"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 61 710
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
 Crazy Като е от 5 еп видеото, аз какво съм гледала Blush hahaha

# 676

Славе, Hug на финала някой от домашните те е разсеял! Blush

Мисля, че Джан ще остане без отговор, все ще се намери нещо или някой да ги прекъсне... hahaha

# 677
И аз отговорих на Славена Hug за края на 5-ти еп.,но сте много бързи и я изтрих! Simple Smile

# 678
Иска ли питане?
Най-вероятно Албатроса, ама то човещинка... Joy Joy Joy

# 679
# 680
А защо да я няма вероятността като идея в главата на Мерич, Джан да знае кой е агента или поне да подозира и да си трае да види до къде ще стигнат нещата и когато играта загрубее да излезе с открити карти, това му подхожда на образа.

Дъга, възможно е и това, без това съм сама с дребното на море в родния дом, а гледачи мераклии много, така че мога да си зяпам на воля и да си фантазирам зад очилата и капелата... Wink..ама то при нас албатроси няма, само чайки и гларуси hahaha

# 681
  • Варна
JoyJoyJoy

Тук май се ще се заформи  нова любовна интрига! Rolling Eyes

Джей Джей като че ли се влюби от пръв поглед! Crazy

Скрит текст:

Алексче - тука чакаме да избухне нещо неочаквано; Тези двамата много искам да ги видя в продължение!

Слави - към приликите Джей Джей е заместителя на Корай  Grinning

Дъгичке, Злати - пишем, пишем, да видим ще успеем ли до 21:00 : ))))

Сега прочетох на Дъга за Албатроса JoyJoyJoy  rotfImbo, Разсейващ е ... : )))

# 682
Джей Джей е заместител на Корай, но за да му е пълен образа са сложили и Гюлиз да го допълва.

# 683
Тук Джан е доста настойчив... Laughing Мисля , че е е зад кадър? newsm78

https://vk.com/video358541228_456239021

И тук

https://vk.com/video-60100797_456240550

# 684

Привет момичета  Hug Hug Hug

И аз да се похваля , че изгледах всичко до тук и продължавам......., защото харесвам сериала
Първо , защото кастинга е отличен Hug и нито един от героите не ме дразни , поне визуално.
Главните герои са си на местата по категоричен начин, а как ще продължи зависи от сценаристите.В този живот не  са  важни само сериозните и изпипани житейски ситуации.Даже ми става скучно,затова лично аз имах нужда от  разтоварване и го получавам тук Hug bouquet bouquet

Моят фаворит е Джан/Джан.

Джан ,актьора е много в час  с героя си - красив, силен , харизматичен млад богат мъж,който обаче е избрал не офиса , а да отразява чрез това което най-го може фотографията проблемите на съвремието ни.
Браво на сценаристите , че много елегантно чрез  страстта на ГГ ни напомнят проблемите на нашето време-
мигранти, бедност, глад, суша.
  Върнал се за малко от Африка ,разбираме ,че обича и уважава баща си , фирмата му   и с абсолютна искреност  се втурва да помага във вече загниваща фирма от подлост, лъжи.сплетни , за които той явно не е подготвен и затова според мен още е зле ориентиран и изглежда леко наивен, но ще се справи Wink Grinning

Макар и с вълнуваща външност  май не е голям женкар.Просто няма постоянна връзка/три пъти в годината не е сериозна работа/
   Колкото до чувствата му към Санем  според мен сега се зараждат но  са много красиви и някак по младежки искрени. Много сладък ми беше когато и прошепна докато спеше "Аз съм Албатроса който търсиш Санем"А това с ароматите ми е приятно и интересно.

Демет/Санем ми става все по- интересна и красива.М/у другото сериала е наречен "Ранобудна птичка" на нея...Санем в началото на сериала всеки ден ставаше много рано за да отвори магазина на баща си.
    Санем е объркана в чувствата си ,просто защото не е  срещала любовта -истинската до сега, но в края на 5-ти епизод постъпи макар и интуитивно много правилно .Прехвърли топката в полето на Джан.

-Ако ми кажете да си тръгна , ще си тръгна.
 -Ако  кажете да остана , ще остана.

Какво ще реши Джан ще разберем довечера .До тогава Hug

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 17:17 от sebilMM

# 685
Джан Яман към този момент обвързан ли е, не че имам мераци Mr. Green, само така от любопитство Rolling Eyes

# 686
Джан Яман към този момент обвързан ли е, не че имам мераци Mr. Green, само така от любопитство Rolling Eyes

Славе, Heart Eyes свободен е ,  след като се разделиха с  Бестемсу , но не се знае до кога... Party Party

# 687
Тук Джан е доста настойчив... Laughing Мисля , че е е зад кадър? newsm78

https://vk.com/video358541228_456239021

И тук

https://vk.com/video-60100797_456240550

Това приканваха да ги гледаме Simple Smile
Джан така се наведе, че чак щеше да я целуне, а тя се смути...

Здравейте и от мен, момичета в чакания ден Simple Smile прекрасни сте, изчетох ви Simple Smile
Нямам търпение за серията,

# 688
  • Варна
Имаше някакви догатки ,че го видели с едно и също момиче в кафетата, но май няма потвърждение, само на рускините разследването . . .

Сцената с паролата - много е добра!  ; Сигурно паролата е Полен ....  аааа  Joy изненада Албатрос

Данс-манс JoyJoyJoy танцуващата Санем; Е и цепенето на дървата разбира се Joy

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 17:16 от BVAR

# 689

Това приканваха да ги гледаме Simple Smile
Джан така се наведе, че чак щеше да я целуне, а тя се смути...

Здравейте и от мен, момичета в чакания ден Simple Smile прекрасни сте, изчетох ви Simple Smile
Нямам търпение за серията,

Благодаря, nani Hug!

Общи условия

Активация на акаунт