Доколкото си спомням, Емре и Айлин изобщо не са се разделяли, просто са инсценирали раздяла, за да може Емре да се изживява като предаден от нея и никой да не се усъмни, че той е шпионина й.
Вероятно идеята за това е на Айлин.
Емре е доста наивен и тя много умело се възползва от комплексите му за малоценност, свързани с брат му. Но като гледам сега в епизода, вече му писна от студенината и цупенето й и започва да се усеща, че е само инструмент в ръцете й, а и тя си позволява твърде много. Направо си я предупреди, че е станала много алчна и да внимава как се изказва и за него и за брат му. Този път ми хареса.
Всичко вижда Джан, нищо не му избягва, но се прави че не забелязва...
О, всичко вижда Джан, нищо не му убягва, но се прави че не забелязва...
Според мен точно затова се обади на Полен и поиска среща с нея. Защото вече си дава сметка за чувствата си към Санем и иска да бъде коректен с нея.
За ангела Санем също си права. На секундата може да се превърне в дявол и горко му на който й е насреща. Бил той и ей този Джан Дивит...

Здравейте, мили птички и от мен! Чета ви от доста време...следях всеки ваш пост още от " пълнолуние". Моля да ме извините, ако не поствам нещо правилно, но съм нова. Благодаря на всички ви за веселата групичка, която сте създали. Бихте ли ме ориентирали къде мога да гледам 4 еп с бг суб на "Ранобудн птичка". Благодаря! 
Хах представих си гледката
Съжалявам.
(това преди Санем да я изсипе от стола)