Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв е ароматът на Thierry Mugler Alien Oud Majestueux?
Какви са разликите между Poison Girl и Cherry Manserra?
Каква е разликата между Eau de Parfum (EDP) и Eau de Toilette (EDT) на Chanel?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв е ароматът на Thierry Mugler Alien Oud Majestueux?
-
Какви са разликите между Poison Girl и Cherry Manserra?
-
Каква е разликата между Eau de Parfum (EDP) и Eau de Toilette (EDT) на Chanel?
-
Какъв е ароматът на Lady Vengeance?
-
Каква е разликата между EDP и EDT?
Наистина е за по-хладно време, но го нося и в жега, не ми се чака. На моята суха кожа не е толкова сладък, даже леко мъжкарее , а кожената нотка нагарча. Имам фетиш към кожа и съм пристрастена към този парфюм.

или поне... да плувам/палувам в/с тях
но пък с големите любови навярно така трябва да се постъпва, лошото при мен е, че си нямам вяра докога и колко 
от Ван Клийф е Роз Руж за мен. Парфюма е много готин, розов,женствен. Сладичък е, но касиса го държи в граници. Опасявах се от него, защото там където има листа все ме дразнят. Аромата не мога да сравня с друг макар да има розово припокриване в различни етапи с някакви помирисвани неща.. на Берлинчанката или Монтали твърдо не ми прилича. На розолюбители ще е добре, но за тези които са на границата да харесат нещо розово си трябва тест. Адашче, кожа и при мен няма но има някакво бегло усещане нямам идея от къде идва. Мисля си дори че имената на Роз руж и велурс трябва да се разменят
Роз велурс ми е по-елегантен, а този макар да е много балансиран ми идва малко палав.