"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 62 139
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Цитат
На мен ми е интересно защо Емре и Айлин са се разделили.....и защо сега играят в един отбор....като изключа материалния интерес....
Гости  Hug
Доколкото си спомням, Емре и Айлин изобщо не са се разделяли, просто са инсценирали раздяла, за да може Емре да се изживява като предаден от нея и никой да не се усъмни, че той е шпионина й.
Вероятно идеята за това е на Айлин.

Емре е доста наивен и тя много умело се възползва от комплексите му за малоценност, свързани с брат му. Но като гледам сега в епизода, вече му писна от студенината и цупенето й и започва да се усеща, че е само инструмент в ръцете й, а и тя си позволява твърде много. Направо си я предупреди, че е станала много алчна и да внимава как се изказва и за него и за брат му. Този път ми хареса.

Цитат
Айлин се дразни...ревнува Емре от Санем....но като че ли истинският и интерес е насочен наистина към Джан....само, че той не я отразява....както не забелязва и трепетите на Дерен...
Всичко вижда Джан, нищо не му избягва, но се прави че не забелязва...

О, всичко вижда Джан, нищо не му убягва, но се прави че не забелязва...

Цитат
Очаквам с нетърпение дали Джан ще се раздели официално с Полен....за да бъде със Санем....

Според мен точно затова се обади на Полен и поиска среща с нея. Защото вече си дава сметка за чувствата си към Санем и иска да бъде коректен с нея.

За ангела Санем също си права. На секундата може да се превърне в дявол и горко му на който й е насреща. Бил той и ей този Джан Дивит...

# 316
FlushedЗдравейте, мили птички и от мен! Чета ви от доста време...следях всеки ваш пост още от " пълнолуние". Моля да ме извините, ако не поствам нещо правилно, но съм нова. Благодаря на всички ви за веселата групичка, която сте създали. Бихте ли ме ориентирали къде мога да гледам 4 еп с бг суб на "Ранобудн птичка". Благодаря! Flushed
намерих го само тук...   https://vk.com/club113691288..в youtybe клипът е блокиран...жалко...

Тамън и аз се чудих защо ми излиза ,че клипа е блокиран... Thinking
Гости... Hug

# 317
Да прависте Санем не е влюбена във Емре а във Джан тя му помага само защото му е длъжна със пари за това и му помага но после ще осъзнае истината както е и ще разбере що за хара има около нея и че някои са добри а други зли и подмолни и да може би наистина Джем ще помогне на приятеля си да бъде със оная дето заплашва Санем със уволнение само защото ходи на пред на зад заедно със Джан и дето той я хвана за ръка за това и я заплашваше и да може да помогне и на Осман да бъде заедно със Лейля

# 318
Благодаря много Heart Eyes

# 319
Тъкмо седнах да си гледам серията на руски и гледам Санемка как си денси и си представих Дерен на нейно място. Както все се натиска и умилква на Джан, си представям той да я закара нея в бунгалото, да я облече в тениска 52-ри номер и джапанки 49-ти ... Направо ще изпадне в потрес горката...
Peace Хах представих си гледката Joy Joy Joy
Действията му са според жената. Джан изследователя Mr. Green веднага ще изчисли колко тежи, колко е висока и кой номер обувки носи Mr. Green
На мен ми е интересно защо Емре и Айлин са се разделили.....и защо сега играят в един отбор....като изключа материалния интерес.....Двамата все пак го играят като двойка.....Айлин се дразни...ревнува Емре от Санем....но като че ли истинският и интерес е насочен наистина към Джан....само, че той не я отразява....както не забелязва и трепетите на Дерен....Очаквам с нетърпение дали Джан ще се раздели официално с Полен....за да бъде със Санем.... Емре описа санем като наивта...ангел....но ми се струва, че ако ангела се разлюти, може да се превърне и във вещица....
Аз си мислех, че Айлин и Джан са били двойка преди баща им да я изгони, но явно пак не съм разбрала. Защо все така ми се получава не знам? Малко ми е страна тяхната връзка. Емре е като дете на което са му взели играчките, сигурно и той не разбира или не иска да разбере, че го използват защото е влюбен, затова пък е употребен доста добре от кака си Айлин. Малко ми е страна връзката и на Джан и Полен. Веднъж я видяхме, но иначе я има само на думи, уж много работела, жвее далече, веднъж годишно се виждат, пък и служителите знаят за връзката им....ми то това си е чисто приятелство, каква такава далечна и телефона любов. Той спокойно да си я зареже по телефона и проблема му решен, няма нужда да ходи при нея или тя да идва при него. Джан вече нищо не го интересува само Санем. Опитва се да я предпази от натрапници и лоши хора. И аз мисля, че Санем не остава длъжна на никой по думи, особено когато е ядосана, умее да се пази момичето. Това, че е първосигнална и наивна обаче ще и докара доста неприятности.
Оп олях се #Crazy Съжалявам.

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 22:11 от bobolina_nina

# 320
  • София
Тъкмо седнах да си гледам серията на руски и гледам Санемка как си денси и си представих Дерен на нейно място. Както все се натиска и умилква на Джан, си представям той да я закара нея в бунгалото, да я облече в тениска 52-ри номер и джапанки 49-ти ... Направо ще изпадне в потрес горката...
Peace Хах представих си гледката Joy Joy Joy
Действията му са според жената. Джан изследователя Mr. Green веднага ще изчисли колко тежи, колко е висока и кой номер обвки носи Mr. Green
......
Не знам какви са му действията, обаче с Дерен грам не се разбират кой за какво говори. Тя му говори, че в последно време не се виждат много, а той изумен й отговаря, че са постоянно заедно. Joy Тя му казва, че не говори за работа, а той отвръща учуден: "а за какво тогава говорим?". hahaha (това преди Санем да я изсипе от стола)

# 321
  • Плевен / София
Дъга права си....върнах се назад и наистина те само играят на разделени....чак ме объркаха.....Емре е бил все в сянката на Джан и стремежа му да се докаже за негова сметка може да му изиграе лоша шега....

# 322
Ето и 5 епизод с английски субтитри, по- младите знаят английски, ние на средна възраст сме по- добре с руския, а с турския са предполагам само българските туркини  Hug

# 323
В трея за 6-ти епизод Синем е на топа. И вероятно Емре я сложи, за да насочи вниманието към нея като към заподозрян.

# 324
  • Варна
grozdence74 благодаря! Flowers Hibiscus

Аз съм фенка на английските субтитри, а го има и другия филм, който гледам - Darisi Basimiza – Подобно и на нас . Супер!

# 325
  • По света и в нас.
Леле изписали сте темата.Снощи хванах само края на серията,изчетох ви и ще се опитамда дочакам с бг буквички ,за да се насладя на макс. Party

# 326
Здравейте!
Защо 4-ти епизод го блокираха навсякъде?

# 327
Здравейте!
Защо 4-ти епизод го блокираха навсякъде?
sboncheva Hug Този епизод е блокиран в ютуб.
Може да се гледа в контакта.

https://vk.com/club113691288?z=video-113691288_456240689%2F83827 … l_wall_-113691288

# 328
И на мен много ми е любопитно със какво го заплаши че върна магазина а даже и шоколад даде на Санем че и тя прие шоколада

# 329
  • Варна

Сега да видим кой си ти? Innocent

Two Hearts

Това го оставям без коментар Grinning

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 23:10 от BVAR

Общи условия

Активация на акаунт