Звездни компромати - 374

• 73 931
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
Радина Кърджилова и детенце:

https://instagram.com/p/Bl0slnqHEPF/

Напоследък май изглежда по-свежа и няма такъв болнав вид.
И тук ли има стремеж момчето да има прическа на момиче , мама в конкретния случай ?!

# 61
На Радина момченце ли е, тъкмо щях да напиша Колко сладко момиченце?!

# 62
Ива Екимова демонстрира вени
https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/38183365_102175995 … f&oe=5BD32986

Погача на Лиляниното бебе
Скрит текст:

# 63
  • Viena
Не ме кефи

# 64
Браво на фотографа на Екимова, сигурно виси от полилея за тази "непринудена" сутрешна снимка.

# 65
Завивката е без плик. Явно е модерно така.

# 66
Браво на фотографа на Екимова, сигурно виси от полилея за тази "непринудена" сутрешна снимка.
Може с дрон да я снимат Naughty

И Златито Димитрова се протяга небрежно за "добро утро"
Скрит текст:

# 67
  • Пловдив
Тази пък Емануела продължава с идиотизмите си. Инстаграм война ала Моника, Морган и Плейн...
Скрит текст:

# 68
  • София
Устата на Златка още малко и ще стигне до ушите.

# 69
Напълно нормално да и звъни бившият на Емануела, нали имат дете все пак. Но тя е толкова куха, че веднага е решила да натрива носове.

# 70

И тук ли има стремеж момчето да има прическа на момиче , мама в конкретния случай ?!

Тамън щях да напиша, че е момиченце, но погледнах стари постове и за РД пише, че е момче - Христо.
Наистина страннен избор за прическа, не одобрявам подобни хрумки, ама тяхна си работа.

# 71

Тамън щях да напиша, че е момиченце, но погледнах стари постове и за РД пише, че е момче - Христо.
Наистина страннен избор за прическа, не одобрявам подобни хрумки, ама тяхна си работа.
Явно дългата коса се приема като артистизъм и свободен дух, което го могат само нашите актьори ... явно Grinning

# 72
  • София
е как ще го могат само българските актьори? те дори са доста ОК в това отношение. нека сме коректни.
пробвай да отгадаеш пола на детето на Чарлийз Терон, например.

аз не съм негативно настроена към дълга коса при момченцата.

# 73
  • София
Да се запиша и аз в темата.

Най-красивото момиче в целия свят тази година:
Скрит текст:

На 5 години била

И Владо Пенев с дъщеря си:
Скрит текст:

# 74
  • Пловдив
Димитър звъни на бившата си Ванеса (не знам дали е преди или след Емануела).  Наскоро се сдушиха двете и опитват да правят циркове.

Напълно нормално да и звъни бившият на Емануела, нали имат дете все пак. Но тя е толкова куха, че веднага е решила да натрива носове.

Общи условия

Активация на акаунт