# 253
  • Deutschland
Снощи намерих отворен Рефан тук в Несебър и мигом влязох вътре Wink. Оказа се обаче, че момичето чака зареждане и от дамските аромати нямаше почти нищо. Пръсна ми Инканто Шайн - влюбих се направо. Ще се взема. И за да не си тръгна с празни ръце, взех на ММ Sauvage Dior капсулован от 55 мл. Много го хареса, аз също. Дано и да е траен

# 254
  • Бургас
Не,още няма имитации на Мон Герлен Флорал,но щом го спомена може и да му направят.Stuck Out Tongue Winking EyeФрай,този на Ферагамо беше много траен,дано и при теб е така.А Sauvage е изкопиран просто жестоко.Blush Нели виж,Черният опиум,Манифесто,Нощния Трезор,Олимпея/влачи страшен шлейф/ На Заг мога да ти предложа няколко аромата,но виждам,че държиш на Рефан.Иначе предлагам и Пойзън Гърл,Цветната бомба и Мон Герлен,но Рефан ги нямат.

Общи условия

Активация на акаунт