Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 425
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Има разлика в ЗФ, ако е хормоносекретиращ не правят стимулация, ако не отделя хормон правят. Аз съм писала вече, на мен в един цикъл ми монтираха зф и в същия започнах стимулация, и този вариант го има.

# 421
  • София
Ако естрадиола е нисък зф не пречи.

# 422
  • София
 Планирахме пункция в понеделник в 8 сутринта. За съжаление не записах в колко часа да сложа инжекцията с choriomon -  върти ми се сякаш в 20ч което се пада 36ч преди отиването в болницата, довечера или в различен час? Инжекцията с certrotide поставях в 18ч в предишните дни. Днес отново в 18ч или по-късно заедно с другата? Искрено благодаря за помощта. Поздрави и успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 423
  • In transit
Мелинда, аз съм с най-малко опит тук, но мисля, че трябва да са около 36 часа преди пункцията. Сложи я, точно в колкото са ти казали. Бяха ми казали, че е важно да се спази часа.

# 424
  • София
Благодаря ти, Милки!

За съжаление не помня добре какво ми казаха. Знам, че choriomon  се слага между 34 и 36 часа преди процедурата, което значи от 8 вечерта нататък... А за certrotide-а изобщо не помня - отново в 18 ч. както в предишните дни или след 20ч. заедно с другата..? Много съм глупава...Confused

# 425
Мелинда, на мен досега са ми казвали в 22 Хоримона и винаги в толкова съм го слагала. Цитротид помня, че биехме по-рано, 17-18 часа, а не заедно с Хоримона.

# 426
  • София
+-123, много благодаря! Цитротид  значи ще си сложа отново в 18ч. А на теб, когато ти казваха за Хоримона 22ч, за колко часа сутринта беше записана за пункция - за 8ч. или за по-късно, и в колко започваше?

Извинявам се за тези много питания, но вчера звънях и на лекарката, и на акушерката с много по-маловажни въпроси, а тези пропуснах. Днес не мога да им се обаждам повече, прекалено досадна ставам... Sad

# 427
+-123, много благодаря! Цитротид  значи ще си сложа отново в 18ч. А на теб, когато ти казваха за Хоримона 22ч, за колко часа сутринта беше записана за пункция - за 8ч. или за по-късно, и в колко започваше?

Извинявам се за тези много питания, но вчера звънях и на лекарката, и на акушерката с много по-маловажни въпроси, а тези пропуснах. Днес не мога да им се обаждам повече, прекалено досадна ставам... Sad
Мелинда,аз последно бих Овитрел в 22ч00,но съм била Прегнил и в 21ч30. Последният път ме викаха в 07ч00 в клиниката за пункция в 09ч00.Имала съм случай и в 08ч00 са ме викали.
Относно Цетротид-а съм го слагала надвечер в приблизително еднакъв час.

# 428
  • София
Благодаря ви, мили момичета!

Акушерката се обади сама да ме провери. Явно са ме усетили колко съм завеяна Sad

Значи -  Хоримона в 23ч, а Цитротида - в 18ч, както предишните дни.

Ще видим тогава... Стискам палци на всички! Gift HeartFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 429
melinda11, няма от какво да се притесняваш! Обаждаш се и питаш!
Все пак това е много важно нещо!
На мен ми дават протокол, в който е описано какво да слагам и в колко часа до пункцията.
Оргалутрана, то е като Цетротид, винаги го слагам до обяд.
Овитрела винаги е след полунощ. Последно беше в 00,20 часа.
Пункцията беше след 2 дена в 11,20 часа. Така го сметнаха.
Успех! Стискам ти силно палци! Hug Heartpulse

# 430
Мина и нашата ваканция и вече сме си отново у дома. След две седмици сме е клиниката и да видим, какви ще ги свършим.
Пухче, успех на теб и бебока в теб! 😊
Ето, лека полека ще се размърдат нещата към успех за всички ни.

# 431
Мелинда, не се притеснявай да питаш за тия работи! Вземи си от вълшебния прашец на пункцията! Стикам ти палци!

# 432
  • София
Сиси, +-123, Flowers SunflowerGift HeartFlowers Four Leaf Clover

Не зная дали от инжекциите, или заради прекалената натовареност в последно време, но съвсем съм се шашнала.

Сега продължавам да ям пилешки пършоли и нахут и се опитвам да си казвам как всичко ще бъде наред. Толкова пържоли и нахут в живота си не бях изяла колкото през последния месец.

Снощи в 23ч. сложих последната инжекция, пих си капките с Вит Ка и слушам позитивна и красива музика. Я-та да растат спокойни и доволни.

Работата е, че дори да са добри и всичко там да е както трябва - предстои ужасната операция на миомата.

Исках вчера да си пусна финално хормони, за да си преброя сама по резултатите Ф-те, но се оказа, че звънях на 3 лаборатории, вкл. тази в болницата и казаха, че нямало да излязат преди понеделник в 8ч. Отказах се. А в Пирогов да ида за хормони ми се стори прекалено откачено.

# 433
Пилешкото го блъскат с хормони, за да стане за 40 дни, та не знам колко е полезно за нас, където също ни блъскат. За деца също не мисля, че е добре, но на всички приятели децата искат пилешко. Сори за спама, но ми прави впечатление

# 434
Мелинда, успех на пункцията и след нея!
123, имаш ли новини за двечките?
bubastet, ти докъде стигна, как си?

Общи условия

Активация на акаунт