Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 403
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Аз като бях бременна имах нещо като зарзио, забравих му името, това беше 2012г. Та не е от скоро.
Аз си мисля че за нищо не помага.
След прегнила и него отказах, фраксипарин също.
Доктира се съгласи с моите откази веднага, значи все тая с тях или без тях.

# 496
Аз за първи път се сблъсках със зарзиото,но и за първи път съм и в тази клиника.Определено не е особено благотворно, поне от това,което чета. А като се има предвид и основното му предназначение....

# 497
  • София
Здравейте, мили момичета!

Най-напред да пожелая от сърце успех на всички напредващи в начинанието и на всички като мен не толкова напредваши! Стискам палци с две ръце.

Не исках да пиша за пункцията, но няма да се сдържа. От 4-5 я с добър вид извадени се оказа, че имаме само 1 я. Верояно се били попрепържили. Това ставало особено при жени над 40 заради не добро таймиране и напасване на лекарствата. Разочарована съм е меко казано. Не че съм разчитала на нещо - но ми се искаше да е по-добър резултатът от опита. Замразихме я, за да се правят ембриони когато съберем още... А дали ще има от къде да се съберат още... Уж не бил изчерпан ЯР, а ето...

Зная, че други от вас са преминали през много повече перипети, но аз не мисля, че имам достатъчно емоционална и физическа енергия за още много неуспехи. Вероятно ако така продължава ще се примиря просто.

Sad

# 498
  • На остров
Мелинда така е много е гадно, аз последният опит от 8 извадени,  две се оказаха ок и оплодиха.
Диин а не е ли зле така за организма, хем те стимулират хем няма инвитро опит.
За заразиото, прегнил и всякакви други неща след трансфер при нас не се практикува, само прогестерон.

# 499
  • тук-там
Зарзиото не е срещу кървене. То е експериментално в Надежда и цели да подпомогне имплантацията. Имплантационно кървене е твърде рядко явление, не знам от къде реши, че е симптом. Не е! Не мисли много, настрой се позитивно!

Зарзиото е от 2-3 год., въобще не може да е експериментално. Чудя се дали да не го откажа, ако стигна до ЗЕТ. /така го мисля, дали не вреди, че това ме стресира/
Аз нямам предвид, че е от скоро, а че не е доказан ефекта му. Аз отказвам подобни медикаменти!

# 500
Аз като бях бременна имах нещо като зарзио, забравих му името, това беше 2012г. Та не е от скоро.
Аз си мисля че за нищо не помага.
След прегнила и него отказах, фраксипарин също.
Доктира се съгласи с моите откази веднага, значи все тая с тях или без тях.

Пробвала ли си пункция без Прегнил и какъв е резултата?

# 501
  • тук-там
Пункция без прегнил/хориомон според мен не се прави - той таймира спукването на фоликула. Аз разбрах, че Бамба го е отказала след трансфера, когато и аз не бих го слагала.

# 502
Мелинда така е много е гадно, аз последният опит от 8 извадени,  две се оказаха ок и оплодиха.
Диин а не е ли зле така за организма, хем те стимулират хем няма инвитро опит.
За заразиото, прегнил и всякакви други неща след трансфер при нас не се практикува, само прогестерон.
Ами какво да ти кажа....знам, че не е много добре. Ако не стане този месец ще му мисля...иначе сега по настояване малко на мъжа ми, (да си призная) опитваме така.
Той вярва, че ще стане.
Доки също има надежди.
А, аз ...не знам колко вярвам в успеха. Май и това ми е проблемът...
Не знам, каквото стане...

# 503
  • София
не съм пробвала пункция без прегнил. за там знам че е много важен.

# 504
Мелинда, горе главата. Ако е писано от тая яйцеклетка човек да стане, ще стане. Има случаи, когато от няколко една се оплоди, трансферират я и се износи нормална бременност.
Предлагали ли са ти замразяване на ембриони? Ако искаш не ми отговаяй, просто любопитство. Споходи ме спонтанно. Интересно ми е в кои случаи се препоръчва събирането на яйцеклетки и в кои на ембриони.

# 505
Пухче, продължавай все така с добрите новини!
Днес на пункцията извадиха две яйцеклетки. Идините дни ще видим дали от този храст ще изкочи заек.
+123 чудесно! Какво се случва, имаш ли вече новини Simple Smile?

# 506
Чакам и се посипвам с вълшебен прашец. При последното обаждане всичко беше ок, моля се да продължи така.

# 507
Чакам и се посипвам с вълшебен прашец. При последното обаждане всичко беше ок, моля се да продължи така.
Супер! Дай, Боже всичко да е ок Simple Smile!!

# 508
  • тук-там
Мелинда, горе главата. Ако е писано от тая яйцеклетка човек да стане, ще стане. Има случаи, когато от няколко една се оплоди, трансферират я и се износи нормална бременност.
Предлагали ли са ти замразяване на ембриони? Ако искаш не ми отговаяй, просто любопитство. Споходи ме спонтанно. Интересно ми е в кои случаи се препоръчва събирането на яйцеклетки и в кои на ембриони.
Ние замразихме Я, защото мъжът ми отсъстваше. В противен случай замразяваме ембрион.

# 509
Новините при мен не са особено добри - едното ни ембрионче е спряло развитие, а е със забавено развитие. Ембриологът каза, че или ще навакса, или ще дегенерира. Не ни остава нищо друго освен да чакаме и да се молим оцелялото да навакса, да направим изследването и да се окаже без аномалии. Ако му е писано човек да стане, ще го биде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт