ОСМИ клас пред нас е - ваканцията си тече -14

• 65 523
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Free Agent в училището гнездо няма ли да ви кажат накъде да се пренасочите в този случай. Преди време на детето на една позната не можа да се сформира паралелка нещо с мода/облекло беше и от гнездото я бяха насочили към друго училище със сходен профил, където я записаха.

# 301
  • София
Обадиха ми се по тел току-що.
В 93 новата природна с английски.
Ще полудея! Ако останем в кварталното...
Free Agent, тази гледали ли сте я като възможност?
http://pgeb-bg.com
приятелско дете се записа там (не му стигна бала за НПМГ) доволни са от училището, някаква паралелка с химия е (фармация)
Не вивях на сайта обаче информация за след 3 класиране как е въпроса.

# 302
  • София
Ох, успокоих се малко исе обадих в РУО.
По принцип е пренасочена в съседната паралелка.
Но ще чакам четвърро да видя нещо от старите ни желания.
Пгеб ни беше последно желание. Мислим я и нея.

# 303
  • Sofia
И ние използваме виртуална карта към сметката си в ДСК. Удобно е.

Само да попитам, от колко години децата могат да работят легално? Определено мисля, че и синът и дъщеря ми (в един момент) трябва да разберат, че парите се изкарват с труд:), а нещо не ми се получават сухите обяснения.

Последната идея, която ми хрумна е синът ми да дава уроци на дъщеря ми (5 клас) по немски и да му "плащам" на час - качествен урок. Пробвахме 3-4 урока до този момент и работи. Сериозно е детето:), по-трудно ми е да накарам дъщеря ми да е сериозна, но за нея е важно, защото тази година ще започва да учи немски, а и сменя училището и ще е голям екшън.

# 304
  • На черешата
До колкото знам от 16.

# 305
  • София
С разрешение на ГИТ. Онзи ден една позната каза, че не могат да излязят в отпуск, щото мъжът й търси 200 човека с немски в т.ч.и ученици над 16 г. за стажантски програми през лятото - 6 часа , 1200 кинта и ниво на владеене на езика В2.

# 306
  • Sofia
С разрешение на ГИТ. Онзи ден една позната каза, че не могат да излязят в отпуск, щото мъжът й търси 200 човека с немски в т.ч.и ученици над 16 г. за стажантски програми през лятото - 6 часа , 1200 кинта и ниво на владеене на езика В2.

Това звучи много добре - значи още сега ще кажа на детето Simple Smile - като чуе 1200 лв. направо ще е на седмото небе! Чудесен стимул за здраво учене тази година, така или иначе го приеха с немски.
Мерси!

# 307
  • София
Сайтът на РУС София не се отваря. Може би качват свободните места след 3-то класиране.

# 308
Може ли инфо за този,който търси стажанти?
    Съжалявам за провалената паралелка,все си мислех,че сагата с кандидатстването приключи.

# 309
Дидева от няколко дни се радва на заслужен отдих. Grinning Чета ви по малко, но ще се включа сериозно след около десетина дни.

# 310
И priem.mon.bg блокира. Пак имат проблем. Явно чистачката чисти и нещо е объркала нещата .......................................

# 311
  • София
Дидева от няколко дни се радва на заслужен отдих. Grinning Чета ви по малко, но ще се включа сериозно след около десетина дни.
Дидева, весела почивка! Flowers HibiscusKissing HeartBoat

# 312
  • София
Може ли инфо за този,който търси стажанти?

Съдърланд е фирмата , Светлозар Иванов

# 313
  • На черешата
Уж ги публикуваха, свободните места. Но при мен не се отваря.

# 314
http://ruo-sofia-grad.com/sites/default/files/documentspriem/svobodnimesta4.pdf   Свободни места за четвърто класиране

Общи условия

Активация на акаунт