Звездни компромати - 374

• 74 272
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
От около година, ако не и повече, не гледам новини, та не знаех за тази синоптичка. Всъщност, май я засякох веднъж. Но й разгледах последните снимки в Инстаграм. То какво да й харесаш... Има излъчване на високомерно кухо същество. Доста антипатична ми стана и на мен.

# 496
А аз го помня това Несебърското Барби, с един козунак на главата Joy То къде е сега или да не питам?

# 497
Тази мома никак не мога да я харесам. Гледах я и в "Търси се", а знаете, че това е мега лигаво предаване, в което гостите се представят в най-най-най-добрата им светлина. Разказваше за инфантилната си връзка с някакъв нейн съученик, с който е и до момента, пък как се събирали и разделяли, как тя му кръшкала леко, а той ревнувал страшно много. Обаче любовта им надделявала и те пак и пак се връщали един към друг. Много неориентирано същество. А въпросният й приятел е доста... как да кажа - невзрачен и изглежда доста смотан. Грозно е така да се изказвам за момчето, при положение, че не е публична личност, но тя така или иначе го навря под светлините на прожекторите. Учудвам се, че не го е сменила за финансово красив мъж, но има време.

Приятелят ѝ ми изглежда като нейн син, спрямо нея. Един такъв дечко е спрямо щеката Натали

# 498
Хем пише кои са на снимката и пак не мога да ги позная. Есил Дюран с Гери Дончева и още една девойки... Зъбите са им ...уаууу
https://www.instagram.com/p/Bl_gz4YnNLW/?utm_source=ig_share_she … shid=ionq580rnw7n

# 499
Есил Дюран май иска да се направи на Тина Търнър...

# 500
O, Боже мой

https://www.instagram.com/p/Bl-TH1fH8Vs/?taken-by=esilduran

Просто чудесна, няма що  Sick

# 501
Между Тина Търнър и Ищар Simple Smile

# 502
Май и нея я хваща кризата на 50годишните.

# 503
Хем пише кои са на снимката и пак не мога да ги позная. Есил Дюран с Гери Дончева и още една девойки... Зъбите са им ...уаууу
https://www.instagram.com/p/Bl_gz4YnNLW/?utm_source=ig_share_she … shid=ionq580rnw7n

Къдриците на Есил Дюран се "бият" много с правоъгълните плочки на роклята й Grinning Щеше да е по-добре с права коса. Или къдрици, но друга рокля

Сега загледах, че елементите не са точно правоъгълници, ама... пак не си пасват с къдриците

Светла Иванова беше певица, ако не бъркам. Симпатична е доста

# 504
От сторито на Гери Дончева - супер инфантилно и просташко....
Скрит текст:

# 505
Бива ли да е такава простакеса?

# 506
TriumphTriumphTriumph Отвратително!!! С какъв акъл е застанала срещу живо човешко същество, което очевидно е наясно, че има проблеми, и го е снимала?! Баси тъпата овца! Triumph

На бас, че съвсем скоро ще изтрие снимката...

Стана ми жал за момчето Sad

# 507
Човекът може да има здравословен проблем. Това е страшно грозно и противно от нейна страна. Дано не и идва до главата никога, че здравето като не е в норма може да се скъсва от фитнес и пак да не слабее.

# 508
  • град-държава
Тя първо да погледне себе си на какво прилича, ама слепотата и кухотата 'и са показателни.

# 509
Няма такъв изрод. Sick Гериту! Срамувай се просто същество!
Човекът ще отслабне, на теб акъл никога няма да ти дойде, нито ще имаш ценни човешки качества.

Певицата Ева си е върнала профилите в инста. Турският хакер и върнал и двата. Някой знае ли Теди Георгиев какъв и е? Дава негов телефон за връзка за участия. Сигурно е баща и.

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 14:26 от densi

Общи условия

Активация на акаунт