Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 372

• 43 625
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте момичета.
Днес бях първа работница(защото известно време си бях в къщи) и нали знаете какво е първи ден на работа. Малко омотано, емоции, леко неорганизирано, та така съм и аз днес.

Много хубави новини си имаме днес.
Ще си имаме страхотна любовна история, та ако трябва и да плачем и да мачкаме кърпичките.

Благодаря на Марианка  smile3525 и Теменужка  smile3525 за превода.
Браво на перуанските момичета за апела да популяризират и турското кино в Латинска Америка.
Те започнаха обратното броене, ние също вече броим наобратно и чакаме с нетърпение много снимки, видеа и новини.

Каквато и да е визията на Енгин, все ще е хубав, защото той си е нашето момче.

Hug Hug Hug Hug

# 346
  • Пловдив

Сладурче, та чак бонбонче.

# 347
Лека и спокойна нощ.

А утре е нов ден...

# 348
  • Пловдив

В Испания:
Quien es ese hombre.../Кой е този човек...

Снимки от сета на филма - 23 юли 2018.

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 01:47 от mariana51

# 349

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубав и успешен ден вторник!
Ще има слънце и жега, затова внимателно навън и повече вода и сянка.

Интересна снимка от сета - всички по лятному, нашите с палто и яке... Ей, нищо не подразбрахме от този филм.

Ками  Two Hearts ще се справиш!

Момичета да пием по кафе за кондиция и към задачите за днес.

Скрит текст:

# 350
  • Пловдив

Здравейте Енгинки.
Не остана време до турнето на Енгин.
Днес, да си пожелаем успешен ден.

# 351
Здравейте момичета!

Остана малко до посещението на Енгин в Латинска Америка!Дано феновете ни качат доста снимки за да му
се радваме и ние!Пожелавам му приятен път , весело посрещане  и да се върне жив и здрав.
Благодаря на Теменужка  Христова за превода
от ФБ страницата на феновете на Енгин от Перу
 и на Марианка.

Феновете творят!

Момичета,приятен ден!

# 352

Мари Heart все пак го предпочитам ей такъв рошльо да си е...Ама, ако е решил да сменя визия - приемам...
Важното е той да е добре.

# 353
  • Пловдив

И в Бразилия искат филма.

# 354
Марта, а аз го харесвам ето така!

Но както и да се подстриже, ще го приема всякак!

# 355
 Nature Sun With Face Момичета, докъде искахме слънце, сега искам прохлада. Щом при мен в планината е жега, не ми се мисли какво е на другите места. Чакам автобус за да се прибера и това е автентично...

Скрит текст:

Тъй като вече съм на компа - сянка, хладинка и най-важното кафе - мога да скрия в скришни полянката.
Мари  Two Hearts  ще си го гледаме всякак...
  newsm10

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 14:35 от Марта_49

# 356
  • Пловдив

Както писах вече, надявам се освен феновете и плануваната програма, и г-жа Дурак да е предприела нещо относно визитата. Да заснемат нещо от тяхна страна.
Дали вече са тръгнали?

# 357

Миналото лято бяхме мустакати...

# 358
  • Пловдив

Прекрасен колаж.
Утре ще е в Перу. Как ли се подготвят феновете?

https://twitter.com/dareke1105/status/1026806259645853696

Ето какво написа OLGA BERRIOS TORO днес в акаунта си в туитър - тя се срещна с Енгин в Турция. От нея имаме и разказ от срещата им:

Уважаеми Енгин бей, тази сряда 8-ми, ще дойдеш в нашата страна.
Перу ви очаква.
Ще останем на летището с надежда да ви видим. Не забравяйте!
С цялото ни уважение, с цялата си любов.

...................
В спойлер слагам разказа й от РД - от 15.12.2017 - да си го припомним.

Скрит текст:

Момичета, ето и впечатленията на Олга Берриос, фенка от Перу, за срещата от РД на Енгин.
Тя ги написа и сподели с феновете 1 месец след срещата, превод от испански Теменужка Христова:

Впечатления от Олга Берриос

Как да облека в думи чувствата си, дори след като е минал месец, когато все още не ми се вярва, че е истина?
Когато ми се предостави възможност за съдействие с DARÜŞŞAFAKA, дори не се замислих. Децата са моята слабост и възпитанието, и обучението са най- големият подарък, който можеш да им дадеш. Бях много развълнувана заради рождения ден на Енгин, а и винаги съм се възхищавала на неговата щедрост в подкрепа на този тип помощ.

Изненадата от възможността да се срещна с обожавания от мен актьор, беше максимална. Когато разбрах, че съм избрана, изпаднах в шок. Никога през живота си не съм имала толкова късмет!

Замислих се какво да му подаря и реших, че искам да го запозная с Перу, с неговата красота и история. Купих книга от Хулио Рамон Рибейро, друга за Мачу Пикчу и трета, която илюстрираше в снимки красотата на природните резервати. Подготвих поемата”Любов”на Мануел Гонзалес Прада и ”Астрални очи”, която макар да не е от Перу, разкрива какво означават очите му за мен. Хасан, нашият незабравим гид и приятел, любезно преведе поемите на турски.
Бях взела също ръчно изработени неща от Перу, шапки, шалове, един суичер, раница, пълна с подаръци за неговата фамилия. Дори маникюра ми за пътуването беше с декорация на Йомер Демир .

И най- сетне се отправих към Турция да се запозная с човека, обичан от много фенове по света.
Срещнахме се предходния ден с Махта, красива жена и много сладък човек. Бяхме жени на различна възраст и от различни страни, но с една обща мечта и изживяхме заедно незабравими моменти. Всички бяхме еднакво нервни и притеснени: Какъв ли е Енгин в действителност? Дали ще бъде любезен? Дали е толкова красив, както на снимките? Дали ще можем да му задаваме въпроси?
Не можах да заспя през нощта...

На 15, прекалено нервна, се отправих заедно с момичетата към DARÜŞŞAFAKA.
Прекарахме известно време в един салон, с огромна витрина, на която бяха изложени униформи на учениците от различни поколения. Членовете на фондацията бяха много любезни с нас. Дойде един човек, който ни предупреди да не се нахвърляме да го докосваме, нито да викаме. Тъкмо в този момент чухме:  Идва! Идва! И само как дойде!!!

Енгин знае какво притежава. Въздействащ, много висок, елегантен и перфектно облечен. Носеше синьо сако, сини дънки и пуловер, под която се виждаха мускулите му. Носеше очила, които свали, спирайки се на вратата. Усмихна се и сякаш цялата зала се освети..... можеше да се чуе груповата ни въздишка.
Може ли да остане незабелязан такъв мъж?!
Искрящи очи с цвят на карамел, безкрайно дълги мигли, дълъг нос, който перфектно отговаря на лицето и фигурата му. Невероятната му гъста, чуплива коса обрамчва лицето му. Елегантнен! Изглежда невероятно!
Седнаха заедно с Йозлем. Трябва да кажа, че тя е възпитана и любезна, и се вижда колко много се грижи за него. Стори ми се приятна жена.

DARÜŞŞAFAKA връчи на Енгин сертификат и тениска. Представиха му последните три деца, облагодетелствани от даренията. Той духна заедно с децата свещите на тортата, която бяхме подготвили чрез Махта и я разряза .В този момент всички снимахме(искахме да снимаме прекрасните му ръце).

Отново седна и започна разговор с всички нас. Уругвайките му разказаха за страницата си, за преводите. Каролина Акоста му разказа на турски за изследванията си. Грациела и Бренда, и Кристина, всички слушахме внимателно. Нашият скъп преводач Хасан, помагаше. И Енгин много, много учтив и любезен.

Стоях отдясно на Енгин. Разказах му, че съм лекар, че лекувам сърдечно болни и напоследък работя повече с деца и съм очарована, че той също обича децата. Той ми каза за филма си и за връзката му с детството. Исках да му разкажа за това, колко са важни всичките му образи за мен, да го попитам как се готви за роля, но Шанти, която беше пред мен, ме прекъсна, седна до мен и започна да го прегръща и целува безспир. Не се задоволи с това, когато му дадохме подаръците, Шанти отново го прегърна и го целуна, а после отново седна да го прегърне и да го накара да подпише списания. Бяхме объркани, но нищо не я спря. Приличаше на тийнейджър и в интерес на истината, трябва да признаем, макар че се почувствахме неудобно всички, че Енгин генерира страсти и различни реакции с появата си.

Момичетата поднесоха подаръците си, имаше много емоция и много любов. Спомням си, че Далиана каза, че заради Енгин е разбрала, че може да се обича някой от разстояние и без да го познаваш, Грациела беше почти припаднала, молейки за помощ Хасан, Крис, подарявайки своята книга пред изненаданият поглед на Енгин, Нахид със своя плакат, Роксана и огромната статуя, която не успяваше да разопакова, спокойствието на Каро и Далиана, сладостта на Айсел, динамиката на Йознур, разпалената Абиир, Очарователните Маха и Махта, Емоционалната Бренда, която не можа да сдържи сълзите си....
Енгин е кавалер, прегърна всяка, позволи да му покажат подаръците си, усмихваше се, макар да беше изморен, направи всичко, за да се почувстваме добре.

Усмивката му, честна и открита, ми напомни Мустафа Булут, за който нямаше фалш- или е бяло, или черно. Такъв е Енгин, човешко същество с прозрачно поведение и израз.

Бях повече от очарована, но когато дойде моят ред да му дам подаръците си и да ми подпише снимки, беше очевидно, че Енгин беше изморен. Постарах се да не досаждам и да се държа на дистанция, защото не е в стила ми да навлизам в чуждото лично пространство. Енгин беше нападнат от прегръдки и целувки, затова му пожелах всичко най- хубаво в живота. Дойде време да направим така желаната от всички снимка за спомен и аз останах смаяна, когато почувствах прегръдката му! Какъв внимателен мъж!!! Прегърна ме усмихнат и най- накрая аз също можах да се усмихна. Този мъж, за момент ме накара да се почувствам важна, това е нещо, което няма да забравя никога!

Поръчах на г-жа Йозлем да не забравя да продаде новият филм в цяла Латинска Америка. Тя ми отговори, че точно с това е занимава.

Отстъпих назад и видях, че Енгин е по- спокоен. Тогава се сетих да му покажа маникюра си. Беше забавно и се възползвах да си направя селфи с него. Всички се втурнаха да искат селфи и всички се снимаха, разбира се летяхме в облаците.

За финал - групова снимка и сбогуването с протегната ръка, докато с другата прегръщаше Йозлем.

Почувствах спокойствие. Бях се срещнала с любимия ми актьор, разговарях с него, слушах гласа му, мек като шепот, гледах право в невероятните му очи, и дори ме прегърна. Никой не може да ми отнеме този спомен. Миналата година беше ужасна за мен, плаках много. Тази година също започва с тъга. Но знам, че бог ми даде глътка въздух, малък лъч светлина, изпращайки ме в магическа Турция и запознавайки ме с един прекрасен човек. Бог пожела да ми даде сили, за да продължа пътя си.

Благодаря на Хюсеин, на Махта, на Маха и на Фулия за подкрепата и щедростта им.

Благодарности на DARÜŞŞAFAKA. Ще продължа да поддържам доколкото ми е възможно благородната им работа.

Благодаря Артистамбул, за честта която ни оказахте, за реализираният сън. Благодаря на Бог за скъпоценните нови приятелки. Започвам с красивите уругвайки Адриана, Далиана и Грациела, толкова симпатични и харизматични. Бренда от Аржентина, цялата чувство,сърце. Крис, нашата аржентинска писателка и нейният много приятен съпруг. Йознур и Айсел от Турция, отлични домакини, Нахид от Египет, една уважавана госпожа. Роксани от Гърция, весела и приятелски настроената. Абир от Кувейт, красива и сантиментална. Незабравимите Махта и Маха от Иран и Ирак, с които най-сетне се запознахме, с големи сърца.

А тези редове са за теб, Шанти от Индонезия, защото си очарователна и забавна, и държа на приятелството ти.

Не забравям да спомена Хасан, който е чудесен! Благодаря за всичко, което направи за нас! И последните ми редове са за Каролина Акоста от Венецуела. Ти ни ориентира от началото до края. Дори в момента, ти си тази, която превежда разказът ми на английски. Не може да се желае повече!
Прегръщам всички (виртуално)!

Последна редакция: вт, 07 авг 2018, 17:08 от mariana51

# 359
Насладете се на кафе и десерт  с Енгин!

А може да си поиграем на домино с героите на Енгин!

Общи условия

Активация на акаунт