Откраднат живот 53 - Нов Директор, нов късмет

• 26 126
  • 711
  •   1
Отговори
# 615
Ако Банков има нещо общо с отнетите права все повече ще го съжаля, горкият, на където и да се обърне ще има някой да го гледа лошо и да иска да му разбие физиономията Grinning

Изобщо няма да го съжаля. Ако има нещо общо, да си оправя кашите Simple Smile

# 616
Банков по-скоро се е забъркал в уличния бой.
Каквото и да измислят сценаристите, по-тъпо нещо от кърменето на Хинова, не могат да измислят.

О, могат със сигурност! Току виж на второто сурогат е Мазов 😬

# 617
Онли, не ги предизвиквай, моля ти се, те го приемат като предизвикателство да ни оборят и учудващо успяват всеки път.
Майче, развяла си бялото знаме, а?

# 618
  • София
Банков не смятам, че някой чак толкова го мрази. Директорът на болницата и евентуално Марио ще го гледат на криво, с другите няма да има проблеми. Въпреки, че се съмнявам Марио да ревнува, освен ако гаджето му не дава поводи.

# 619
  • Разпиляна във въображението
То ще има ли изобщо време за останалите и Зорница да дава поводи?

Оф, защо не пуснат малко за Фотеви?

# 620

Перличке, не искам пак да имам желание да ги претрепя предпразнично Grinning

Мириел, ти пък, за такива неща време винаги има Joy

# 621
  • Разпиляна във въображението
Ще видим в трейлъра какво ще има.

# 622

Перличке, не искам пак да имам желание да ги претрепя предпразнично Grinning

Мириел, ти пък, за такива неща време винаги има Joy
Опасявам се, че си много права Joy Дай още да не викаме тревогата

# 623
Банков не смятам, че някой чак толкова го мрази. Директорът на болницата и евентуално Марио ще го гледат на криво, с другите няма да има проблеми. Въпреки, че се съмнявам Марио да ревнува, освен ако гаджето му не дава поводи.
Да не го наричаме омраза, но повод за гняв спрямо Банков виждам в:
- Директорът - гневен заради дъщеря му и внучка му.
- Съпругата му очаквам тепърва да разбира за другия му живот, докато е била в кома, възможно е тепърва да разбере и за дъщеря си, бая ще се погневи.
- Зорница със сигурност може да изкара някакъв стаен гняв заради всичко, което се случи между тях и в някакъв момент да го изкара наяве. След това очаквам тази линия да приключи окончателно, но мисля, че ще има поне един разговор, в който тя ще го понасоли
- Марио ще е гневен заради всичко, което е причинил на гаджето му. И на него очаквам да му мине бързо Grinning

Изобщо, точно за Банков очаквам проблеми, проблемища и проблемченца цял сезон Grinning

# 624
Историята на лекаря санитар, по необясними за мен причини, ме заинтригува от самото начало. A това, че ролята ще се изпълнява от Владо Kарамазов, ме радва още повече, много го харесвам като актьор (макар че до последно не вярвах на слуховете за участието му в сериала). Хареса ми интервюто, винаги говори стегнато и бързо и за кратко време успява да каже, това което си е наумил Grinning Hе е с боядисана коса, някой по-рано беше питал Joy
Питах се коя е червенокосата актриса, която се виждаше на сцените от филма зад гърба му, но прочетох в сайта му следното: "По време на гостуването си Карамазов обяви и участието на актрисата Hеда Спасова, с която ще си партнира в новите епизоди на „Откраднат живот“. Харизматичната актриса от „Дамасцена“ ще влезе в ролята на медицинска сестра, чийто път ще се пресече с този на Христо Карагьозов."  Hе чух подобно нещо в интервюто, но няма значение, важното е, че имаме информация и за това Grinning

# 625
Охо ще си има жена и няма да закача нашите. Joy

# 626
Ами ето ви една млада и поне за мен непозната актриса. Всичко е ток Grinning

# 627
Охо ще си има жена и няма да закача нашите. Joy
Някои хора може да са доволни, че няма Зорница да "забърше" и него. Joy
Моски, освен това е хубава на пръв поглед.

# 628
Яни, да, и на мен ми хареса. И освен това е медицинска сестра, нали много хора искаха да има истории и за медицинските сестри, а да не са обслужващ персонал? Ето, екипът изпълнява желания всякакви Grinning
Зорница накрая като не забърше никого, ще стане голямо разочарование Joy

# 629
Хем се радвам, че няма да въртят интрига с някоя от наличните ни жени, хем съм "леле, много хора станаха, трябват двучасови епизоди" Joy

Яни, по-скоро ще са недоволни, това щеше да е поредният за тях пирон в ковчега Joy

Общи условия

Активация на акаунт