Звездни компромати - 374

• 74 388
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Новият на Гани е собственик на фитнес зала в града,където живея.До скоро си имаше приятелка,изключително нежно и много симпатично момиче.Сега с този крокодил!
     Чета ви почти от началото,но не мога да се включвам с компромати.
А ром ли е? Не, че има значение, стана ми интересно.

# 181
  • София
Мацката на Лео е с много яка рокля...малко и е малка в бюста де Simple Smile
Не знаех за Мерил Стрийп, тъжна история...

# 182
50-те са новите 30 Wink

# 183
Преди два часа Мегз е обявила в Стори на Инста, че Сузанита е тръгнала по пътя на наркотиците и и пожелава да послуша приятелят и, който и говорел често, че това са лоши неща, и да се измъкне. Тя е била ангел на Мегз, но са се отказали да работят с нея, поради горната причина.

# 184
  • Вече в моята си приказка...
В тази тема ли бяхте качили линк на една влогърка, която коментираше козметиката на Мега, че нещо не го намирам?
В предната

И сега извади ново видео,където само хвали боклуците на Каканашева,от козметика то дрехите.Колко ли парички/подаръци й дадоха за това?И трето видео ни подготвя,милата..
Поставям под въпрос обективноста й и за мен има много по-добри български влогърки от Антоанета.

Гледах новото видео на Антоанет. Не знам какво се е случило с момичето, но не очаквах, че ще бъде такава подмазвачка на Мегз. Във видеото не бяха "Меги" и наколенки, че нямам думи просто!  Следя девойката от доста време, такова "измислено" видео не съм виждала при нея!

# 185
Преди два часа Мегз е обявила в Стори на Инста, че Сузанита е тръгнала по пътя на наркотиците и и пожелава да послуша приятелят и, който и говорел често, че това са лоши неща, и да се измъкне. Тя е била ангел на Мегз, но са се отказали да работят с нея, поради горната причина.
Това тръгна от стори на Сузанита, в което оплюва МЕГъЗито..
Видяхте ли новата снимка на Джуганито в инстаграм ...не прилича на себе си!

# 186
  • на пистата
ПРЕДУПРЕЖДАВАМ НЕ Е ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ СЪРЦА

Кои са тези мъже,които харесват такива недоразумения на природата?
Скоро четох нещо за нея,но не помня.Някаква плеймейтка била.
https://www.instagram.com/p/BfQ4WUGF70l/?utm_source=ig_share_she … hid=1mjyypzcbjowo

# 187
# 188
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, от къде я изровихте тая мазна циганска п...тутка ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Някой пита за Джой....
Предполагам, че вече й е отдавна гнусно да пребивава в темата, предвид непрекъснатото споделянето на неизвестните български "красавици" Sick

# 189
Олеее, тук стана като някое фрикшоу. Особено с последната Търговишка мома, нали не бъркам, тази с фотосесиите.
И ще ми обяснявате, че мъжете ги харесвали, открито им се подиграват.

# 190
# 191
Джесика не беше ли отслабнала?

# 192
Джесика не беше ли отслабнала?

Само в Инстаграм...

# 193
  • Sofia
Джесика е потресаваща с този екип Dizzy Face глиган в 3/4 анцуг Astonished

# 194
Джесика е потресаваща с този екип Dizzy Face глиган в 3/4 анцуг Astonished

...и в тигров цвят...