"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 62 186
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Разбрахте ли какво каза Джан...и как му отвърна Санем...уууффф...зяпат се все едно не са се видели  .... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Shocked 43 Потребители и 109 Гости преглежда(т) тази тема.

# 226
  • Плевен / София
Пак ще увиснем в нищото.....Джан каза, ако иска да остане с него да остане...а Санем му даде правото той да реши ...тя да си тръгне ли или да остане....патова ситуация....Кой ще направи първата крачка....Искам фраг....веднага...
44 Потребители и 109 Гости преглежда(т) тази тема.

# 227
Благодаря за прекрасната  компания,момичета....Лека и спокойна нощ,мисля,че това беше всичко...другата серия ще видим отговора на Джан..

# 228
А ми как ще реагира този италианец дали няма да ги разпитва дали са заедно но Джем няма да позволи той или някой друг да я сваля все пак тя е неговото момиче въпреки че мисли че тя има годеник някой ще ми отговорили на въпросите на които задавам тук

Пред италианеца те са представени като годеници  така ,че той виждайки ги знае ,че са двойка .Друг е въпросът кога истината ще излези на яве но за сценария си мисля ,че още поне две три серий ще ги представят като такива докато бомбата не се взриви .

# 229
Пак тръгнаха двамата за ръчичка....да не продължават играта

Играта май ще свърши, Джан ще се "замисли" , а Санем разбра ,че е използвана ......или още не е ??????

# 230
Нани, Джан каза на Санем, че ако иска, може да не продължават с тази игра и че сделката за него не е важна и не иска да я насилва да го прави.
А Санем му отговори:

Ако вие искате, ще остана.
Ако не искате, ще си тръгна.

За снимките не разбрах какво направи, че ми звънна телефона.
Дано някой друг да е разбрал.

# 231
Пак ще увиснем в нищото.....Джан каза, ако иска да остане с него да остане...а Санем му даде правото той да реши ...тя да си тръгне ли или да остане....патова ситуация....Кой ще направи първата крачка....Искам фраг....веднага...

Миналата седмица след рекламитеи маше фрагче ще чакам иначе ще откача и какво пак му навря тоя пръстен в лицето, ама нали е сърдита заради полен-инте Simple Smile

До колтото разбрах за снимките накара да ги пуснат и да пишат че са от кампания миналата година.

# 232
Както той я ревнува от други дори и от измисленият и годеник така и тя го ревнува от другите но как ли ще реагира когато разбере за тази Полен не знам сигурно ще побеснее и няма да говори със него ами той защо ще ходи при тази Полен чак във Лондон дали отива там защото иска да скъса със нея и защото вече е влюбен във Санем не се знае

# 233
Момичета  Hug,благодаря за коментарите! bouquet bouquetБеше ми приятно да бъдем отново заедно! Wink Laughing

погледите на края...

# 234
Нани, Джан каза на Санем, че ако иска, може да не продължават с тази игра и че сделката за него не е важна и не иска да я насилва да го прави.
А Санем му отговори:

Ако вие искате, ще остана.
Ако не искате, ще си тръгна.

За снимките не разбрах какво направи, че ми звънна телефона.
Дано някой друг да е разбрал.

Ако правилно съм разбрала Емре си остави телефона .Снимките бяха на неговия и тя си ги прехвърли на нея естествено за някоя подмолна дейност.

# 235
  • Плевен / София
Пак тръгнаха двамата за ръчичка....да не продължават играта

Играта май ще свърши, Джан ще се "замисли" , а Санем разбра ,че е използвана ......или още не е ??????
Софи, мисля, че Санем започва да зацепва...но е объркана от чувствата си към Джан, а и нали си мечтае за Албатроса...На всичкото отгоре я светнаха, че Джан си има приятелка...

# 236
  • Варна
Скрит текст:
186 вече

# 237
Леле, сега Санемка ще върже две  и две.
Емре как й каза само за Айлин...
Едва ли, тя е заета с друго сега да ревнува. Пък и все още май не е запозната изцяло с проблема Айлин, Джан и Емре. Той хубаво си призна Емре, но не знае ли, че като я хванат нервите, Санем не спира да говори.
И пак с това ако кажете да си тръгна, ще си тръгна, ако кажете да остана, ще остана...в шах и мат го поставя. Не може вечче без него, все търси вниманието му. Само се питам тези снимки за кампанията и билбордовете, кой ще ги сложи първи Айлин или Джан?

# 238
[
Скрит текст:
quote author=Zlatina3 link=topic=1051998.msg37094386#msg37094386 date=1532464833]
Момичета  Hug,благодаря за коментарите! bouquet bouquetБеше ми приятно да бъдем отново заедно! Wink Laughing
погледите на края...

[/quote]

Прекрасни са. Благодаря ви и аз за изживяването да гледаш в такава компания Wink

# 239
Благодаря Ви момичета,
Много приятно ми беше да гледаме заедно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт