Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 7

• 53 374
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Благодаря mtz! Flowers Hibiscus

# 601
Момичета, моят опит приключи с неуспех! Вчера прокървих обилно - цикъл! Няма смисъл дори да правя кръвен тест...
Прашецът ще е за друг път!
Успех на всички Ви!
🌸🌸🌸

# 602
  • На остров
Буба винаги има смисъл от тест !
Стискам палци !

# 603
Момичета при нас се окаэа сега ,че имаме и мъжки фактор.
Ние имаме един юнак на 8 г.и решихме да си имаме и второ детенце ( малко късно,но сега се навих ) та януари направихме инвитро,тъй като ММ много пътува ,а няма време да гледам ОВУ и т.н.
Опитът беше неуспешен,бях съкрушена,эапочнах със самообвинения от рода: сигурно съм стара вече,неспособна эа второ дете и т.н.Доста эле ми беше,та се эапочнаха едни иэследвания,витамини ,добавки и т.н.Да иэляэоха ми някой нещица,на ММ направихме само обикновенна спермограма,,всичко" в норми ,даже над нормите,до тук ок ,проблема явно в мен.Интересното беше че при мен хормони нормални ( LH ,FSH,TSH,MAT,TAT )тогава ММ си направи пълна раэширена СГ с дна тест ,та при него от СГ иэляэоха антитела при които се получава слепване на сперматоэоидите( не бях чела и чувала эа такова нещо)та по тоэи повод му пуснаха пълни иследвания,и хоп эайче...Повишени в Х- пъти антитела на щитовидната жлеэа.Сега от месец вэима хапчета,но чак след 12 седмици е на контрола.
Така че момичета не винаги въэрастта на жената е причината ,аэ никога не съм и мислела че при мъжете щит.жлеэа е толкова важна както при жените.Мислих си че умората при ММ се дължи на многобройните пътувания и работа,но....

Эа колко време се нормалиэират отклоненията при проблем в Щит.жлеэа энаете ли?

Вики не се предавай,аэ моя син го родих на 35 и не бях си иэследвала абсолютно нищо.Твоя мъж иследвал ли е TSH,MAT,TAT ?

Успех момичета,сигурна съм че ще успеем в таэи битка ❤

# 604
Ако пие Л-тироксин се правят изследвания след 40-45 дни, за да се види нивото на хормона ТSH. Все по-често има проблеми с ЩЖ, аз го отдавам и на Чернобил.

# 605
Ако пие Л-тироксин се правят изследвания след 40-45 дни, за да се види нивото на хормона ТSH. Все по-често има проблеми с ЩЖ, аз го отдавам и на Чернобил.

Мерси Ина,тук докторите винаги каэват 3 месеца и после контрола при него TSH е в норма ,ТАТ или МАТ беше супер висок ,още утре ще му направя эначи час эа преглед.

# 606
  • тук-там
Момичета, моят опит приключи с неуспех! Вчера прокървих обилно - цикъл! Няма смисъл дори да правя кръвен тест...
Успех на всички Ви!
🌸🌸🌸
Ех, бубе! Мн кофти! Кой ден от трансфера си? Според мен тест е задъжителен!

# 607
Успех на всички Ви!
🌸🌸🌸
Много съжалявам, миличка! Confused
Не се отчайвай! За всеки проблем си има решение,
рано или късно ще станеш майка! Hug

# 608
Успех на всички Ви!
🌸🌸🌸
Ех, бубе! Мн кофти! Кой ден от трансфера си? Според мен тест е задъжителен!
13-ти...Е,утре ще направя за протокола тест,но...

# 609
Успех на всички Ви!
🌸🌸🌸
Много съжалявам, миличка! Confused
Не се отчайвай! За всеки проблем си има решение,
рано или късно ще станеш майка! Hug
Благодаря ти,Сиси!Дай,Боже!🎈Дано всички да успеем!

# 610

Мерси Ина,тук докторите винаги каэват 3 месеца и после контрола при него TSH е в норма ,ТАТ или МАТ беше супер висок ,още утре ще му направя эначи час эа преглед.

Д-р Начев не изписа л-тироксин на брата на ММ, когато се оказаха високи ТАТ или МАТ при ТSH в норма и му каза, че има Хашимото. Той също се изморява и вечер заспива рано.

# 611
Откривателят на Хашимото е японец и според него при4ините за болестта са стрес , радиация и йод . Затова трябва да се внимава и за йода в пренаталните витамини . Аз съм с Хаши с високи МАТ , те никога няма ве4е да са в норма , но могат да се намалят , на4ин на живот без стрес , добър сън и подходящо хранене .

# 612
Откривателят на Хашимото е японец и според него при4ините за болестта са стрес , радиация и йод . Затова трябва да се внимава и за йода в пренаталните витамини . Аз съм с Хаши с високи МАТ , те никога няма ве4е да са в норма , но могат да се намалят , на4ин на живот без стрес , добър сън и подходящо хранене .

Ох , ММ е най-спокойният човек на света,чак ме иэнервя неговото спокойствие честно, эа спането- ляга и на втората секунда е эаспал 😞,теэи неща отпадат категорично,а яденето там сме винаги хър-пър,не мога да го накарам да яде нито плодове,нито да пие мин.вода ,ужас чак ме нерви с неговите кОли и редбули и кафета .Сега мисля да го наплаша ,че эаради храната  са се влошили плувците му,хихи дано има ефект .

Момичета не откривам актуална тема эа мъжки фактор в бг мама,а само стари,предложете ми ако энаете или участвате в такава.Благодаря ви

# 613

Ох , ММ е най-спокойният човек на света,чак ме иэнервя неговото спокойствие честно, эа спането- ляга и на втората секунда е эаспал 😞,теэи неща отпадат категорично,а яденето там сме винаги хър-пър,не мога да го накарам да яде нито плодове,нито да пие мин.вода ,ужас чак ме нерви с неговите кОли и редбули и кафета .Сега мисля да го наплаша ,че эаради храната  са се влошили плувците му,хихи дано има ефект .

Момичета не откривам актуална тема эа мъжки фактор в бг мама,а само стари,предложете ми ако энаете или участвате в такава.Благодаря ви
Ето тук: http://m.bg-mamma.com/?topic=1022721.750 ,
но скоро ще отварят нова тема,така че следи 😊.

# 614
Здравейте, момичета!
Днес бях на преглед.
9 ден от МЦ, след стимулация с фемара имам 3 фоликула в д.я - 22, 13 и 16мм.
Лигавица - 8М.
Утре ще ми бият хориомон.
Надявам се този месец да се случат нещата, да имам О и да избегнем ин витрото.
Доки  е обнадеждена, така и аз. 😀
Тръгнах си с приповдигнато настроение.
Стискайте ми палци. Дано всички успеем.

Общи условия

Активация на акаунт