"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 62 136
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • Плевен / София
И на мен много ми е любопитно със какво го заплаши че върна магазина а даже и шоколад даде на Санем че и тя прие шоколада
за тези, които не искат да знаят... да не четат....
Скрит текст:
Този, който купи магазина се оказа с богато криминално минало и последната му присъда е условна....Джан го заплаши, че ще си има работа отново със съда, ако не върне магазина за парите, за които го е купил от бащата на Санем....и поръча да занесе шоколад подарък за малката дъщеря....т.е. Санем...тя нали все е гладна....
Между другото много ме кефи удоволствието, което изпитва Санем от храненето в добрия смисъл на думата.....и за Джан е нещо различно, след като до сега все манекенки са се навъртали около него...които или си прочистват организма или ядат като зайци....

# 331
Ето още един фрагмент от 6 епизод, в началото дават Джан как изфирясва от ревност, после ония лудия как къса билбордовете, а в края Синем отива в Джан, някой ако може да преведе за какво си говорят двамата?

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 23:42 от grozdence74

# 332
Това е клип към епизод 6 и там този дето и иска ръката постоянно отива при тях заедно със Айхан и Джан ги видя после даваха плакат със нея че и го скъсаха а тя отиде при Джан за да говорят за нещо и аз не разбрах защо а майка и се ядоса заради плаката и заплашваше със точилката https://www.youtube.com/watch?v=SFWv5suunZo

# 333
Дано когато разбере че тя е помогнала на врага и е съботирала работата да не я уволни след като разбере че дължи пари на брат му и че са я използвали след това да и прости след време

# 334
# 335
Среднощен фраг, супер.

Грозденце, благодаря! Hug

▪Первый фраг к 6-й серии «Ранняя Пташка» на русском языке

🔻Признается ли Санем Джану?

- Посмотри на меня. И скажи: «Я люблю тебя».
А дальше пусть это будут его пррблемы.
- Будь что будет.
- Джеперджет. Айхан?
- Санем?
- Он забрался и пытался разорвать плакат.
- Но этот Осман явится сюда.
А вот и он пришел.
- Пришел, братец.
- Я и мой валик очень ждут твоего объяснения.
- Ты полюбила очень сильно. Может, пойдешь и поговоришь? Расскажешь ему все?
- Санем?
- Я хочу кое в чем признаться вам.
Я никогда не чувствовала такого.
Ноги заплетаются.
Я...

П.П. Ето го и с руски субки и лекичка!

https://vk.com/feed?z=video-83475167_456241470%2Fdf485912cd60cfd … _-83475167_496176

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 23:48 от * Дъга

# 336
Благодаря за фрагмана и превода! bouquet bouquet bouquet

За по-лесно и в ЮТуб с превод.....

NEW! Рання пташка 6 СЕРИЯ ФРАГ на РУССКОМ субтитры

https://youtu.be/8bTktI7TmH4

# 337
Мерсажжжжжжжжжжжжжжж,момичета... lovekiss
Ха ..да видим сега Санем какво ще каже... newsm78
Дали пък някой няма да и попречи да стигне до края...например Полен... newsm78
А пък Музо хептен е изперкал  smile3537...не ,че е много добре ,де... #Crazy ooooh! Joy Joy Joy...май Осман ще го отнесе... newsm78

Сладки сънища !!!! Heart Eyes Grinning

# 338
Цитат
Свет Hug,може да е в края на епизода или някой ще ги прекъсне и няма да разберем! Wink Laughing

Цитат
А...,редактира се и вмъкна и др. реплика.... Wink...може защо -не....

# 339
По-вероятно е някой да ги прекъсне, защото това ще е в началото. Облечени са с дрехите от тийм билдинга.

# 340
Цитат
Свет Hug,може да е в края на епизода или някой ще ги прекъсне и няма да разберем! Wink Laughing

Да ,Злати Hug...и аз се замислих и токущо си допълних предния пост/който си цитирала/

Пу пу пу ...заплювам си  хубавеца от 2017... bowuu Peace
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 341
  • Варна
Как ни изненадаха с 2-ри откъс, рано след серията, а по късна доба.
Според мен - ще признае ,че е влюбена в човека от терасата, но още не е разбрала ,че това е самия Джан.

# 342
Как ни изненадаха с 2-ри откъс, рано след серията, а по късна доба.
Според мен - ще признае ,че е влюбена в човека от терасата, но още не е разбрала ,че това е самия Джан.

И това може да се случи ,Боби  Hug...твърде вероятно... yesИ...пак доникъде...наистина е много рано да се разберат...ама ,знае ли човек, какво са измислили СЦ Naughty

# 343
Дано не ги прекъснат, но нашата си каза за ръцете и краката... Joy и на Джан му стана доста приятно, си пролича от погледа му.

# 344
Здравейте момичета, приемате ли нови членове в групата? Малко късна птичка се оказах галиба 😂😊

Общи условия

Активация на акаунт