ОСМИ клас пред нас е - ваканцията си тече -14

• 65 266
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Какво виждам да кажа.
Нгеб - и те не могат да сформират паралелки.
125то са сформирали математическата, все пак чакат 8 деца.
По останалите у-ща излизазат по 2-3 места английски с немски.

# 361
Фрии, тази кампания ви измъчи, съдбата обаче ти поставя сериозни изпитания, но справиш ли си, ще се чувстваш перфектно, така че давай, всички тук / без  "троловете", които няма да коментирам/ сме с теб и стискаме палци, и зайците вкъщи съм ги впрегнала  и те стискат лапки даже:)

Успех на всички състезателки по маратонки  до понеделник, чакаме хубави вести!

Аз хвърлих поглед, и ми е много интересно, че чак се чудя що толкоз места останаха, но явно е така всяка година, като ви чета.

Vasilenka,  долна душичке, хайде намери си друго местенце за негативизма си!!!! Интересно ми е дали на живо си толкова смела/смел  и би се изразил/а по този начин към непознат? Не държа да ми отговаряш, знам отговора!

# 362
  • София
Не се впрягайте, Василена си е перманентно груба. Назад във времето ни разказа как преместила голямото си дете от псевдо елитна по думите й  столична гимназия на място, където децата, за щастие, били нормални.  За един 8 клас детето й явно беше опознало цели 5 випуска по 7 класа с неставащи за нищо деца. Едно е да говориш за негативите на дадено училище, друго е да окачествяваш на килограм деца.Та и сега така...4-то класиране е рисковано, кога малко, кога повече, скрити са за публиката баловете на пробвалите се, играят се игрички и е нормално човек да е притеснен, дори и да знае как да процедира. Пък и да не знае, лошо няма да попита, затова е темата.Освен това се извини Free Agent..
Успех  на всички, обули днес мартонките, дано да стигнат на финала другата седмица с усмивка Simple Smile

# 363
Жестоко е ,когато сърцето на една Майка е свито от притеснение,някаква жЕница да омалуважава притеснението и!!! Confounded
Ако не беше темата,нямаше да знам даже къде да видя резултатите от НВО!Не защото съм лоша и не заинтересувана майка,НЕ!Просто през тази важна година за детето ми,гледах болната си баба.Просто трябваше да лавирам между двата си дълга.На дете и на родител!Е,много е трудно!Благодарността ми към темата е огромна!Добрината,смеха и човечността на момичетата ми помогнаха в много труден за мен момент!!!
Revolving Hearts

# 364
Фрии, много, много неприятно за теб и за детето. Може би пък е за добро. Пожелавам ви всичко да се подреди и да си отдъхнете най-накрая.

# 365
  • София
Всъщност, там, където бешв записана беше някакъв компромисен вариант. Сами се убеждавахме, че ни харесва, ама не съвсем. Ъака че сега имаме ... четвърти шанс.😁

# 366
  • На черешата
Моето, например реши да кандидатства в последния момент. До края на първия срок си мислехме, че ще продължи да танцува. Но нали е дъщеря на майка си, рязко дръпна на височина, появиха се проблеми в ставите и тя сама даде назад с танците. Изведнъж се оказахме неподготвени в "играта" с кандидатстването. Резултатите и не са от най-високите, но имайки оредвид краткия срок, който имаше да се подготви се гордея с нея. Heart

# 367
  • София
Да се отчета- подадох документи в двете АЕГ. Имаше доста подадени молби. Оставих само копие от свидетелството и сл. бележка с оценките. Само това, сега стискайте палци! Благодаря! Драма няма. Той и без това не е напълно сигурен какво иска.

# 368
# 369
Приети бяхме още на първо класиране, но от любопитство следя и по- нататъшните класирания. Направи ми впечатление, че на трето класиране дете се премества в друга паралелка на същото училище. Би трябвало на четвърто класиране да има свободно място в предишната му паралелка. Да, ама не. Няма обявени никакви свободни места във въпросното училище. Явно след трето класиране не са много прозрачни нещата.

# 370
  • София
Положението е толкова комплицирано и сложно с това 4 кл. Всяко училище със своите изисквания, срокове. И аз, макар да не съм в ситуация на участник, имам неясноти. Особено в случая на Free Agent  питането е съвсем резонно. Стискам палци, дано успеят!
Така е. Явно всяко учлище с е със своя организация за четвърто класране. Ние пуснахме ксерокопия в двете АЕГ-та. Едното, защото ни е много близко, а и отговаря на задължителното ни изискване едната паралелка да е с АЕ, а другата И заради комбинацията с БЕЛ - двата предпочитани предмета. В НПМГ с биология няма места. Този вариант отпадна, защото не рискувахме на третото. Там резето хлопна. Признавам си, че ако нямаше вариант за кандидатстване на четвърто без отписване, категорично щяхме да го пропуснем.
Пожелавам успех на всички участници! Най-вече на тези, които нямат приемлив вариант.

# 371
  • София
Успех на Фрий и на Дороти!
Щом може и с копия, действайте на няколко места.
ТМ, силно ви стискам палци! Hug

# 372
  • София
Успех на Фрий и на Дороти!
Щом може и с копия, действайте на няколко места.
ТМ, силно ви стискам палци! Hug
+

# 373
  • София
.... Той и без това не е напълно сигурен какво иска...
Това ме отказа от рискованото трето класиране. Още повече, когато мястото от първо и второ класране е добро. Надявам се, на 17.09. да го видя на точното му място! Възхищавам се на деца, които имат ясна цел, какво искат да учат и защо искат да го учат.

# 374
Приети бяхме още на първо класиране, но от любопитство следя и по- нататъшните класирания. Направи ми впечатление, че на трето класиране дете се премества в друга паралелка на същото училище. Би трябвало на четвърто класиране да има свободно място в предишната му паралелка. Да, ама не. Няма обявени никакви свободни места във въпросното училище. Явно след трето класиране не са много прозрачни нещата.
То се е преместило а на негово място се е класирало друго което е участвало в трето класиране. Това е което ми хрумва.....

Общи условия

Активация на акаунт