"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 62 174
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Когато Джан разбере за съучастието на Санем ,ще бъде меко казано ядосан,може и да я уволни даже

И много трудно би й повярвал отново. Ще се сети тя кой е добрия и кой лошия брат, ама малко късно.

# 257
Много кофти. Постояно и намилаха, че Джан е лошия и сестра и, и Емре. Стана тя каквато стана.  Мъчно ми е за Санемката. Мисля, че Дерен ще обвини нея, а тя няма да каже нищо защото има заем да връща....Сега ми е интересно Емре какво ще направи след като и призна, че е заедно с Айлин.
Много ми хареса тандема Осман - Джан ще си станат дружки  Mr. Green

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 00:05 от bobolina_nina

# 258
Вариант за снимките : Джан да пусне тези с венчето , ама смисъла за каузата се губи .
Джан ще е бесен повече за това ,че не може да помогне на приятеля си , а натовари и другия с много работа

# 259
Когато Джан разбере за съучастието на Санем ,ще бъде меко казано ядосан,може и да я уволни даже

И много трудно би й повярвал отново. Ще се сети тя кой е добрия и кой лошия брат, ама малко късно.

Тя вече взе да се усеща ,ама дано не е късно.... Whistling

# 260
Вариант за снимките : Джан да пусне тези с венчето , ама смисъла за каузата се губи .
Джан ще е бесен повече за това ,че не може да помогне на приятеля си , а натовари и другия с много работа
Peace
Беше ми много приятно момичета, страхотни сте Hug Лека и спокойна нощ.

# 261

Первая сцена из 6-й серии #РанняяПташка на русском

🔻- Я не понимаю. Я честно не понимаю. Ты мне даже не показал эти фотографии, Джан.
Кто может украсть их? Есть ли кто-то, в ком ты сомневаешься?
- Наверное, кто-то из офиса. Зашел ко мне в офис и забрал фотографии.
Наверное, это дело рук того шпиона. Не знаю.
Лучше скажи, ты в ком-то сомневаешься?
- Я точно не могу сказать. Но на днях я видела Санем в твоем кабинете в позднее время.
Мне это показалось странным, тем более тебя не было в кабинете.
- Санем же не будет рыться в документах.
- Санем, пока мы фотографировались, в твои глаза кто-то попался или показалось странным?

Еххххххххххх,Санем...Санем....згази лука.... ooooh!
Джан даже и не си мисли ,че може тя да е шпионина...даже и не попита какво е правила тя в стаята му....

# 262
Момичета и на мен серията много ми хареса .Не искам и да си помислям Джан как ще е озверял като научи истината единственота ми утеха е ,че все пак ще е много влюбен и колкото и да е ядосан в сърцето му  вече бушува от любов и това ще го омилостиви  .Благодаря ви за прекрасната компания .За мен беше удоволствие тази вечер да съм част от нея. bouquet Heart Eyes Тъй като последните 10 дни бях отпускарка и пропуснах серията и олайн и с превода така ,че сега до вторника трябва да наваксам с двете серийки  Hug
Лека и спокойна нощ момичета  Heart Eyes  Вярвам ,че мамашите вече са подхванали превода така ,че утре може и да ни се поизяснят някой моменти.Макар ,че за поледната серия така и не успях да я намеря с рус.суб нещо беше блокирано може и те да са сменили тактиката. Thinking

# 263
  • Плевен / София
Первая сцена из 6-й серии #РанняяПташка на русском

🔻- Я не понимаю. Я честно не понимаю. Ты мне даже не показал эти фотографии, Джан.
Кто может украсть их? Есть ли кто-то, в ком ты сомневаешься?
- Наверное, кто-то из офиса. Зашел ко мне в офис и забрал фотографии.
Наверное, это дело рук того шпиона. Не знаю.
Лучше скажи, ты в ком-то сомневаешься?
- Я точно не могу сказать. Но на днях я видела Санем в твоем кабинете в позднее время.
Мне это показалось странным, тем более тебя не было в кабинете.
- Санем же не будет рыться в документах.
- Санем, пока мы фотографировались, в твои глаза кто-то попался или показалось странным?

Еххххххххххх,Санем...Санем....згази лука.... ooooh!
Джан даже и не си мисли ,че може тя да е шпионина...даже и не попита какво е правила тя в стаята му....
влюбен е човека....как да си мисли лошо за любимата жена...

# 264
Миме...защо не я гледаш с БГ буквички... newsm78

И...от мен Лека...къзлар... Hug

Беше ми приятно във вашата компания.... bouquet

# 265
  • Варна
mariq_72

4-та серия я има с бг превод , благодарение на Ейдин, Алекс, Мишенце, Лили, Пепи и приятели!

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 01:33 от BVAR

# 266
Свет имах предвид срядата след серията тъй като бях пропуснала онлайна реших да и хвърля един бърз поглед със рус.суб. Злати беше постнала линкове но навсякъде ударих на дърво пък и бях морска и много много се не рових .Естествено ,че по-голямо удоволствие от превода на нашите златни момичета няма.До края на тази седмица съм в отпуск така ,че живи и здрави ще наваксам пропуснатото.А и нали ти казах за проблемите си така ,че наистина се отпуснах и отдадох на семейството Hug имам огромната нужда да презареда батерийте.

# 267
Свет имах предвид срядата след серията тъй като бях пропуснала онлайна реших да и хвърля един бърз поглед със рус.суб. Злати беше постнала линкове но навсякъде ударих на дърво пък и бях морска и много много се не рових .Естествено ,че по-голямо удоволствие от превода на нашите златни момичета няма.До края на тази седмица съм в отпуск така ,че живи и здрави ще наваксам пропуснатото.А и нали ти казах за проблемите си така ,че наистина се отпуснах и отдадох на семейството Hug имам огромната нужда да презареда батерийте.

Окей,мила... Peace И аз от понеделник /30 .07/съм отпускарка...3 седмици...тази година шефовете се разпуснаха... bowuu Party Joy Joy Joy

# 268
mariq_72

4-та серия я има с бг превод , благодрение на Ейдин, Алекс, Мишенце, Лили, Пепи и приятели!

Видях я много благодаря . bouquet bouquet bouquet Само не ми стана ясно по напред в страниците някое момиче пишеше ,че серията с превода е блокиран но не е  newsm78 newsm78

# 269
Цитат
Злати беше постнала линкове но навсякъде ударих на дърво...

Миме Hug,в Контакта ги блокираха по-късно!Остана в Ю Туб!Утре рано ще видим къде ще има линкове! Wink

Общи условия

Активация на акаунт