Астрология - 13 тема

• 56 765
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • SF
Аз написах - кратко точно и ясно - кой аспект имах предвид и защо. Какво повече да напиша?  Да си измисля нещо, което да звучи по-зловещо ли!??! За този аспект писах и по-рано. Не виждам нищо лошо в това. Кого съм сугестирала? И какво се предполага, че в темата ще хвърляме само розови цветчета ли? Изкл. внимателно подхождам всеки път, когато казвам нещо. Специално по отношение на теб, повече няма да казвам каквото и да е.

Само да ти кажа, че нямаше никаква критика към теб в това, което написах. Имаше и доза закачка, че по-скоро се интересуваме и забелязваме лошото, отколкото доброто. (Нямах предвид теб, а тези, които са прочели “му данни” и се ... тук не знам коя дума да използвам... да кажем, че се заинтересуваха.
Извинявай, ако съм те засегнала с някоя от думите си. Написа “мунданно” и това възбуди интерес. Не го ли обясних добре. Много зле боравя с Астро терминологията. Не де сърди, щото последното нещо, което търся точно пък в тази тема, е конфликт. Аз също смятам да си трая и затова написах отдолу, че карти не мога да разчитам и на помощ с разясненията на мен не може да ми се доверявате.

# 406
Прочетох мненията и усетих някакви искри, дето вярвам, че са творчески : -))
И полезни за всеки, по някакъв начин.

Почти съм сигурна, че този линк сме го споделяли вече, обаче попаднах отново на него, бях го чела преди време и ме беше вдъхновил:
12 библиотеки на палмовите листа съхраняват записи за съдбите на … ки хора на земята

# 407
  • SF
Моите трябваше да звучат равно. Искрите ми не отиват на тема, в която нямам с какво да блесна и това редовно го повтарям.

# 408
  • в 1001-та нощ
Esmee, квадратът на Марс и Венера (мунданно - на небето) се случва отн. често, защото са "бързи планети". Този квадрат е етап от цикъл - затова е хубаво да се види къде е започнал цикълът им (съвпад на Марс и Венера) - в кои знак и дом, дали прави аспекти в натала на човека. А също и двете планети какво управляват в натала, какви аспекти правят, участват ли във фигури ... и т.н. В последно време обръщам повече внимание и на управителя на проф. АС и на времевите управители. След това - може да се види какви са следващите етапи в цикъла - секстил между двете планети, квадрат, тригон - от кои места попадат в радикса и  какво засягат там. Затова не виждам основания за всеобща паника.

Специфичното в случая беше това, че Марс е по-бързият и апликиращ Венера, нейн диспозитор, а тя - ретро, заточена. По-необичайна ситуация.

# 409
  • SF
Благодаря! И аз не видях причина за паника. Нали си го казахме - не съм и разбрала. Ако дава разногласие, напрежение между двата пола, не съм се “парила” от мъж. Ако мъж се е почувствал зле от мен - идея нямам, - не ми е споделил. Написледък бях концентрирана в други неща и Марс и Венера са минали “между капките” при мен. Исках да задържа купуването на нова кола за ноември или даже напролет, но май ще стане точно сега в периода на ретро Венера, а може би и при точен съвпад на транзитен Юпитер и натален Нептун във втори дом.

# 410

Esmee
, ако колата е на старо и ако е планирана отдавна, сега е идеалното време за покупката й.

# 411
  • SF
Амиииии...    не ми е много планирана. По- скоро сега се оформя решението за нея и то от хора, които няма как да се вслушат в астрологически съвети.
А за продаване на сегашната ми кола, добър период ли е?

# 412
Амиииии...    не ми е много планирана. По- скоро сега се оформя решението за нея и то от хора, които няма как да се вслушат в астрологически съвети.
А за продаване на сегашната ми кола, добър период ли е?
Да, според това, което съм чела, ретро Венера благоприятства сделки по продажба на старо имущество.
Това има пряка връзка и с горното ми мнение, за закупуване на кола на старо.

# 413
  • в 1001-та нощ
... Ако дава разногласие, напрежение между двата пола, не съм се “парила” от мъж. Ако мъж се е почувствал зле от мен - идея нямам, - не ми е споделил. ...

Марс и Венера не са само "мъж и жена" - нали това пиша, ли пиша - конкретно в твоята карта - какво управляват, къде се намират, и къде се случва квадрата им Simple Smile Управляват ъгли, а Марс в радикса е и на ъгъл, и е управител на проф. АС. Квадратът се случва в ъглови домове 1/4, като в 1 дом върху нат.Слънце са Меркурий, Венера и Луна, а в 4 дом  - ЮЛВ, Лилит и Марс. Междувременно - тр.Слънце е на прага на АС  в съвпад с нат. Венера, Юпитер и Меркурий. Слънцето е времеви управител по фирдарии. Е, тази констелация дава много силен тласък за промяна, защото квадратурите изискват такава. Промяна, в  която лично ти ще участваш - виж 1 дом колко е акценитан.

За миг се замислих дали би усетила враждебност на новото място, но отписах това, тъй като квадратурата бе най-силна между края на последния ден на старата работа и преди започване на новата. А и други съображения имах, за да отхвърля това.

# 414
  • SF
Да... Това за мене си е астрология за напреднали и въобще не съм ги поглеждала тези квадратури.
Признавам, че има някакво вътрешно напрежение, като за квадратури, но аз съм си вечно вътрешно напрегната и сега покрай новата работа, съвсем съм отложила всичко приятно за "по-натам".
С Лилит "не работя". Simple Smile
До момента на новата работа не съм усетила враждебност. Почти никой не ми обръща някакво персонално внимание, но фирмата е голяма и близкият контакт няма да е лесен и бърз. Още сме на фаза да си запомним имената. Сигурно има вече хора, които не ме харесват, но още не са ми го показали. Аз също не харесвам една, която много крещи, претендира, обяснява, кара се, контролира. Не била шеф, била "просто такава".

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 00:48 от Esmee

# 415
  • в 1001-та нощ
Сега е активна  квадратурата Марс - Меркурий ... Но ще отмине скоро. При мен имаше изява - затваря до тао наталната квадратура Венера-Луна ...

# 416
 Здравейте момичета!
Какво е тълкуванието, когато Луната прави опозиция с Марс?   
Луната ми е в 2 дом, а Марс в 8 дом.

# 417
Здравейте! Чета ви с голям интерес и много ми се иска, ако може, да погледнете моята карта Blush Дали някой ще се навие? Имах много емоционална година и сега изведнъж - затишие.

# 418
Здравейте някой ще може ли да ми гледа?

# 419
Темата не е за "гледане". А и който си мисли, че с астрология ' се гледа', се е заблудил.

Общи условия

Активация на акаунт