Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са плановете за обучение на учениците от 1 СОУ?
Има ли задължителни ваксинации за учениците?
Каква е символиката на героя Дон Кихот?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са плановете за обучение на учениците от 1 СОУ?
Учениците от 1 СОУ имат различни специализации. Някои момчета ще изучават инженерни науки, английски език, български език и литература, докато други ще се съсредоточат върху математика и физика. Момичетата също ще специализират в различни области като немски език и химия, английски език и информатика или физика и математика.
-
Има ли задължителни ваксинации за учениците?
-
Каква е символиката на героя Дон Кихот?
-
Какви са мненията за задължителната литература в училище?
-
Каква е процедурата за четвърто класиране в училище?
К'ви пари, се шегувам аз, пък тя - ми дето ще ми ги давате! То ясно, че ще й даваме, ама не мога да преценя колко. Имам предвид - пари за храна и разни дреболии, а за дрехи, подаръци за рожденици и кино примерно ние си даваме отделно...Та какви джобни се чудя аз - примерно 50 лв. месечно ОК ли са, малко ли са, много ли са, отделно тя ще има стипендия за успех, ама тя сигурно ще е около 30-на лева...Мислех дали карта да не й извадя, ама и там допълнителни такси и трябва да ходи да търси банкомати, не знам дали за дребни суми си заслужава.

Децата ги одобряват. Допълнително направих млечен сос - кисело мляко с горчица. А, и изцеждам тиквичките поне час още в началото, когато се настържат.
)