"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 61 710
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Стара Загора
Тук Джан е доста настойчив... Laughing Мисля , че е е зад кадър? newsm78

https://vk.com/video358541228_456239021

И тук

https://vk.com/video-60100797_456240550

[/quote

Този първия лик е  част от едно  интервю на  двамата  още  в началото на сериала  .Сега  просто някой го  е направил на  забавен кадър и  се   е получил този  ефект.

# 691
Ято здравейте, виждам , че трябва бързо да изпишем темата Hug идвам да помагам Joy

Аз си мисля за сцената в гората, Синемчето какви ще ги свърши, така увита като пашкул Joy
Мислите в главата и дали ще се сбъднат Heart Eyes или тя самата както винаги ще прецака работата

# 692
Цитат
А защо да я няма вероятността като идея в главата на Мерич, Джан да знае кой е агента или поне да подозира и да си трае да види до къде ще стигнат нещата и когато играта загрубее да излезе с открити карти, това му подхожда на образа.
Славе, аз този вариант отдавна съм го предположила, но досега никой не ми хваща вяра. Laughing
Не че подценявам таланта и креативността на Джан в рекламата, но може и да не е случайно това, че досега Санемка въпреки всичките си усилия не успя да провали нито една кампания. Предполагам, че както и към всичко останало в живота си, Джан ще подходи по нестандартен начин. Ще видим.

А за морето ти завиждам благородно в момента. Включително за чайките и гларусите.
При нас пък вали дъжд, а в същото време е ужасна жега.

Не е обвързан Джан, поне така казва.
Затова му търсим любима.
Може да се включиш с предложения. Grinning

# 693
Наистина варианта Джан да е в час с нещата които се случват неслучайно във фирмата , а и в живота му към този момент, ще е интересна хрумка на сценарист и режисьор. Ще ми се да видя физиономиите на брат и сие, когато истината се разкрие. Но ако се следва алгоритъма на Мерич, ще има още какво да се гледа от типа ти на мен, аз на теб / Санем и Джан/, на ти куклата дай си ми парцалите / Санем, Джан, Емре/ и за разкош и повече драматизъм героите от махалата-мама, тате, Музи, маман кандидат свекърва, комшии и френдката /не и запомних името Физлиз от 309, заимствана като образ от Нихан от ЛН/, "мъдростта е нашата сила, Санем"-майко мила

# 694
  • Плевен / София
Здравейте и от мен!

Изгледах най после всички епизоди. Вярно, че Мерич обича приказките за принцеси и крале, да видим тази до къде ще ни доведе, още повече, че обича неясните " врътки" и на моменти да твори небивалици. Иначе класическата история за бедната мома от маалата, която знае как да омае и да се облече по последна мода /  точно така по къси панталони се ходи масово на работа особено у комшиите/, и красивия богат принц/крал, няколко съветници не много умни наоколо и интригата около лошия брат...Като цяло е свеж, лек за гледане сериал, ще му дам шанс, пък да видим какво ще излезе.  Whistling
В ЛН търсиха Албертин, тук търсят Албатрос Mr. Green
И защо се казва Ранобудна птичка сериала не разбрах :?
И да се допълня, Санем хубаво ще отиде да си признава пред Джан, но няма да стане нищо...Но пък зависи колко епизода е заложен да бъде сериала, ако са по малко ще е добре да си признае, но ако смятат да го разпъват цяла зима има да гледаме ще кажа, няма да кажа, докато Емре не доведе фирмата до фалит, а ДЖан си тръгне пак да се скита по света служебно, а Санем остане да си ближе раните

Санем: Ммм баклавааа...Ох, покапах се...
според мен става въпрос за Санем...тя обича да става рано за ужас на сестра си...

