Искам и аз среща!

хубаво гледаш да си тзрпима, ама й направи няколко пъти ъабележка все пак, че тя може да няма усещане че прави лошо 
_
бзръо оздравявайте 
ти си нашата гордост май този семестр
и стискаме палци за останалото

давайте рапорт и документи 

, и Емката се побърка от кеф нон стоп навън, няма прибиране ви казвам
Свалям ципа и е навън - дива и щастлива . Езерото - на две крачки. Какво по-хубаво от това
. Страшна жега беше, страхотно си изкарахме 
), дори да не е край Братислава!
Нали не сте ми писали отсътствия през уикенда?!
Понеже имаме вила между Албена и Балчик, а пък тя не е само за удоволствие, де.
Две години не се бях вясвала да почиствам и сега се чувствах абсолютно длъжна да отида и за гадната част. Вечерта се прибрах при шуши, а в неделя - айде същото за вкъщи. Много гот! 
Аз имам нещастието да съм в къщата на една свекървещица и направо ще се отида млада и зелена.
На френдките тука съм им показвала ласкавото си отношение към нея.
Бъди строга, защото тя детето си го е отгледала. Ако иска да си гледа друго, да си роди. И ако прецени да го държи гладно до 5 годинки! 
Айде скоро да гледаме една голяма работа в кола! 
Слагат се едни прозрачни преди това /май натриев хлорид - хм!
/, за да прочистят нослето, издухва се секрета и след това се слага коралгол.
Ние с моята на разходка едва се оправяме. Дивото зове в нея и крещи по улицата с разтворени ръце!
Е, аз го отчитам като грешка, че не я извеждам по-често и твърде много я покровителствам /доколкото тя позволи!/
Много сте хубави всичките, бреййй! 
Моята е отгледала едни коси, не мога да и пусна бретона.
Вече и стига до брадата и като й махна вечер опашчиците, ела да гледаш.
Почва да си върти главата и да се роши. Всичко това, съпътствано със съответния звук, естествено!

Аз моята сладка я дърпам всеки ден с различни прически. В началото й беше интересно, защото като направя прическата, я вдигах на огледалото да се види и одобри. А тя милата, толкова много се харесва и обича!
Обаче сега бързам да й хвана косата някак, докато не е избягала.
Нашият тати и той не дава косата, а пък "моята" баба не дава бретона. Като си помисля, аз също искам да сме си с дълга косичка, но много го тормози детенцето, понеже е дълга, гъста и на масурчета, та много й топли.
Не знам дали ви споделих, че тя затова не спи, защото й обиват ролките!

/
.
. Всички са толкова сладки, чак ми се прииска да имам момиченце и да връзвам панделки и да правя прически
.
. Как отглеждате тези бузки, на Виктор му спаднаха, нещо отслабна детето
.
.