На море в България 2018! - 3

• 68 934
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • при моите любими

Не се отваря нищо.

# 481
  • There I was on a July morning
Някой с пресни отзиви за Лагуна Бийч Созопол? Далеч ли е от плажа?
Доста близо е до плажа, но е на Златна рибка, а не в Созопол.

# 482
Здравейте,
в търсене съм на следното място на нашето черноморие ( дестинацията не е от значение):
 - главното изискване е да има оборудвана кухня за приготвяне на храна
 - чисто и спретнато място с добра хигиена
- детски кът, анимация и т.н не са ми важни, басейни също ( т.е може и без тях)
Търся по - скоро чистота, спокойствие, оборудвана кухня ( задължително) и приемлив плаж ( не държа да е на първа линия)
Ще се радвам да ми помогнете с лични впечатления.
Рових се в темите за отделните градчета, изчетох ги почти, но се обсъждат главно семейни хотели с изхранване по заведения, което не ми е вариант.
Чист апартамент с кухня в къща за гости или семеен хотел също е вариант.
Благодаря предварително ! Всеело и безаварийно оставащо лято Simple Smile

Има една ФБ група, в която има доста изгодни оферти за студиа и апартаменти, които са обзаведени със снимки. Може да ви е полезна, има доста изгодни предложения. Ето я: https://www.facebook.com/groups/1182751198527292/?multi_permalin … _t=group_activity

# 483
Някой с пресни отзиви за Лагуна Бийч Созопол? Далеч ли е от плажа?
Доста близо е до плажа, но е на Златна рибка, а не в Созопол.
Да. Така се изразих, за да не стане объркване с друг хотел...

# 484
  • Берлин
Момичета,дайте идея за хубав плаж по линията Св.Влас-Бургас. Да има хубава свободна зона и чисто море. С кола сме. Благодаря

# 485
В офертите има пиратски кораб в Черноморец и Несебър, някой да се е качвал, мнения?

# 486
  • В.Търново
Кое? Нищо няма , не се отваря нищо.

# 487
Кое? Нищо няма , не се отваря нищо.
Ти вместо да питаш, давай да избираме къде ще ходим другото лято. Гледах и албенските хотели на прИмоция, нищо не ми хвана окото, във визит за всеки има нещо съществено негативно...

# 488
  • при моите любими
Хихи, аз мисля първо да измисля зимната почивка и към декември да почна с лятната. Simple Smile)))

# 489
  • В.Търново
На мен декември ми е късно за лятната.
Аз съм пред дилема..
Мисля за Кушадасъ.Обачееее...., искам и втора кратка почивка на нашето море.
Мислех за Ариана, Албена или накрая на свободно.
Ако изцяло сме на нашето си море може и на Ариана.Там е поне чисто навсякъде, вкусна храна, стига и те да не си надигат цените още.
Мисля и за Белла Виста.
За Албена не знам дали си заслужава .Страшни цени искат за там.Уляли са се.Честно, не знам..  
Трябва да реша, защото Арианата пускат отстъпки още октомври .Ако ходим на Кушадасъ ще резервирам 3 нощувки.Ако сме в България-6.
?

# 490
Три нощувки не си заслужава да биеш път 900 километра в едната посока според мен.

# 491
Три нощувки не си заслужава да биеш път 900 километра в едната посока според мен.
Напълно безмислено според мен.От другата година спират системата ол инклузив в Турция.

# 492
  • София
Напълно безмислено според мен.От другата година спират системата ол инклузив в Турция.
Това не е вярно.

# 493
Това не е вярно.
Може да проверите сами.

# 494
И ние сме аз за Гърция, ММ за Турция, но същевременно ми се иска последен шанс на българското черноморие. Набелязала съм Казабланка за тази цел, Бела Виста и нещо евентуално около Созопол.

Според мен Русалка искаше да каже, че ако ходят в Турция ще бъде на нашето Черноморие за 3дни, ако не ходи - ще резервира шест дни.

Общи условия

Активация на акаунт