# 695
 Демет Йоздемир пред очите на  художника Maitha_elflasi

# 696
Наистина варианта Джан да е в час с нещата които се случват неслучайно във фирмата , а и в живота му към този момент, ще е интересна хрумка на сценарист и режисьор. Ще ми се да видя физиономиите на брат и сие, когато истината се разкрие. Но ако се следва алгоритъма на Мерич, ще има още какво да се гледа от типа ти на мен, аз на теб / Санем и Джан/, на тиимаше прекалено екранно време. куклата дай си ми парцалите / Санем, Джан, Емре/ и за разкош и повече драматизъм героите от махалата-мама, тате, Музи, маман кандидат свекърва, комшии и френдката /не и запомних името Физлиз от 309, заимствана като образ от Нихан от ЛН/, "мъдростта е нашата сила, Санем"-майко мила
Аз лично се старая да не правя сравнения между сериали, сюжети и герои /освен ако нещо не ми се набие в очите, разбира се/, защото това някак си ми разваля удоволствието от гледането. Ще видим как ще развият историята, все още сме в самото начало, само 5 епизода сме видяли. Но тук ми харесва много динамиката и това, че главните герои имат най-много екранно време от всички. Даже мисля, че това е ключа за бараката за добрия рейтинг. Защото в ЛН Корай колкото и да ми беше симпатичен, с лелята можеха да изкарат по половин час в шеги и закачки и мятане на ръце и ми доскучаваше. Същ и Нихан и мъжа й.

Има една съществена разлика. Тук Мерич Аджеми не е сценарист,  само автор на идеята. Други трима сценаристи пишат самата история и редят диалозите. И досега се справят прекрасно.

# 697
# 698
Нещо интересно, от първата роля на Джан Яман в сериала Сърдечни работи.  

https://vk.com/video-48511318_456239426

Правилно е казал, че още за  първата си роля се променил много и  че пред камера се чувства много освободен!

# 699
Дъга, аз също не сравнявам, но просто съм много пристрастна към ЛН и всеки образ от този сериал буди асоциации за определен герой. Естествено, че се гледа нещо различно като проект и колкото на Мерич да е идеята, почерка и си личи.

Аз изчезвам.

# 700
Дъгичке Simple Smile
Това е грабващото, екранното време на ГГ е основното, надявам се така да продължи
П. П
От мерак да видя какво става между Йомер и Дефне, доста порязвах тези сцени... Между Корай и Неро

# 701
На мен изобщо не ми идват никакви идеи, как ще се развият нещата довечера

За това, се разсейвам с такива клипчета, за да ми минава времето по- лежерно Sunglasses

# 702
Нова от Инстаграм.

Мерич натрупа опит с летните сериали и дано да не ни къса нервите пак по същия начин, макар че само оригиналната история е нейна! Mr. Green

# 703
  • Варна
Вярно си е , че  Корай и Неро досаждаха и аз така ги порязвах Нани. Тука уж са си взели бележка : ))))) Айде да видим;

Чакам  аз Джей-Джей и Айхан. Дали ще им дадат да се изяват. Музо ми идва в повече;

Джан според мен изчаква за шпионина ,защото показа , че не обвинява без доказателства, а и не винаги нещата са такива каквито изглеждат Wink както забеляза с пръстена на Санем. Компютъра на Лейля мина двойна проверка и там хвана ,че искат да го заблудят. Но понеже той си има други начини да си печели проектите и не е толкова притеснен, колкото раздразнен; Но характера му е такъв ,че чака подходящия момент. Така действаше и Ферит : )))) между другото. Седи и дебне като тигър и като дойде момента - праз една лапа и до там; Сега е пуснал добитъка да пасе и да се приближи максимално Joy , че да не хаби излишна енергия. Пък и Санем го разсейва . . . .малко, кючюк, кючюк . . .

И от мен до после ,че трябва да се вършат тука едни неща .

Kissing Heart

# 704
Хаштага за тази вечер-#İtirafZamanı ~ #ВремяПризнания

Bu haftaki etiketimiz #İtirafZamanı

https://vk.com/journeytothefullmoon?z=video-149907895_456239982% … l_wall_-149907895

Общи условия

Активация на акаунт