Звездни компромати - 374

• 74 230
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • На морето!
Една красива Радина Кърджилова. Отива й да се усмихва, дано захвърли меланхоличните образи, в които сме свикнали да я виждаме.
Скрит текст:

# 106
  • където ми харесва
Точно с тази снимка на Радина, на предната страница я изкараха с 15 години по-стара.
На мен ми харесваше в Стъклен дом. Беше много красива. Сега е изпита и тъжна.

# 107
Красива Радина Кърджилова? Изглежда изпита, състарена и изморена.

# 108
  • софия
Гери -Никол - изключително вулгарно и просто същество. Щом се държи и зиглежда така на 20, не ми се мисли какво предстои...
https://www.instagram.com/p/Bl3ZWuXAR4W/?taken-by=gerynikol

За контраст на 20год фръцла, една прекрасна 46-год Джен Гарнър
https://www.instagram.com/p/Bl3qLXSB--k/?taken-by=jennifer.garner

момиченцето на Криси Тийгън и Джон Леджънд - Луна, голям сладур
https://www.instagram.com/p/BlzqT7InNKa/?taken-by=chrissyteigen

# 109
Отворих снимката на Радина и си казах "Я, Сюзън Сарандън!" Rolling Eyes

# 110
# 111
Незнам как им правят зъбите, но са факири! (визирам Рийз Уидърспуун на снимката с червилото) Искам и аз такива. Около мен хората взеха също да си оправят "фасадите", но някак си не е същото...
Радина Кърджилова вярно на ранната Сюзън Сарандън се е докарала. На мен ми харесва така.

# 112
Радина и в Стъклен дом беше с темперамент на умряла котка, само дето беше по- тромава. Сега е фина и точно толкова уморена изглежда.

# 113
Според мен пък Радина направи много добра роля в Стъклен дом.

# 114
Многи е безлична Радина К. И това ми било актриса!
Рийз У. е красива и очевидно много умна, щом животът й изглежда тъй красив и измамно простичък. Добре платена като актриса, очевидно и като бизнес лейди се изявява, красиви деца, съпругът й я обича, бившият не създава проблеми, море, пясък, зеленина, на вид прости рокли и практични ботуши...
Тази жена е уникална и като види човек "естествените" снимки на Ива Екимова и стрина Ирина, просто му идва да се разплаче. От зора на българските мумии да са като другите по света. Но не става и не става.

# 115
  • Once there was a Hushpuppy...
Да не са взели нови кадри в бг мама, че се трие и записването в темата!?!? Не всеки път имам снимка под ръка. Но, щом не им е нужен трафика на старо куче, като мен цели 8 страници - евала!
Сега ще изровя една снимка, заради тази си дързост да коментирам началството Peace

Специално за Виж ти един
Лени Кравитц на сцена

# 116
  • На брега на реката
Многи е безлична Радина К. И това ми било актриса!
Рийз У. е красива и очевидно много умна, щом животът й изглежда тъй красив и измамно простичък. Добре платена като актриса, очевидно и като бизнес лейди се изявява, красиви деца, съпругът й я обича, бившият не създава проблеми, море, пясък, зеленина, на вид прости рокли и практични ботуши...
Тази жена е уникална и като види човек "естествените" снимки на Ива Екимова и стрина Ирина, просто му идва да се разплаче. От зора на българските мумии да са като другите по света. Но не става и не става.
И на мен това ми се наби на очи. Без излишна показност, без изкуствени пози. А от снимките на нашите звезди лъха на нещо евтино, пошло и фалшиво. Опитвам се да се сетя за българка, която да ми седи така естествена и истинска като Рийз например и не мога!

Да не са взели нови кадри в бг мама, че се трие и записването в темата!?!? Не всеки път имам снимка под ръка. Но, щом не им е нужен трафика на старо куче, като мен цели 8 страници - евала!
Сега ще изровя една снимка, заради тази си дързост да коментирам началството Peace
Точно за това имах спор с модовете, адекватен отговор не получих. Викаш да тичкам за снимка, че пак ще ме заметат!?

# 117
  • Once there was a Hushpuppy...
Зест, и аз харесвам много Рийз, защото ми седи естествена по снимки Peace
ето я  Heart Eyes

А, не. Ти коментираш. Моето беше само  едно сухо благодаря Mr. Green

# 118
Рийз ми е абсолютна любимка. Следя я от години и е все свежа, красива и весела.

# 119
Да Рийз е страхотна наистина, изглежда сякаш има много енергия и позитивизъм в нея...Моля ви не сравнявайте Рийз с Ива Екимова и Ирина Тенчева, та те са от различни планети...
Дженифър Гарнър също е страхотна, много свежа изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт