На палатка в България

• 28 995
  • 310
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Търся нещо за 3-4 дни в края на август, между Иракли и Балчик, с изградени бани и тоалетни, без Шкорпиловци и Камчия.
 На юг за три дни не ми се слиза.
Дивия къмпинг на Иракли. Има бани, тоалетни. Но места свободни трудно се намират.
359896705545 Това мисля е телефонът на Мариян или Васко , които го държат

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 14:02 от A m b e r

# 301
Направиха ли тоалетни там? Навремето нямаше.

# 302
  • Русе
Направиха ли тоалетни там? Навремето нямаше.
Има тоалетни и душове. Чистят се постоянно. Има и вода изведена из целия къмпинг. Ток на соларни панели. От около 9 часа до към 18.30 .
Има и вендинг машина по пътеката за плажа и каравана с добре стоящи на терена маси и чадъри , преди плажа, с не малък асортимент , студена бира, кебапчета, картофи и разни

# 303
  • Пловдив
Инфо от преди седмица: панелите са повече тази година, съответно ток има и през нощта, доколкото стигне. На повечето терени за големи палатки има и маси с пейки. И чешми, и контакти. Има топла вода постоянно - на бойлери на газ са. Тоалетните се чистят всекидневно.
Бирата на караваната в кенчета е 2.5/3лв. Студена.
Но местата за палатки/каравани са малко и е нужна предварителна резервация.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 15:50 от Джи

# 304
Благодаря, момичета, надявам се да има места в края на август.
Много ме е яд за другия къмпинг там, застроиха ли вече мястото?

# 305
  • Русе

Много ме е яд за другия къмпинг там, застроиха ли вече мястото?
Другият къмпинг си стои.

Последна редакция: чт, 24 юли 2025, 11:48 от A m b e r

# 306
  • София/Севлиево
Тъй и тъй има раздвижване на темата да попитам-къмпинг някъде из Стара планина, който има всичко необходимо и е подходящ за 3-годишно.Ходили сме на Къпиново преди 2 години (малкия бе на година и нещо и му хареса),мислим пак там да го заведем за 1-2 дни,но ако има и друг подобен ще се радвам да знам.

# 307
Къмпинг Стринава до Дряновския манастир.
Не сме ходили, но приятели с кемпер бяха скоро, доволни са. Има места за палатки, за кемпери и бунгала.

# 308
  • София/Севлиево
Благодаря.Преди доста време минавахме от там и изглеждаше добре,може да го посетим.

# 309
  • Пловдив
Погледнете е къмпинг Оазис Сливен, има места на сянка.

# 310
Здравейте, някой с актуална информация за Силистар? Има ли много хора? Какви са цените това лято? Обмислям дълъг уикенд от петък до вторник тази седмица и се чудя дали е много натоварено. Предполагам, че малките гадни мушички са все още част от ежедневието на къмпинга. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт