Астрология - 13 тема

• 56 770
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
Не, не предстои пак - мунданен е. Обичайно по-бързата планета настига по-бавната, т.е. Венера застига Марс и го квадратира. Но сега тя е бавна, заради ретроградието и Марс я квадратира. Причината да не усетиш квадратурата вероятно, е защото не засяга чувствителни места в картата ти.

# 391
  • При децата ми
Какво ще рече мунданен?

# 392
  • в 1001-та нощ
Случва се в момента "на небето" и ще го има в наталните карти на хората родени на 10-11 октомври. Венера и Марс са в квадрат по транзити, а не транзитна към натална планета.

# 393
  • SF
Не, не предстои пак - мунданен е. Обичайно по-бързата планета настига по-бавната, т.е. Венера застига Марс и го квадратира. Но сега тя е бавна, заради ретроградието и Марс я квадратира. Причината да не усетиш квадратурата вероятно, е защото не засяга чувствителни места в картата ти.

Да де, но аз съм имала наскоро транзитна Венера към натален Марс - квадрат. Мислех, че за този квадрат говориш. Венера ще направи квадрат с натален Марс още 2 пъти.
Това мунданното ли е лошото, което видя и каза, че не всичко е цветя и рози? Хм... Моят скорпионски Плутон не е спокоен така и става много подозрителен. Звучеше като нещо по-лично от мунданен аспект. Ако има нещо, давай! #2gunfire - Стреляй. Да не си гледала нещо по прогресиите... newsm78
Слънцето ще направи квадрат с Марс... Кажи де, да не се взирам в картата си до сутринта, че трябва да ставам рано за новата работа. Laughing А ако си видяла нещо по прогресии или дирекции, няма шанс да го разгадая. Имам още пасти да ям, докато стигна до прогностиката.

# 394
Здравейте, момичета! Какво според вас да гледам за безсъние. Напоследък не мога да спя спокойно. Дали Луната отговаря за съня? И съвпада на Слънце /мунданно/ със наталния Плутон, които ми прави квадратура с наталната Луна, може да го предизвика?!  Периодично ме спохождат такива периоди, в които не мога да успокоя ума си и да заспя. Гледах Меркурий, в момента само луната е върху него. Иначе не е аспектиран лошо, има само секстили от Юпитер и Сатурн.

# 395
Здравейте, мами! Flowers Hibiscus
Имам малко особен въпрос, струва ми се, нормален с оглед на това, че съм начинаеща в тази област. Не знам обсъждано ли е преди това, ще се радвам и на линкове.
Казусът (въпросът) ми е по отношение на квадратурите при синастрията. Първия случай имаме Луна на първите градуси в Стрелец и Луна към последните градуси на Водолей - сиреч, те по изчисление са си в квадратура. Втория случай, примерно втората луна е в Риби (и става двойка луни Стрелец-Риби съответно).
Надушвам разлика в двете положения. Защото, все пак при първата двойка има синхрон на стихиите. Разбирам естеството на квадратурата, обаче ей тая тънкост ми е интересна - да има квадратура, но иначе да има синхрон на стихии. Може ли да се брои една такава квадратура като "полезна"? В смисъл да бъде един вид генератор?
И по принцип, не само за Луната, ами и за другите планети, дадох го като пример.

# 396
  • в 1001-та нощ
krisi_1979, погледни и за аспекти на Уран, също и около 12-ти дом.

# 397
krisi_1979, погледни и за аспекти на Уран, също и около 12-ти дом.

Уран не ми прави аспекти към планети от наталната карта, но пък влезе в 12-ти дом скоро. Sad

# 398
  • в 1001-та нощ
Ако K12 е в началото на Телец, да се надяваме, че явлението ще е само при ретро фазата на Венера Simple Smile Без карта и на парче е трудно да се правят изводи.

# 399
  • SF
Здравейте, момичета! Какво според вас да гледам за безсъние. Напоследък не мога да спя спокойно. Дали Луната отговаря за съня? И съвпада на Слънце /мунданно/ със наталния Плутон, които ми прави квадратура с наталната Луна, може да го предизвика?!  Периодично ме спохождат такива периоди, в които не мога да успокоя ума си и да заспя. Гледах Меркурий, в момента само луната е върху него. Иначе не е аспектиран лошо, има само секстили от Юпитер и Сатурн.

Марс се гледа при безсъние.
Особено, ако имаш нереализирани действия или намерения, Марс те “порицава” чрез сънища или ти праща безсъние. Марс е най-пиперливата и неспокойна планета, която отговаря за адреналина.

# 400
снощи на съвпада на ретро Венерата с Меркурий ми изгоря 13годишния домашен компютър
пак тогава в ръцете ми се счупи любимият керамичен нож
а сутринта щях да ударя на заден една огромна кола, която изобщо не видях  Rolling Eyes

в 3ти дом са ми случките  Tired

# 401
  • в 1001-та нощ
При мен сутринта беше инфарктна ... каквато отдавна не е била Sad

# 402
  • SF
Алена, здравей!:)
Сугестирала си и други в темата с лошото, което си видяла в моята карта. Искаш ли да внесеш повече яснота.
Ако беше казала, че си видяла предстоящ хубав аспект, вещаещ добро, нямаше да предизвикаш такъв интерес като с вестта, че виждаш нещо лошо, и с дибавката, че е мунданно - тоест ще “удари” всички.
Ако искаш, поясни. Аз знам кои лоши аспекти ми предстоят и съм достатъчно сугестирана по принцип.

Искам да кажа на останалите, които пишат в темата, че не съм астролог и скоро няма да бъда и от прогностика нищо, нищо не разбирам. Момичета, не мога да помагам и да се включвам с коментари относно предстоящи или настоящи събития. Още уча планети, домове и някакви такива основни и лесни неща.

# 403
  • в 1001-та нощ
Аз написах - кратко точно и ясно - кой аспект имах предвид и защо. Какво повече да напиша?  Да си измисля нещо, което да звучи по-зловещо ли!??! За този аспект писах и по-рано. Не виждам нищо лошо в това. Кого съм сугестирала? И какво се предполага, че в темата ще хвърляме само розови цветчета ли? Изкл. внимателно подхождам всеки път, когато казвам нещо. Специално по отношение на теб, повече няма да казвам каквото и да е.

# 404
  • При децата ми
Момичета, как се тълкува ретроградна Венера в точен съвпад с МЦ?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт