"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 61 719
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Някой може  ли да ми обясни как да си свалям епизодите от vbox или vk?

# 631
Някой може  ли да ми обясни как да си свалям епизодите от vbox или vk?

https://www.vbox7-mp3.info/

свалям с тази програма, следвай инструкциите Peace

# 632
Здравейте!
Впечатлена съм, че сте впечатлени от мнение, което съм изразила и то в друга тема. И се убеждавам, че правилно не съм го изразила в тази тема. Не коментирам вашите мнения, независимо дали съм съгласна или не с тях. Още по-малко си позволявам да обиждам или иронизирам някого, когото не познавам. Опитайте и вие, не е трудно!
А кой,  колко и дали е разочарован от някого или нещо - не е тук мястото, където ще се обсъжда това.
Мама ме е научила да уважавам хората и тяхното мнение!
Ще съм благодарна, ако не се впечатлявате чак толкова от моята скромна персона!
Бъдете здрави!  

# 633
Грозденце  Hug Hug Hug много интересно е поднесен коментара. С голям интерес го изчетох. Та това е романтична комедия, но пък всеки  има своите предпочитания, ама чак пък "колективно умопомрачение" йок артък.
Имайте предвид, че старият проект на Демет се разви според познатата схема, ако не се лъжа (без да съм го гледала)- феновете на двамата актьори в главните роли започнаха да виждат химия и физика извън екрана, а това естествено води до няколко неща:

1. Трудно се възприемат нови екранни актьори, защото съответната двойка е била идеална (според представите на феновете);
2. Дебнене за общи снимки и някакви подсказки от личния живот на двамата и надежда, че ще се съберат в реала.
3. Огромно разочарование когато истината излезе наяве т.е. единият от "идеалната" двойка обяви връзка с друг човек. Тогава идва моментът на тотално отричане на новия проект на "прегрешилия" от двойката и даже се стига дотам, че се отричат всички негови качества и се започва с негативните коментари.

Това се случва с толкова много актьори, че Демет няма да е първата, няма и да е последната.

Няма какво да му се коментира на цитата. Поредната разочарована фенка, която е разбрала, че в сериала не е като в реала.
Peace

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 00:32 от bobolina_nina

# 634
Славена много благодаря lovekiss

# 635
Някой може  ли да ми обясни как да си свалям епизодите от vbox или vk?

https://www.vbox7-mp3.info/

свалям с тази програма, следвай инструкциите Peace
Славена Heart
Много благодаря за споделения линк!

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 00:46 от nanni_123

# 636
Хайде, лека нощ птички, с един пре- прекрасен актьор и Мъж (с голямо М) Smiling Imp Joy

# 637
Добро утрооо,птички! Wink Hug wavey

Днес отново е нашия ден! Party Party Party

Благодаря на всички за интересните коментари! bouquet bouquet bouquet

... фенка с късмет....

Приятен последен ден на юли! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 638
Гюнайдън ,къзлар! Hug

Готови ли сте за довечера... Thinking

Гостиииииииии... Heart Eyes... yes thumbsup Joy

Злати... Heart Eyes

# 639
Добро утро,
По повод поста на Грозди, ще кажа само едно, всеки има право на мнение и немисля, че някой е изненадам, че има хора които нехаресват сериала и в това няма нищо лошо. Надявам се само автора на поста наистина да не очаква диалог по темата, защото въпреки написаното е отговорила накоментарите ни и хоп диалога е налице, а още повече ме изненадва, че чете тема за филм който нехаресва... както и да е.

Аз се вълнувам от първата целувка и  ще си се любувам да това как стоят Демет и Джан един до друг, с нетърпение чакам серията довечера.

# 640
обновяване от официалната страница......
Цитат
◾Обновление от официальной страницы сериала 🤗
Будь готов сегодня в 20.00 смотреть на любовь! 🙌 Санем и Джан не могут даже признаться друг другу?!

Светтт Hug Wink Heart Eyes

Ева Hug,вълнуваме се и още как! Wink Laughing

# 641
  • По света и в нас.
Леле колко много сте изписали, но успях да ви изчета smile3529 За съжаление през летния сезон няма много време за коментари,но дойдели вторника сме на линия.  Party

# 642
  • София
Като стане вторник и от сутринта ми е едно такова весело, очаквателно и нетърпеливо, като на хлапе, на което са обещали да го заведат на лунапарк... Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Добър ден, момичета!
Малко остана и ще разберем кой на кого какво ще признава или на Санем пак нещо й се привижда. И дали ще звънне телефон, ще дойдат гости, ще прелетят албатроси през хола, ще се развихри торнадо или ще падне метеорит наблизо и ще прекъсне разговора ...

Хубав ден на всички и ви пожелавам деня да мине бързо! HugHugHug

# 643
  • София
Хайде, вторник е! newsm68

Вземам едно кафе от Златиното, обличам банските и отивам на плаж. Довечера ще гледаме ашк. Wink

# 644
  • Плевен / София
Хайде, вторник е! newsm68

Вземам едно кафе от Златиното, обличам банските и отивам на плаж. Довечера ще гледаме ашк. Wink
А дано...
Здравейте момичета...

Общи условия

Активация на акаунт