На море в България 2018! - 3

• 68 903
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Децата ми вчера се върнаха от почивка в Лозенец хотел Оазих дел маре. 84 лв. на ден на човек с 33% процента отстъпка ат редовната цена и с вкл. чадър и шезлонги на плажа и паркинг към хотела. Споделиха, че не са доволни и че така нареченият UALL Inclusive няма нищо общо с този вид услуга. Тяхната стая е била хубава, но на техните приятели не. Храната средна хубост и еднообразна. Напитките със измислени  марки, уж вносен алкохол. Персонал основно от украинчета, които не са се справяли добре. Малък басейн и недостатъчно шезлонги на басейни за този голям хотел. Плажът с едър пясък и не добре почистван от изхзърленити водорасли. Ходили са на плаж на Смокиня, на ММЦ на Приморско и там е било по-добре. С две думи не става и няма да повторят там.

# 526
Здравейте,
в търсене съм на следното място на нашето черноморие ( дестинацията не е от значение):
 - главното изискване е да има оборудвана кухня за приготвяне на храна
 - чисто и спретнато място с добра хигиена
- детски кът, анимация и т.н не са ми важни, басейни също ( т.е може и без тях)
Търся по - скоро чистота, спокойствие, оборудвана кухня ( задължително) и приемлив плаж ( не държа да е на първа линия)
Ще се радвам да ми помогнете с лични впечатления.
Рових се в темите за отделните градчета, изчетох ги почти, но се обсъждат главно семейни хотели с изхранване по заведения, което не ми е вариант.
Чист апартамент с кухня в къща за гости или семеен хотел също е вариант.
Благодаря предварително ! Всеело и безаварийно оставащо лято Simple Smile

# 527
Здравейте, В момента сме на Царево в комплекс Бей Вю в апартамент с оборудвана кухня ,чисто и много хубаво с басейн.Забележка плажа е много близко 100 метра от комплекса но не става малак е и с камъни на дъното но на два километра от тук е Нестинарка уникален плаж и на два километра Арапя ще пробвам да кача снимки.

# 528
Здравейте. Имам нужда от помощ. Тази година в последният момент решихме да отскочим  до морето.  Колебая се между два хотела — хотел Марина, Слънчев ден и хотел Долфин. Семейство с две малки деца сме, бебе на 3 месеца и батко на 4 години. Искам да е ОИ и подходящо за деца. Приемам и други предложения. Simple Smile

# 529
  • София
Плажа в Сл.Ден е класи над този пред Долфин и е подходящ за деца.

# 530

Благодаря за мнението. А отзиви за хотел Марина дали имате?

# 531
  • София

Благодаря за мнението. А отзиви за хотел Марина дали имате?

Нямам впечетления от хотела, ползвали сме само плажа на комплекса.
Желая хубава почивка и дайте отзиви като приключи.

# 532
Кое? Нищо няма , не се отваря нищо.

Бях публикувала снимка на затворения аквапарк в Равадиново,но нещо не се отваря!Питах дали е вярно че до края на сезона няма да отваря!Сега виждам че сте писали че работи!

# 533
Здравейте. Имам нужда от помощ. Тази година в последният момент решихме да отскочим  до морето.  Колебая се между два хотела — хотел Марина, Слънчев ден и хотел Долфин. Семейство с две малки деца сме, бебе на 3 месеца и батко на 4 години. Искам да е ОИ и подходящо за деца. Приемам и други предложения. Simple Smile
Била съм и в двата, но преди години. И двата хотела/комплекси/ са подходящи за деца. 

Бих предпочела Марина, защото е на самия плаж, който е хубав и има вътрешен басейн. 

# 534
Да се включа с позитивен отзив от хотел Дамянофф в Лозенец: много приятно,чисти се,климатик и тераси,много мил персонал,готвят  разнообразно и прилично вкусно, закуска си имаш, кафенето/ресторантът са много приятни и сенчести, на две крачки се намира от плажа централния (много просторен с много свободни зони, а платените са по 6 лв. на чадър и по 6 лв. на шезлонг).

# 535
  • Русе
Привет! Резервирах за петък и събота в Престиж хотел и Аквапарк на Златните. Попадна ми добра оферта в Букинг. Дано не е разочарование. Ще пиша после отзиви.

# 536
  • В.Търново
Привет! Резервирах за петък и събота в Престиж хотел и Аквапарк на Златните. Попадна ми добра оферта в Букинг. Дано не е разочарование. Ще пиша после отзиви.
каква е тази оферта, защото като го гледах хотела имат страшни цени за нисък сезон.

# 537
  • Русе
каква е тази оферта, защото като го гледах хотела имат страшни цени за нисък сезон.

На мен Букинг ми дадоха 263 лв.  за 2 нощувки ОИ в апартамент 2+2. В сайтовете са високи цените, дори в Грабо, за това малко се усъмних. Но предвид, че решихме импулсивно да ходим на море, и никъде не намери подобна оферта под 400 лева / в Казабланка Обзор беше 316, но нямаше места/, реших все пак да резервирам. Ще споделя после, дано не е разочарование. Simple Smile

# 538
  • В.Търново
За кои дати? Най-вероятно в басейна ще е студена водата вече.

# 539
  • Русе
Сега за петък и събота. При положение, че морската вода е 27 градуса, басейн даже не ми трябва. Wink

Общи условия

Активация на акаунт