Звездни компромати - 374

• 74 350
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • Once there was a Hushpuppy...
Много ми харесаха Койна Русева и дъщеря й. По принцип не ми е тип, странно лице има, но снимките са лъчезарни, вижда се щастието им от дипломирането.

Рики Мартин

# 241
Нели Рангелова и тя отказва да повярва, че остарява.
Маргарита Хранова остарява най-красиво. Нели Рангелова като се събуди, ще остане много учудена. Ако се събуди, де.

https://www.instagram.com/p/Bln6QnWBOw-/?utm_source=ig_web_copy_link

# 242
Дъщеря ù ми се стори много обикновена. Няма го това излъчване на майка ù, което може би идва от уникалните очи.

При Рики са налице първите следи от остаряване. Cry

# 243
ГоУемата дизайнерка Мегз...значи тази жена не плагиатства, тя направо си копира.

# 244
Тя Мегз  е ясна отдавна, копира дрехи на дизайнери и ги шият от "висококачествени материи", дрехите и са под всякаква критика. И сайта и е копи пейст от Алито.  Peace

# 245
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, Спринг. И аз си го мислех за Рики. Но, поне не се прави на безсмъртен клоун, като мнозина колеги от шоу бизнеса.

П. П. Не съм гледала дрехите на Мегз никога, освен в темата. Нямам и намерение, за мен тя е една от тези в темата, който ни развеселяват Joy hahaha

# 246
Тя това си обяснява жената от ден първи,ама вие не ,та не ...много фъфлела,нищо не и се разбирало! ТОП талант ! Дрехите не ги купува от китайски сайтове ! НЕ! Само ги избира,поръчва и преправя модела ПО НЕЙНИ СТАНДАРТИ ! Харесва ми как си озаглавява тоалетите в сайта - най-любим сет на Меги , много ,много любим сет на Меги и т.н.

# 247
И аз съм му фен.

# 248
То и аз съм му фен, но танцът с токчетата ми е много гнусен! Че и женски бански надянал! Ся, да е някое лигаво лайно на 20 години, а то, мъж на 50+!

# 249
Маргарита Хранова остарява най-красиво.

аз много харесвам Йорданка Христова /която е '43 набор/ и остарява чудесно, прекрасна жена.

# 250
Дядко да вземе да измисли нещо ново, че не е интересен вече с тези танци.

# 251
  • о`майна лунна нощ е
Има някаква граница, която след прекрачване, води до погнуса, а не забавление. Беше интересен, вече ми прилича на изтрещял гол охлюФ.

# 252
И на мен първият път ми изглеждаше забавен и интересен, но вече ми простее и ми лъха на посредственост.

# 253
# 254
  • София-Младост
Тези да не са българските  Барби и Кен?
Скрит текст:

Това нe e ли е широко обсъжданата Ганка?
Според мен тези вежди на тъ;на коса ще стоят по друг начин.

Мариs Ампова с дъщеричка
Скрит текст:

И Зейнеб, селфи във wc
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт