"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 62 120
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
wavey Hug

Момичета ,понеже утре,тоест днес съм на работа ,а от тела трудно се справям ,реших сега да ви сложа масата ,а и вече е 27.07...Та...днес помъдрявам с още една година bowuu  ooooh!  #Crazy Joy Joy Joy

Заповядайте...кафенце с бонбонче за Добро утро... Heart Eyes

Малко скаричка за обяд с чаша пенливо пиво...Заралийско... bowuu Joy

И...разбира се сладичко...парченце тортичка... Heart Eyes

Хапнете и пийнете за мое здраве !  Laughing Да ви е сладко ! Hug

Последна редакция: пт, 27 юли 2018, 01:07 от Svet_sz

# 421
Привет ятото, немога да ви смогна, голямо писане голямо целуване е паднало тук и в комбинаци яс днешните снимки сме направо за знак +18 Simple Smile
Скрит текст:
тук май е най-пълната версия на въпросната целувка

https://www.youtube.com/watch?v=Xoj59Q-m4wY
Въх бе ако целуне и Санем така, ще трябва линейка и мед. екип да чакат, първа помощ да указват #Crazy .
За белега гледам говорим, ми той май и на гърдите има такъв някакъв, все пак авантюрист е човека..Албатрос.
Фрага е интересен, Заберджет и той на фона на страста, а дали с магарцедеса ще пристигне на купона, къса, вика, раздава команди. Дали пък не е разбрал, че годеника е Осман...ужаса да е пълен. Не знам дали Осман осъзнава в каква беля се вкара и само за да е близо до Лейля. Да попитам кога се очаква 2-ри фраг...много ми е интересно #Crazy .
Много сте бързи и системни, интересни коментари, снимки и клипчета.Благодаря bouquet Hug bouquet
Незнам Серкан как е реагирал на тази сцена, ама Сечо да не развали приятелството с Джан, ако ги изтипосат така.

Скрит текст:
Преди седмица някъде слагах тук в темата един фенски клип, посветен на гаджетата на актьорите от "Птичката". От него разбрах, че Джей Джей/Анъл Челик и бившата на Джан Яман - Ачелия Топалоолу са гаджета. Имаше и техни снимки, на едната посрещаха даже новата година заедно.

Ето го, изрових го от постовете си.

https://www.youtube.com/watch?v=vg9nMnbi47w&feature=youtu.be
Много ги харесвам като двойка с Ачалия, чак ме е яд, че са се разделили, а някой знае ли защо всъшност. Мисля, че Джан много повече и подхожда от JJ.
А пък тази последната е такъв кон добре, че не ес нея вече.

Нямам търпение да гледам серията пак със субки, и да видим ще надделее ли гордостта му да я отпрати във Вторник.

Скрит текст:
wavey Hug

Момичета ,понеже утре,тоест днес съм на работа ,а от тела трудно се справям ,реших сега да ви сложа масата ,а и вече е 27.07...Та...днес помъдрявам с още една година bowuu  ooooh!  #Crazy Joy Joy Joy

Заповядайте...кафенце с бонбонче за Добро утро... Heart Eyes

Малко скаричка за обяд с чаша пенливо пиво...Заралийско... bowuu Joy

И...разбира се сладичко...парченце тортичка... Heart Eyes

Хапнете и пийнете за мое здраве !  Laughing Да ви е сладко ! Hug

[/spoiler]

Честит рожден ден, желая ти здраве и много обич от любимите хора.

# 422
Честит Рожден Ден, Svet_sz
Бъди здрава, бъди щастлива Heart Eyes

# 423
Добро утрооо! Wink Hug wavey

Аз да пусна още кафенце,че не се знае ще стигне ли това от Свет Hug! Wink

Свет Hug,честит рожден ден,джанъм!
Бъди винаги здрава,много щастлива и обичана!  Heart Eyes love001
Благодаря за почерпката! Wine Glass
Скрит текст:
Един от твоите любимци.....също те поздравява... Wink

Днес трябва да ни пуснат новите снимки,озета и по-късно 2-ри фрагман! Party Party Party

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 424
Свети, честит рожден ден, много здраве, щастие, любов и от всичко хубаво на този свят по много 🍻🎂

# 425
Свети, честит рожден ден и от мен! Здраве и много поводи за усмивки!

# 426
тук май е най-пълната версия на въпросната целувка

https://www.youtube.com/watch?v=Xoj59Q-m4wY

Във всички турски сериали, които съм гледала, няма друга такава целувка! Умее ги Джан тези работи!

# 427
Здравейте, момичета!

Леле, момичета, страшни сте!
Благодаря ви за всичко споделено!

Какви целувки, какво нещо сте звъртяли от снощи досега....
Тази сутрин като ги изгледах, направо съм така

Незабравима е тази целувка. Миналия сезон в още един от сериалите, които гледах имаше такава нецензурирана версия на целувка, която пуснаха като промоция за зрителите в нета, напук на цензуратав и я гледахме пак и пак. Тя беше в сериала „До живот“ с двама мои любимци – Енгин Акюрек и Фахрие Евджен.

Свет Hug, честит рожден ден! bdbaloni
Бъди много здрава, щастлив и късметлива!
Весел празник!

Да не забравяме и нашата Йозге.
Нова снимка в профила й в инстаграм
Много красив кадър.

Хубав ден на всички! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 428
  • София
Честит рожден ден, Svet_sz!
Бъди много здрава, щастлива, обичана и късмета винаги да е с теб ръка за ръка!
Благодаря за почерпката и особено за Загорката, фенка съм й. HugSimple SmileSimple Smile

# 429
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Свет честит рожден ден....пожелавам ти много здраве, любимите ти хора да са винаги до теб и достатъчно свободно време за любимите занимания...
за теб...
Скрит текст:

един небрежно брадясал Джан....

# 430
Свети, ЧРД ! Пожелавам много здраве, късмет във всички начинания и любов!който трябва да те обичаТози филм го изгледах скоро и наистина ме впечатли.Джан Яман май се очертава от моите любими актьори.

# 431
Свее, бъди здрава и обичана ...с останалото ще се справиш newsm10 smile3503 Hug love001

# 432
Привет! Hug Hug Hug

Наминавам следобедно! Wink Проверявам,но все още не са пуснали новите снимки и озета! Peace

Ивман! Hug wavey

нов клип от днес....

https://youtu.be/bofE_GyitPw

# 433
Набива ми се в очите, че в бяло ( бяла тениска, бяла риза ) изглежда прекрасно  Heart Eyes Blush Blush
ето още една снимка с бяла риза, ако вече сте я виждали се извинявам за повторението

# 434
  • По света и в нас.
Привет момичета.
Като влезнах и видях що страници са изписани,викам си какво ли е станало ,а то целуващия Джан в сто варианта.
Свет,Честит празник.Да си жива и здрава и много обичана жена!:gift:BirthdayGift

Общи условия

Активация на акаунт