Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е ароматът на Thierry Mugler Alien Oud Majestueux?
Какви са разликите между Poison Girl и Cherry Manserra?
Каква е разликата между Eau de Parfum (EDP) и Eau de Toilette (EDT) на Chanel?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е ароматът на Thierry Mugler Alien Oud Majestueux?
-
Какви са разликите между Poison Girl и Cherry Manserra?
-
Каква е разликата между Eau de Parfum (EDP) и Eau de Toilette (EDT) на Chanel?
-
Какъв е ароматът на Lady Vengeance?
-
Каква е разликата между EDP и EDT?

Bright, супер си - „ужасен парфюм“

Дано съм била полезна, но наистина трудно ще откриеш предложенията. На твое място бих проверявала редовно и дезодорантите от дрогерийния клас, както и детските парфюми, предполагам, че може да излязат с предложение с този аромат, определено е харесван.
Мисля, че е много твой. Нещо, като по-хард и по-мъжествена серия на любимият ти Cabochard Gres
Приликите с Антеус на Шанел не са случайни, точно от едно парфюмно семейство са.
. Има много могъщо излъчване, тъмно, дървесно, кожено и пачулено, затъмнени още повече от пипер, с много ретро лавандула и кимион, които бяха характерни за старата школа парфюми. Никакви сладости няма в него, нищо, което да отиде в посока унисекс. Парфюм за Алфа мъжкар 45+. Има известна прилика и с класическия Арамис /новият, за който се оглеждаш още го няма тук, следя за него/, както и с Мъст на Картие, даже сега си давам сметка, че Сантос е неговият мъжки еквивалент. Жалко, че не си го пробвала в Германия, има го за проба навсякъде. Познавайки вкуса ти смятам, че ще останеш приятно изненадана и аз бих рискувала на твое място, но си имай предвид, че е много мъжки, не те виждам с него, колкото и да търпиш на хард мъжки кожи.
Много билков, мъхест, зелен, землист, особено в първия час. Има и изявени горски нюанси, напомнящи нещо като микс от хвойна и кипарис. Не мога да подмина и нотката на лавандула - при мен я има много и то в типично ретро стил.
Далече е от всякакви обли, вкусни, меки, секси и актуални лавандули. Тук си е типично ретро мъжка, по-остра и ароматна лавандула.