"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 61 721
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Здравейте, Hug Two Hearts
хайде момичета да си вземем хубавото настроение и довечера на кино!

Няма време за нови колажи, нещо по-обикновено:

Имаме нови попълнения - Добре сте дошли! Flowers Hibiscus

# 646
  • Бургас
Здравейте, момичета!

Минавам само да ви поздравя и да ви кажа, че и вечерта ще съм пред компа и ще гледам Джан и Демет, но и другите, защото много ги харесвам!

Любопитна съм защо Емре бей беше шашардисан и засрамен, и гузен, а отваряйки стъклената врата Джан бей видя Демет и смегчи погледа си......................

и, така..............Любов!

# 647
Привет, момичета! Hug Hug

До сега минавах само инцидентно през темата за да ви чета, но сега реших трайно да се преселя при вас/ако ме приемете, разбира се/. Wink

Фенка съм на Джан отдавна и съм гледала почти всичките му сериали, намирам че е много въздействащ и чудесно се справя с ролите си! Crazy
Само се дразня малко , че не може да излезе от щампата зададена му още с първата му роля. Учудвам се на работоспособността му и неизчерпаемата му енергия, това момче е доста хиперактивно, завършва един проект и не си почива изобщо , веднага започва нов.. Thinking

Ще ми бъде приятно довечера да гледам серията във ваша компания! Heart Eyes

Хубав и успешен ден! bouquet

# 648

Ще можем ли пак да довършим тази тема до началото на новия епизод?Иначе ще се местим по време на излъчването! Peace

Алекс Hug,добре дошла! wavey

Изпреварила си ме с новите кадри и ги смених с нови! Wink

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 14:52 от Zlatina3

# 649
  • Стара Загора
Един интересен линк в инстаграм за стайлинга на героите  от филма

https://www.instagram.com/erkencikustyling/

не знам дали ще се  отвори  ако  нямаш регистрация  тук 

# 650
Един интересен линк в инстаграм за стайлинга на героите  от филма

https://www.instagram.com/erkencikustyling/

не знам дали ще се  отвори  ако  нямаш регистрация  тук  

DANGAB  HugНямам регистрация,но се отвори! newsm10 Благодаря! bouquet

# 651
Zlatina3,  Heart Eyesблагодаря за приема!

Обичам този колаж! Crazy Crazy Crazy

Laughing Laughing

# 652

Здравейте птички HugПоднасям ви нещо разхладително в тези горещи дни !Днес отново е нашият ден,с нетърпение очаквам новия епизод,вълнувам се от Джан и Санем, и очаквам признание в любов. Heart EyesЗлати Hug,благодаря за новите снимки,ах този Зеберджет,малко луд,малко наивен но добряк.Голяма веселба става с него . Grinning Алекс Hug,добре дошла,Джан беше казал че той е скорпион и с това всичко е изчерпано,т.е. всичко е казано (цитирам по памет)-напълно обяснимо поведение,енергия ,хиперактивност.Благодаря на всички за чудните снимки,колажи и коментари bouquet HugДовечера съм на линия!

# 653
Алекс Hug
Скрит текст:
За по-лесно всички ме наричат Злати Wink

Ками Hug,супер разхладително! Wink newsm10

# 654
# 655
Момичета здравейте,! Чакам с нетърпение новият епизод довечера. Няма да гледам онлайн, но ще чета коментарите ви по време на излъчването и ще "гледам " чрез вас. 😊 Спорен ден ии да става 21 часа 😄

# 656
Момичета, здравейте! doh

Благодаря на всички за споделеното!

Алекс  Hug, много правилно решение си взела.
"Колкото повече, толкова повече",  както  е  казал Мечо Пух!
А и при нас е весело и забавно!

Виждам, че вече сте в страхотно настроение и в трепетно очакване.
И аз съм така, само че този път котка ми мина път на онлайна.
Защото ме поканиха на рожден ден на една малка сладка принцеса, която става на 3 годинки и просто няма как да откажа... Ще надничам от телефона, а вие пишете, моля. Laughing
А като свърши серията нали има повторение на онлайн-озвучката, та ще си го пусна. Така го чаках този вторник...

Както винаги пак ще се наложи да пускаме темата по време на онлайна.
Много ще е хубаво да я изпишем преди 20 часа вечерта, но ще е трудничко, защото това са си 6 страници. Но не пречи да се пробваме.  
С Ейдин ще измислим нещо, няма да останем без нова къщичка.

# 657
Здравейте и от мен!

Изгледах най после всички епизоди. Вярно, че Мерич обича приказките за принцеси и крале, да видим тази до къде ще ни доведе, още повече, че обича неясните " врътки" и на моменти да твори небивалици. Иначе класическата история за бедната мома от маалата, която знае как да омае и да се облече по последна мода /  точно така по къси панталони се ходи масово на работа особено у комшиите/, и красивия богат принц/крал, няколко съветници не много умни наоколо и интригата около лошия брат...Като цяло е свеж, лек за гледане сериал, ще му дам шанс, пък да видим какво ще излезе.  Whistling
В ЛН търсиха Албертин, тук търсят Албатрос Mr. Green
И защо се казва Ранобудна птичка сериала не разбрах Confused
И да се допълня, Санем хубаво ще отиде да си признава пред Джан, но няма да стане нищо...Но пък зависи колко епизода е заложен да бъде сериала, ако са по малко ще е добре да си признае, но ако смятат да го разпъват цяла зима има да гледаме ще кажа, няма да кажа, докато Емре не доведе фирмата до фалит, а ДЖан си тръгне пак да се скита по света служебно, а Санем остане да си ближе раните

Санем: Ммм баклавааа...Ох, покапах се...

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 15:47 от Slawena

# 658
Oт официалната страница.

# 659
Oт официалната страница.
Скрит текст:

Тук да не са разбрали за мнимия годеж на Санем Whistling

Общи условия

Активация на акаунт