"Далечен град" - в очакване на ВТОРИ 🎥сезон🎥

• 101 245
  • 741
  •   3
Отговори
💜"Далечен град"💜 е проект, създаден от престижната компания Аy Yapım, позната с мегахитовете "Присъда", "Езел", "Забраненият плод" и други.

До момента в Турция е излъчен първият сезон, съдържащ 28 епизода. Излъчва се всеки понеделник в ефира на Канал D. 🎥
"Далечен град" вече е удостоен с наградата "Най-добър сериал на годината" и го определят като една от най-успешните драми на последното десетилетие. 🔝🎥💜
В главните роли са Синем Юнсал (позната от "Доктор Чудо", "Дъщеря ми") и Озан Акбаба (участвал в "Север Юг", "Опасни улици", "Мафията не може да управлява света" и др.).
Продуцент е Керем Чатай, а режисурата е дело на Ахмет Катъксъз.

От 15.09.2025 г. bTV Story започва излъчването на първи сезон. 🎥 По същото време ще бъде излъчен и първи епизод от Втори сезон по Канал D. 🎥

💜Да си пожелаем приятно гледане и коментиране на новите епизоди! 💜

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 17:58 от Anyyyone

# 1
Запис. Дано втория сезон е толкова успешен колкото първия, но не тръгвам с големи надежди защото винаги се разочаровам.
Иначе ме е яд че в Бълагария не е в прайм тайма а чак в 21:30..

# 2
Благодаря за темата!

# 3
  • Дубай
Ани, супер е темата! Благодаря, важното е, да има къде да пишем! Пък и сега със стартирането на сериала в БГ ще има повече коментиращи.

# 4
И аз много благодаря за създаването на темата по ДГ. Flowers Rose

# 5
  • София
Благодаря за темата! Много добро решение и изпълнение. Благодаря!

# 6
Благодаря за създаването на темата! Flowers Hibiscus

# 7
Браво за темата и благодарност за труда! Така е 100 пъти по-добре - преди се пишеше в Общата тема, в Темата за сериали без собствена тема и само се превърташе и се четеше и за някои не особено впечатляващи сериали /разбира се, всеки има право на предпочитания и вкус/. Аз засега съм оптимист по отношение на 2-ри сезон, взеха "царската корона" с 1-ви сезон, дано да не са се оставили да лежат на минали лаври.

# 8
Благодаря за темата!  Flowers Hibiscus

# 9
Радвам се, че ви харесва темата. Нямам опит в пускането на такива теми, но важното е да има къде да си коментираме на воля.

# 10
  • София
И аз се включвам с благодарности за създадената тема. Flowers Sunflower
Малко паралели ... 8 срещу 29 серия. Simple Smile

# 11
Нямам търпение за 2 сезон, фрага е бомба. Само не знам как ще чакам по цяла седмица за нов епизод. Беше време за собствена тема , ДГ е филм , който го заслужава. Благодаря

# 12
Благодаря за темата! Flowers Rose

Стори от  Синем:
„Най-красивият ъгъл на моята каравана тази година. Писма и подаръци от децата ми... Моето семейство.“

Кратко интервю с Озан и Синем!

📌 „ГОТОВИ СМЕ ЗА НЕВЕРОЯТЕН СЕЗОН“

✔️Озан Акбаба, който играе Джихан, отбеляза, че лятото е било интензивно, но продуктивно, добавяйки: „Имахме и възможност да си починем. Сега сме готови за нов брилянтен сезон.“

✔️Синем Юнсал, отбелязвайки невероятната енергия на актьорския състав, каза: „Завършихме финала на невероятно вълнуваща нотка и във втория сезон ни очакват още по-вълнуващи изненади.“

📌 „ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗНЕНАДАНИ, ЩЕ СЕ СМЕЕТЕ ОТНОВО“

✔️ Озан Акбаба сподели съвет за втория сезон: „Това, което ви изненада в първия сезон, ще ви изненада отново, а това, което ви разсмя, ще ви разсмя отново.“

✔️ Синем Юнсал също сподели чувствата си към героинята си: „Много ми хареса Алия. Чувствах се много комфортно в тази роля и научих много.“

📌 „ПОСЛЕДОВАТЕЛНА ИСТОРИЯ И ИСКРЕНА ДИНАМИКА НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА“

✔️ Синем Юнсал, която получи признание за изпълнението си като Алия, подчерта, че успехът на сериала не е случаен: „От самото начало на проекта беше обърнато много внимание. Всички, както на снимачната площадка, така и извън нея, работеха с еднаква грижа. Нашата искреност, дисциплина и последователно предаване на историята резонираха с публиката.“

✔️ Озан Акбаба, говорейки за влиянието на сериала върху кариерата си, каза: „Имаме фантастичен екип. „Далечен град“ надмина всички очаквания и ще продължи в същия дух.“

„РЕАКЦИЯТА НА ПУБЛИКАТА МНОГО НИ РАДВА“

✔️ Озан Акбаба изрази задоволство от вниманието, което му е отделено, и гордост от ентусиазирания отклик на публиката: „Всички гледат, всички знаят. Това ме прави много щастлив. Реакцията на публиката беше прекрасна и аз се гордея с нея.“

# 13
  • Пловдив
Благодаря за темата, този сериал заслужава да си има отделно място. Дано втория сезон е така успешен. От сега се моля, да няма съживяване на герои и фантасмагории.

# 14
Само се надявам да не разтягат локуми и вкарат ненужни хора , но очаквам в даден момент и Мерием да дойде. Просто няма как. Втори сезон е много важен дали ще има още много, но аз предпочитам да е последен защото не виждам какво могат да наградят. Освен Алия и тя да роди и да се гледа в бъдеще как тяхното евентуално дете наследява рода на баща му.

Общи условия

Активация на акаунт