Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 437
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Душковци, в 21 или 22 часа се спираше приема на вода и храна преди пункция?
В ТР ми казаха 6 часа преди пункцията, ама аз от 21 часа нищо не приемах.
Късмет! Hug

# 391
Сиси, да, пуснах пълния панел. Ще са готови след 10 работни дни,  значи след 2 седмици.  Хубавото е, че ще ми се обади някой от техните генетици и ще ми обясни на достъпен език имам ли проблем.
Две в едно, в Турция и за двете пункции ми казаха, че 6ч преди нея са достатъчни. Значи спокойно можеш да спреш след 22ч.
Аз запазих час за преглед за понеделник. Направо незнам как ще изкарам още 3 дни в неведение. От този понеделник повече не съм пускала ЧХГ и въобще незнам какво се случва 😕. Дали да не пусна утре, та да съм спокойна до прегледа?

# 392
Благодаря ви!
Пухче, ако много те човърка, пусни си.
Ти от първи трансфер ли успя в Киев?

# 393
Да, от първия. Засега  имам само + тест. Не съм видяла още нито сак, нито ембрион, така че е рано да говорим за успяване, но се надявам, че всичко ще е както трябва.
   Да ви попитам: ако ЧХГ е минало 2000 , да се притеснявам ли още от БХ, или няма начин?

# 394
Пухче, сигурна съм, че всичко ще бъде наред! Hug
Най-важното е да си спокойна и да не се стресираш!
Аз бих изчакала, но ако ще се почувстваш по-добре, си пусни.
На въпроса ти не съм компетентна, но доколкото съм чувала, не може да е БХ.
Късмет! Стискам ти палци! Силни прегръдки от мен, миличка! Hug

# 395
Пухче, всичко ще бъде ок!

# 396
  • На остров
Пухче стискам палци, всичко ще е наред сигурна съм  ! Иначе се радвам, че ме обърка с 123 за пункцията ха дано !
123 стискам палци, според зависи с каква упойка ще си на пункцията от това дали ще приемаш храна.

# 397
Благодаря, Две в едно!

# 398
  • тук-там
Пухче, аз не бих пускала повече ЧХГ. Вече не е показателно. Важно е какво ще видят на прегледа! Стискам палци! Къде ти е прегледа в понеделник?
+-123, при мен след 21 не биваше да приемам нищо! Късмет утре! След стимулация ли си или на ЕЦ?

# 399
+-123 след 21 часа нито вода,нито храна.☺

# 400
  • София
Момичета Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Пухче, още малко до понеделник, стискай зъби. Параноята е голяма, и не минава 🤔😅🍀
+-123 Успех утре Animal Hatching Chick 🍀🍀🍀
Чакам вече прегледа 11.09 с нетърпение, да видим БХС-то, че с това ЕГН, добре че го преизчисляват в Щерев, че иначе ще има рев 😄 Отиваме малко в Гръцко на море, ако ви залипсва прашеца - ще се върна 😉😉😉
Стискам палци за всички. Animal Hatching Chick🍀🍀💞💕
Прашеца е под формата на детелинки и яйце с пиле 😘 От тел.нищо не става, копи пейст - нищо, трябва си старата версия🙄🙄🙄

# 401
Ами сега друго ми щукна.
Утре ще си платя един преглед, за да видя сакче и да се поуспокоя. А другия преглед ще го преместя от понеделник за в петък, и без друго от клиниката искат точно тогава да им пратя ултразвук.
mtz, сега ще отида при АГ в нашия град, а въобще незнам по-нататък на кого да се доверя да ме следи, все пак не съм на 25г 😊. Може би ще ходя тук за болнични и рутинни прегледи,  а иначе в по-голям град за собствено спокойствие.  Незнам, нека стигна дотам.
123, успех и от мен!
Наистина ви бъркам с Две в едно от време на време☺
Джиджи, детелини, пилета, давай каквото имаш в наличност!☺

# 402
  • София
Пухче, добре си го измислила 🤗😍😘
Всичко ще бъде наред утре, стискам палци за сакче/та 😊🍀🍀🐣

# 403
Благодаря ви, сладурковци! Утре ще докладвам.Хубава вечер и късмет!

# 404
  • На остров
Пухче ще стискаме палци, болнични може и да не три трябват ако всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт