Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 25 573
  • 711
  •   1
Отговори
# 30
И сега няма ли да си каже кой е гласувал за Жекова?
Марта сигурно Animal Joy Cat

# 31
  • София
Аз гласувах за Жекова, като гледам не съм само аз.

# 32
Аз гласувах за Жекова, като гледам не съм само аз.
Ее и Марта

# 33
Милошев е казал, че в сериала съдбите на Марта и Владо Пенев няма да се пресичат (за разлика от реала). И слава Богу, ако има как сюжетната линия Марта - Васко - Коко изобщо да я забравят ще е много добре, но няма да се случи.

# 34
Брагодаря за новата тема.
Интересувам се от историите на братята Kовачеви (Огнянова, Войнова) и Фотеви+Тасев. Въпреки че липсва в анкетата, любопитна ми е и новата сюжетна линия с лекаря-санитар, мисля, че от това ще излезе интересна история. A ако действително ролята се изпълнява от Kарамазов, много ще се радвам. Hо нали споменаха, че се очаква да влезе още един популярен актьор, но както се разбра, това е Владо Пенев, така че не вярвам на слуховете за учасгие и на Kарамазов.

# 35
Не казаха ли, че актьорът, играещ санитаря, ще е популярен и много обичан актьор?

# 36
Интересува ме единствено сюжетната линия Огнянова - Ковачев. Заради тях следях 5-ти сезон, те са причината да имам желание да следя и 6-ти.
Не ми харесва особено това наблягане на участието на Вергов. Явно ще е главно действащо лице с главната история в предстоящият сезон. Харесва ми, като актьор, но тази истерия около завръщането му, като огромна звезда не ми е по вкуса. В пети сезон имаше на по-малка звезда, за когото сега дума не се чува.

# 37
  • Berlin
Фотеви, Марио и Зорница и Петър и Галя са моите 3 от анкетата. Simple Smile
А това за санитаря наистина ли ще е така? Малко ту мъч ще ми бъде. Повече мо харесва теорията, че Карамазов ще е Пандо, макар че там действието се развиваше много назад във времето. Simple Smile “Дървото на живота” - чуден сериал беше.

# 38
  • София
Здравейте отново в не знам коя подред тема  bowuu bouquet

Аз гласувах за ''На Фотева и Тасев + Фотев''
Отличен избор за Владо Пенев, като директор на болницата. Самият му вид е респектиращ и някак си му отива да е на подобен пост.

Не си спомням много добре, някой да ме светне моля, Марио и Зорница ожениха ли се в последния епизод на миналия сезон, че нещо ми се губи, уф? Simple Smile

# 39
Не се ожениха, имаше само предложение за брак.

# 40
  • Разпиляна във въображението
Не беше ли репетиция ?  Simple Smile

# 41
Не беше ли репетиция ?  Simple Smile
Точно така, репетираха как ще й предложи и ще се оженят Grinning Дали наистина възнамеряват да го направят остана за шести сезон. Simple Smile

# 42
Благодаря  за темата !
Вече е доста пораздвижено .
Покривам 1:1 мненията на Злати и Мелани /преди мен/.

# 43
  • София
Въпросът, който ме мъчи е новия директор лош или добър ще е? Пешко, горкичкия, не можа да се задържи на поста.
Аз нямам нищо против да дават повече Банков и жена му (харесвам и двамата актьори), да дават също и братята и Фотев най-вече. Надявам се най-малко да дават Огнянова и Жекова. Mr. Green

# 44
  • Разпиляна във въображението
Аз се питам дали някой ще се нанесе в апартамента на Калин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт