"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 62 146
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Ама тия са нагли.
Накараха Османчо насила да се прави на годеник, а сега го прецакаха и той да иска колата от Музо.

# 152
Рейтингът тогава ще е супер...Аз пък ще се радвам за Османчо(Али)..Хем го харесвам,хем с този филм ще стане известен..

# 153
Санемка се замисли.
Дали ще се сети? newsm78 newsm78 newsm78
Така му се иска вече на Джан да свали картите...
И ние искаме.

Вече се дразня ,че ни я показват като бавно мислеща  ooooh! ooooh! хич пък да не се позамисля върху  всички тези намеци  newsm78 newsm78 newsm78

# 154
Според мен тази Айлин използва този Емре както той изполва сестрите и най вече Санем и му промива мозъка така уж че го обича а той и вярва но споруд мен рано или късно ще разбере че и той също е използван може накрая и двата братя да се влюбят във Санем въпреки че сега Джан я ревнува от другите и се дразни когато другите я свалят и този пръстен направо го побърква сега и трябва да се правят на двойка пред този италианец който я сваляше а това ще му хареса само въпросът със мнимия годеник малко ще го обърка а тя дали ще разбере че я използват и че благодарение на него си връщат магазина и също така мисля че за да я опознае по добре за това реши да отиде във дома и а дали по натък няма да се опитат да ги разделят също както във Любов под наем разделиха Йомер и Дефне а след това цяла година бяха разделени заради лъжи и накрая се събраха дали няма и така да стане със Санем и Джан не се знае ще видим

# 155
Айде...клю клю видя пръстена.... Shocked

# 156
Айдаа съседката видя пръстена на Санем...и веднага звънна  Laughing

.....шейтан... Laughing

# 157
  • София
100,738 watching now в youtube

# 158
Айлинката в качеството на каква отива на тимбилдинга на фирмата на Джан  newsm78 Напаст голяма е  ooooh! Дерен ще я издере жива  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 159
Айлин дали няма да види сега пръстена.... #Crazy newsm78

# 160
Айлинката отива не с тях,а с нейната фирма,на същото място...така де...случайност..

# 161

Shocked 101,616 watching now

# 162
  • Варна
инфо за бройката на гледащите

Скрит текст:

При рускините даже 920 са вече

# 163
  • Плевен / София
Айлин дали няма да види сега пръстена.... #Crazy newsm78
тогава на Емре ще му стане тесен света...
29 Потребители и 80 Гости преглежда(т) тази тема.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт