Звездни компромати - 374

• 74 335
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
  • при моите любими
На някои снимки Ариадна Гутиерес страшно много ми прилича на София Вергара.

# 376
  • София
... а другия ги развлича с басейни, яхти, самолети, партита, хубава храна и най-вече много танци Simple Smile
Така живописно представи нещата, че ще взема и аз да се влюбя в него! За жалост съм далеч от вкуса му за мацки, може би ако бях 20 год. по-млада щях да имам минимален шанс.  Sunglasses

# 377
  • ГО
В началото чичо дядко беше интересен, забавен, ама напоследък изтрещя. Хич не е забавен, ами еднообразен, мазен, всеки негов танц е един и същ - гърчещ се червей.
Взе се за голяма звезда, гледам, че ди джей го раздава 🙄🤥

# 378
Пропуснала съм, че Русата Златка се била оставила с годеника си.

# 379
Направо си е звезда при DJ. Пуска в най-елитните клубове с месеци предварителни резервации. Парис Хилтън също пуска здраво лятото и казват прави големи купони на Палма де Майорка.

# 380
Paris е на Ibiza цяло лято, дядко сигурно и той, не знам за него,  но на Ibiza са партитата с резервации и скъпа дрога, Майорка по-скоро за пияни немци и немски шлагери. Но може и на Майорка да вилнеят.

# 381
  • град-държава
Дядо не беше ли адвокат, или нещо такова? Кога се преквалифицира?
На мен ми е гнусен.

# 382
Paris е на Ibiza цяло лято, дядко сигурно и той, не знам за него,  но на Ibiza са партитата с резервации и скъпа дрога, Майорка по-скоро за пияни немци и немски шлагери. Но може и на Майорка да вилнеят.
Да, обърках курорта. Hug

# 383
В началото чичо дядко беше интересен, забавен, ама напоследък изтрещя. Хич не е забавен, ами еднообразен, мазен, всеки негов танц е един и същ - гърчещ се червей.
Този нямаше ли финансови затруднения? Ако е така, ще се кълчи, какво друго му остава?
По противно от напомпан млад безработен е само дърт лешпер.

# 384
  • София
Simple Smile))
само дето дрогата не е скъпа, а в изобилие:)))

# 385
Снощи случайно попаднах на инстаграма на Дженифъл Лав Хюит.

https://www.instagram.com/jenniferlovehewitt/?hl=de

Не знам какво стана с тези жена, нещо си е правила на лицето, не прилича на себе си, същевременно изглежда съсухрена и уморена, държи се много неадекватно в сторитата си на моменти.

Някъде четох, че май имала проблеми с наркотиците, жалко, ако е истина.

А каква мацка беше.

# 386
  • София
Наистина въобще не си прилича. 😲

# 387
Simple Smile))
само дето дрогата не е скъпа, а в изобилие:)))

Не се научихте навреме да ги казвате нещата!  Да стягаме багажите значи, аз от стиснатост не ходя, а то какво се оказа 😂😂😂

# 388

Не знам какво стана с тези жена, нещо си е правила на лицето, не прилича на себе си, същевременно изглежда съсухрена и уморена, държи се много неадекватно в сторитата си на моменти.
Почти съм сигурна, че си е правила блефаропластика на горните клепачи. Simple Smile

# 389

Някъде четох, че май имала проблеми с наркотиците, жалко, ако е истина.

А каква мацка беше.

Първоначално си помислих - хм, това да не би да е дъщеря и нещо ? Изобщо не прилича на себе си .....

Общи условия

Активация на акаунт