"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 14

• 61 705
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Под звездите
Тук Джан е доста настойчив... Laughing Мисля , че е е зад кадър? newsm78

https://vk.com/video358541228_456239021

И тук

https://vk.com/video-60100797_456240550

Настойчиво ни е момчето. Пред кадър, зад кадър, навсякъде. Я го вижте и в подписа ми.

# 706

Настойчиво ни е момчето. Пред кадър, зад кадър, навсякъде. Я го вижте и в подписа ми.

eidin,  Hug целувките в Пълнолуние миналата година обраха всички класации и овации! Crazy Crazy

# 707
  • Под звездите

Привет момичета  Hug Hug Hug

И аз да се похваля , че изгледах всичко до тук и продължавам......., защото харесвам сериала
Първо , защото кастинга е отличен Hug и нито един от героите не ме дразни , поне визуално.
Главните герои са си на местата по категоричен начин, а как ще продължи зависи от сценаристите.В този живот не  са  важни само сериозните и изпипани житейски ситуации.Даже ми става скучно,затова лично аз имах нужда от  разтоварване и го получавам тук Hug bouquet bouquet

Моят фаворит е Джан/Джан.

Джан ,актьора е много в час  с героя си - красив, силен , харизматичен млад богат мъж,който обаче е избрал не офиса , а да отразява чрез това което най-го може фотографията проблемите на съвремието ни.
Браво на сценаристите , че много елегантно чрез  страстта на ГГ ни напомнят проблемите на нашето време-
мигранти, бедност, глад, суша.
  Върнал се за малко от Африка ,разбираме ,че обича и уважава баща си , фирмата му   и с абсолютна искреност  се втурва да помага във вече загниваща фирма от подлост, лъжи.сплетни , за които той явно не е подготвен и затова според мен още е зле ориентиран и изглежда леко наивен, но ще се справи Wink Grinning

Макар и с вълнуваща външност  май не е голям женкар.Просто няма постоянна връзка/три пъти в годината не е сериозна работа/
   Колкото до чувствата му към Санем  според мен сега се зараждат но  са много красиви и някак по младежки искрени. Много сладък ми беше когато и прошепна докато спеше "Аз съм Албатроса който търсиш Санем"А това с ароматите ми е приятно и интересно.

Демет/Санем ми става все по- интересна и красива.М/у другото сериала е наречен "Ранобудна птичка" на нея...Санем в началото на сериала всеки ден ставаше много рано за да отвори магазина на баща си.
    Санем е объркана в чувствата си ,просто защото не е  срещала любовта -истинската до сега, но в края на 5-ти епизод постъпи макар и интуитивно много правилно .Прехвърли топката в полето на Джан.

-Ако ми кажете да си тръгна , ще си тръгна.
 -Ако  кажете да остана , ще остана.

Какво ще реши Джан ще разберем довечера .До тогава Hug

Аплодисменти за този пост. Абсолютно съм съгласна със всичко казано от теб. bouquet

Дъгичке, мисля, че финалната сцена на 5 епизод ще завърши с това, че Джан ще и каже да остане. Той отдавана иска да го направи, но нейната обърканост го спира. Все още не знае Санем свободна ли е или е сгодена? Още една черта от характера на Джан Дивит, която ми допада. Въпреки чувствата си, поне за сега не нагазва във чужди води.

# 708
Настойчив е много Джан, а Демет как му устоява не знам..
Лош крал ли е,
Албатрос ли е,
какъвто и да е,
една нормална жена,
при тези огнени погледи,
поне би реагирала..
А не като нея,
той като я приближи и я погледне
тя се върти, като обран евреин.. Joy

# 709
Джан в пресата .

# 710
Себи Hug +1
За поста newsm10

Хаштага много интересен.
Време за признания
Значи гаранция поне едно признание ще има.
Да видим кое от всичките, че т много тайни, много нещо. hahaha

https://vk.com/video-60100797_456240551

# 711

Защо ли си мисля ,че Джан ще и каже да си тръгне. newsm78
Просто ще играе игра за да се издаде Санем  докъде е загазила с фалшивия годеж.Иначе той я усеща ,че е невинно момиче и   се влюбва яко в него.Усеща го всеки път когато се правят пред италианеца на безумно влюбени.
   А ако трябва да съм честна струва ми се че Джан  играе по - добре ролята на влюбен.Тези негови топли и добри очи и чувствени устни могат да накарат всеки зрител да му повярват.

И малката/голяма Демет

Ейдин, Дъгичке Laughing bouquet

# 712
Да потанцуваме със Санем.

https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456239308%2F376c5f2b39e3 … pl_wall_-46308288

Много ми харесва тази фотосесия...

pg

И тук са сладки.

Себи, имам едно радикално предложение.
То няма нужда от приказки, направо Джан да я награби и да я целуне. Joy Joy Joy
Нещо против? Laughing Laughing Laughing

# 713
Момичета,
Малко снимки и от мен
Разкошен Джан
Джан преди:

И сега:

И красива Демет, за разкош

Все се каня да попитам Джан е имал някакъв конфликт по време на Пълнолуние то с една от актрисите,
Имате ли идея с коя, и какво толкова го е ядосал?

# 714
wavey Hug

Цитат
Цитат
А защо да я няма вероятността като идея в главата на Мерич, Джан да знае кой е агента или поне да подозира и да си трае да види до къде ще стигнат нещата и когато играта загрубее да излезе с открити карти, това му подхожда на образа.
Цитат
Славе, аз този вариант отдавна съм го предположила, но досега никой не ми хваща вяра. Laughing
Дъгичкеее Heart Eyes...не лъжи...и аз бях писала ,че Джан подозира /съмнява / брат си... Naughty Joy Joy Joy

Добре дошли на Славена и второто Злати... Hug Hug friendshipАз съм Свет...и май се познаваме... Thinking Joy Joy Joy Joy Joy

# 715
Момичетаааа...пускайте снимчици или пишете нещо Praynig...че ми се получиха два поста един след друг....да изпишем темата до 21ч... bowuu

# 716
Цитат
Все се каня да попитам Джан е имал някакъв конфликт по време на Пълнолуние то с една от актрисите, Имате ли идея с коя, и какво толкова го е ядосал?
Нани, доколкото си спомням, тиражираха се доста усилено такива слухове, но не става въпрос за "Пълнолуние", аз предишния му сериал с партньорката му Селен Сойдер. Нещо бил й казал, налетял й и тя така се изплашила, че гаджето или съпруга й, не помня точно, наел бодигард да я пази от Джан на снимачната площадка. На мен това не ми звучи правдоподобно, а по-скоро комично, но знае ли човек. Иначе имат основание половинките на неговите партньорки да се страхуват от този толкова хубав мъж, но за тая работа бодигард няма да им помогне... Joy Joy Joy

Свет, вярно мила, забравила съм. Прощавай.
Значи вече сме трима.
Аз, ти и Славенка. Дай Боже!

# 717

Този сериал озет има ли

# 718

Този сериал озет има ли

Заповядай.

Озет к 6 серии

Фотографии с Санем, снятые Джаном для женского журнала, были повешены на рекламных щитах.
Именно эта ситуация толкнула Санем к принятию важного решения, во что бы то ни стало раскрыть свои чувства Джану. Однако, этот безмолвный символ (рекламные щиты) любви Санем и Джана, играет против нее и ставит с ног на голову ситуацию в квартале Санем. Заберджет, решивший, что Осман и Санем обручены, атакует щиты, слово Дон Кихот.
Айлин, в свою очередь, приводит в действие свой коварный план, чем ставит под угрозу карьеру Джана как фотографа. Разозлившись, Джан решителен найти похитителя фотографий из его кабинета. Наконец, Санем понимает, что все это время она обманом была использована во вред Джану и фирме. Она понимает, что единственный, видевший фотографии является Эмре. Продолжит ли она игру, скрывая делишки Эмре? Отважится ли она раскрыть всю правду человеку, в которого она влюблена?

# 719
Ех че хубав хаштаг,предполагам че Санем ще направи признания относно чувствата си  ,или поне ще се опита Heart Eyes Допада ми сценария на Славена за това че Джан е на ясно кой е агента но за сега си трае и изчаква. NaughtyА Джан Яман е интересен мъж и възмъжава красиво.

Общи условия

Активация на акаунт