"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 62 165
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
ето един линк от мен

Ранна птичка 5 руски

малко досадна реклама има първо

# 286
В youtube са спрели филма с руските субки. Знаете ли къде може да се гледа, но в такива сайтове дето не се изисква регистрация( какъвто е например vk.com)?

Боби Hug,вече е дала един линк! Wink Peace

Ето и от мен един!Запази си линка,тъй като там ги качват всички епизоди! Peace

Ранняя пташка / Erkenci Kus Все серии (2018) смотреть онлайн на русском языке

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/202 … sskom-yazyke.html

Да си чуем песента с откъса от епизода... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

https://youtu.be/_xrGdGjAUxM

# 287
  • Стара Загора
Пуснах си  филмчето  с руски субки  и стигх  до момента  в  който  отидоха неговото "студио"  Ами  тя  нашата  БУБА не  искаше  вино че  и действало зле ,после Джан докато  беше на  скарата  нашата  замечтана  и  загледана в него си  пийна  от чашата му .После  той я  гледа  мило  ,мило  в очите  и  и налива  винце .И  в един момент реши  че  трябва да работи  и  взе  че я остави  сама .Ами  какво  друго  да прави  сама  на масата  и  двете  чаши  с вино  пред нея  ,ту  от едната  ,ту  от другата  и  накрая  взе  сама  да си говори ......Ееее и  на танц го  покани  ама ..Като  тя  самата  казва  пак се  опозори взе  че  заспа  в най  неподходящия момент ...

# 288
  • София
Ето и от мен един!Запази си линка,тъй като там ги качват всички епизоди! Peace

Ранняя пташка / Erkenci Kus Все серии (2018) смотреть онлайн на русском языке

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/202 … sskom-yazyke.html

Да си чуем песента с откъса от епизода... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

https://youtu.be/_xrGdGjAUxM

Много хубав момент. И също онзи в който го опипваше по лицето, за да го разпознава. Настръхващ
И третия който ми хареса, но по съвсем други причини - как изсипа Дерен от стола. Колко пъти го гледах още от фрага и всеки път се хиля като идиот...

# 289
  • Варна
DANGAB - благодаря, много добре си хванала сцената, аз тия детайли нещо съм ги изтървала.

Lilly Di - Това с Дерен и изсипването ще остане хита на сезона : ))))) освен ако не сътворят още нещо подобно. И аз не спирам да се смея на тази сцена. Демет толкова естествено я изпълни. Просто си представям - ако аз отида при шефа си и го изсипя така от стола  Joy Joy Joy

# 290
Еидин Hug bouquet

Цитат
И също онзи в който го опипваше по лицето, за да го разпознава. Настръхващ
Лили Hug,ето..... Wink

https://youtu.be/8MqeOUcrRlA

# 291
  • София
Изгледах епизода и много ми хареса. Рейтингът е повече от добър. Страхотни моменти с Джан и Санем. Дано екипът да е напипал ритъма и да продължават в тази посока.

# 292
Както и предполагах двамата братя ще си съперничат за любовта на Санем но тя е влюбена във Джан макар във началото да избира Емре после разбира че е влюбена във другият брат а след това какво ще стане престои да видим как тя ще осъзнае истината че я използват и че Джан е добър а не лош както си мисли тя а Емре сигурно и той ще осъзнае че и него го използват може би предстоят много тайни да излязат на яве включително и за мнимия годеник и защо Айлин се е абицирала толкова много че и да иска да ги съсипе може дори и да се очаква майката на Джан и Емре да се появи и дори Джан да стане приятел със мнимият годеник Осман не се знае всичко се очаква да стане ще видим

# 293
Здравейте птички, съвсем нова съм, до сега сега само ви четях и сега се регистрирах, защото сте много забавни и сладки!
Заповядайте 5 епизод с руски субтитри
https://www.youtube.com/watch?v=6_Q5RUoOq2k

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 17:05 от grozdence74

# 294
  • София
DANGAB - благодаря, много добре си хванала сцената, аз тия детайли нещо съм ги изтървала.

Lilly Di - Това с Дерен и изсипването ще остане хита на сезона : ))))) освен ако не сътворят още нещо подобно. И аз не спирам да се смея на тази сцена. Демет толкова естествено я изпълни. Просто си представям - ако аз отида при шефа си и го изсипя така от стола  Joy Joy Joy

И на мен това ми беше първата асоциация. Както на нашите тим билдинги шефа и шефката все стоят на една маса, си представям как отивам, изсипвам шефката от стола и се присламчвам до шефа ... И от това още по-смешно ми става...

