Сполучливи имитации на маркови парфюми - 23

• 100 677
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Лалето е прекрасно. Влюбих се ❤️
от Заг ли?

# 286
# 287
  • Бургас
Фрай,да знаеш само как се радвам,че си се влюбила,знам каква тръпка е.Честит и със здраве,между другото версията на Заг е много добра за мен сравнена с истинското Лале.

# 288
  • Стара Загора
При мен много бързо се губи сега, но не само то. Жегите го изяждат направо.

Ох, пише Лалето е прекрасно, влюбих се. Пък аз чета Лятото е прекрасно и се пуля.Grinning

# 289
  • Пловдив
Начи...сега и аз тр.да поръчвам  Grinning лале,де.

А кажете дали е хубав ACQUA DI GIO PROFUMO,за мъж харесващ ACQUA DI GIO  Rolling Eyes имат ли общо

# 290
  • Габрово
Лалето е много хубав.....свеж...на чисто ухае....

# 291
  • Габрово

[/quote]
Скрит текст:
    Иве,аз също не понасям тези два парфюма,но Си ми е още по-ужасен.Из заведения и дискотеки засичам жени с тези два парфюма често,както и с Alien и някакви лелки с Еуфория,който ми е също толкова отблъскващ. Солар,ужас намекни и нещо поне, ако бях аз директно бих и казала,да пръска по-малко.Grinning Аз наскоро така пръснах от моя оригинал на Пойзън гърл над 10 пъти и щях самата аз да припадна и да се самозадуша.Уж безобиден на пръв поглед,а истинска отрова повярвайте.Много е важно количеството наистина,какъвто и парфюм да е с много пръскания,както писа Солар става непоносим.
    [/list]

Eто затова  , момичета  ,ползвайте новите парфюми ,които излизат.....
    От новите почти нищо не може да ме грабне мен лично.Всичко ми напомня на нещо,което вече съм имала или имам подобни,а от такива парфюми бягам.Аз съм трагичен случай,сега харесвам https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Blossom-Love-43476.html УНИКАТ отвсякъде,но и цената му е сериозна,та още го мисля.А и изчаквам да пуснат още нови излиза Мон Герлен едт скоро.

Имах в предвид  да се носят и предпочитат новите имитации -като Лалето например...които не са станали така масови...засега...

# 292
    • Deutschland
    При мен в Лалето излиза жасмин на преден план и затова се влюбих в него. Вече не го усещам, не ми е траен, но не ми пречи. Цветната бомба обаче ухае все още от китката ми, а си мих ръцете няколко пъти. Пети час вече не е мръднал

# 293
    На сайта на Заг Зодиак не намирам лалето?

# 294
    • Габрово
    Колкото до бройката с парфюмите...
    .откакто чета тази тема ,това е някъде година и половина,се заимах с друг проблем-откриването на любим аромат...
    преди си харесвах и си знаех кой ми е любим , а сега тествам , тествам , харесвам , но нямам любими....
    голямо мирисане , голямо парфюмиране пада....

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 20:24 от sesksta

# 295
    Ха ха не си единствената тук.

# 296
    Начи...сега и аз тр.да поръчвам  Grinning лале,де.

А кажете дали е хубав ACQUA DI GIO PROFUMO,за мъж харесващ ACQUA DI GIO  Rolling Eyes имат ли общо

Имат, имат...Профумото е една идея по-плътен, но някак супер изтънчен, елегантен и...абе, прекрасен! Heart И аз го търся, но...има ли имитация? Аз не съм много в час с мъжките имитации, признавам...

А като заговорихте за Франк и Кобако...преди години и аз ползвах за известно време Франк. Сега не го понасям, а той се разпознава от "километри". О! И Magie Noir много обичах. Имах и оригинала, и много рефански MN,  съм ползвала. Ама тези "атомни бомби" вече са в миналото за мен.

# 297
    • Пловдив
    Има на Баргело...мисля да поръчам на мм.
    Благодаря!

И още нещо...не мога да си обясня следното-споделих,че при мен Пантерата на Картие(Парфенската) стана много нетрайна. Подарих флакона на колежката. Е...на нея се усеща. Пръснала в 8 до 17ч си ухае.

П.п...как избирате от кой магазин да купите аромат? Напр. Армани дето го споменах го има и Заг и Баргело...?

Последна редакция: пт, 24 авг 2018, 20:47 от mystic woman

# 298
    • Deutschland

Виж по номер - 386 е. Май вече не пишат кое на какво е имитация, не споменават оригинала, поне в страницата им във фб е така

# 299
    Скрит текст:

Виж по номер - 386 е. Май вече не пишат кое на какво е имитация, не споменават оригинала, поне в страницата им във фб е така

Благодаря, Фрау Скитница! И номер не излиза, до 385 само, това с търсачката на сайта им. В олх или базара е по-добре да го търся? bouquet

Общи условия

Активация на акаунт