Еидин Hug bouquet

Цитат
И също онзи в който го опипваше по лицето, за да го разпознава. Настръхващ
Лили Hug,ето..... Wink

https://youtu.be/8MqeOUcrRlA
Скрит текст:

Много благодаря, Злати. Не съм наясно още с емотиконите, но смятай, че ти изпращам няколко прегръдки, букети цветя и някоя чаша вино покрай тях.
Много си го обичам този момент. Гледах го 10-тина пъти снощи. И на превода ми се падна той при разпределението и днес докато го правих и пак го изгледах 10-тина пъти. Сега и твоето клипче ще си запазя, да си го гледам от време на време.
Много благодаря!

15 пъти редактирах, дано не съм го омазала много накрая

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 17:15 от Lilly Di

# 295
Мише Hug Татяна Hug

grozdence74  Hug,добре дошла сред нас! wavey Как накратко да се обръщаме към теб? Wink
Скрит текст:
Аз съм Злати...
Цитат
Много благодаря, Злати. Не съм наясно още с емотиконите, но смятай, че ти изпращам няколко прегръдки, букети цветя и някоя чаша вино покрай тях.
Лили Hug,благодаря ти за участието в екипа по преводите на епизодите! newsm51
Скрит текст:
прегръдки- Hug Hug,цветя- newsm51 newsm51,чаша вино- Wine Glass...
...това са от старата версия...аз все още пиша там....

Аз започнах гледането и продължавам! Peace

# 296
Както и предполагах двамата братя ще се борят за любовта на Санем тя във началото ще избере Емре но след това ще разбере че е влюбена във Джан и ще избере него но дотогава има още много и ще разбере че е била използвана Емре и той ще разбере че е използван от тази Айлин Джан със сигурност ще се ядоса за мнимия годеник но може после да станат приятели със Осман може дори и майката на Джан и Емре да се появи за сега Санем отбягва Джан защото разбра за Полен но той не подозира за това че тя е наясно за другата и че за това му е обидена сигурно когато разбере че тя знае ще и обясни всичко как стоят нещата все пак той е влюбен във Санем и предстоят още много неща да се случат а ми тази Айлин какво ли ще направи когато разбере че те са двойка и със сигурност ще се разбере защо толкова много мрази семейството че дори и иска да ги съсипе има много неща които предстоят да станат според мен раздели интриги любов война омраза ще се опитат да разделят и влюбените ще има от всичко по много според мен както във една любовна история ще се карат разделят и събират едно по едно очаквам нещата които предстоят със не търпение очаквам всички епизоди които предстоят и дано някои ден да го пуснат и по тв

# 297
  • София
Лили Hug,благодаря ти за участието в екипа по преводите на епизодите! newsm51

прегръдки- Hug Hug,цветя- newsm51 newsm51,чаша вино- Wine Glass...
...това са от старата версия...аз все още пиша там....

За мен е удоволствие да го правя. А и така не ми се вижда толкова много чакането по една седмица. Иначе нямам търпение.

Аз ползвам предимно новата версия. Старата ми е някак тромава, поне при мен новата върви доста по-пъргаво. Ще ги науча аз картинките някой ден, но не е ясно кога. Simple SmileSimple SmileSimple SmileHug Напредвам ...

# 298
  • Варна
Таничка (Татяна) добре дошла! Flowers Hibiscus
Хубаво е , че пишеш.
Не ти отговаряхме вчера, защото докато гледаме он-лайн и дългите постове ни разсейват, а филма е динамичен и върви на бързи обороти. Особено пък вчерашната серия.

Малко ни тестваш интелигентността  Blush като пишеш с минимално количество препинателни знаци и трудно се хваща смисъла на написаното (отнася се до моя милост Joy );

# 299
  • In the light side of the Moon!
Таничка (Татяна) добре дошла! Flowers Hibiscus
Хубаво е , че пишеш.
Не ти отговаряхме вчера, защото докато гледаме он-лайн и дългите постове ни разсейват, а филма е динамичен и върви на бързи обороти. Особено пък вчерашната серия.

Малко ни тестваш интелигентността  Blush като пишеш с минимално количество препинателни знаци и трудно се хваща смисъла на написаното (отнася се до моя милост Joy );

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт