Звездни компромати - 374

• 74 373
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
За първи път чувам за Нешка и Кастро. Журналистите май са ни спестили пикантериите.

# 316
  • София
Че какво и е/било на Нешка Робева, защо да не я хареса?
Защото не е била красавица, като Данчето Христова, разбира се!
Сега, ако ще го ударим на заяждане, моля, не ме въвличайте!

А глупости...просто се чудех, дали това е причината.
Добре че си замина горкият човек, че ако трябваше да си харесва от днешните ни "звезди"...

# 317
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
https://www.vesti.bg/galerii/foto/koe-e-tova-momiche-vizhte-nesh … ada-2978/29911578

Да, като млада е била хубавица

# 318
  • DE
Данчето на младини далеч не ми е красива, но остарява красиво жената.
Много е досадно това непрекъснато дърдорене за Кастро. Откакто се помня все това е основна тема в интервютата и и участия в шоу програми. Май съм доста стара  Thinking Mr. Green
И да е имало нещо е било тооооолкова отдавна  Grinning Младото поколение не го интересува и не знае коя е и с кого е била или не  Peace

# 319
  • Пловдив
Да, и на мен ми е интересно дали е истина за Данчето и Кастро, ама едва ли има сигурен източник да потвърди. Grinning

# 320
  • София
Много е досадно това непрекъснато дърдорене за Кастро. Откакто се помня все това е основна тема в интервютата и и участия в шоу програми. Май съм доста стара  Thinking Mr. Green
И да е имало нещо е било тооооолкова отдавна  Grinning Младото поколение не го интересува и не знае коя е и с кого е била или не  Peace

Да, тя е чаровна Данчето, и на мен сега ми харесва повече...

Да, и на мен ми е интересно дали е истина за Данчето и Кастро, ама едва ли има сигурен източник да потвърди. Grinning
Мдаа....не сме от  най-младите тук Joy
Е, сама тя сигурно може, ако иска да потвърди или отрече Simple Smile

# 321
Данчето е от редките случаи на жени, които с възрастта се разхубавяват, а не обратното.
А за Кастро - може да е имало нещо според мен, но е силно преувеличено, тя обаче си трае, за да поддържа легендата.

# 322
А кой го казва това - че Кастро е харесвал и Нешка Робева?
За Йорданка Христова разбирам - тя е много "латино" тип, затова вярвам в тяхната amore grande, но Нешка...
Ама той е кубинец, та не се знае дали не е истина.

# 323
  • Пловдив

Да, тя е чаровна Данчето, и на мен сега ми харесва повече...

Мдаа....не сме от  най-младите тук Joy
Е, сама тя сигурно може, ако иска да потвърди или отрече Simple Smile
Е, то поддържането на легендата си е в неин интерес. Simple Smile

# 324
То пък голяма гордост да те е минал някой, пък било то и Кастро...

# 325
Хуморът тук ми е много забавен!
Сега, за Нешка бях чела една огромна статия за Фидел Кастро и забежките му с българските звезди по соц времето, но да, никъде не е потвърдено, че е спал с Данчето!

# 326
  • софия
Пиърс Броснан и жена му празнуват 25 години заедно. Тук има много хубави техни снимки през годините
https://www.boredpanda.com/marriage-anniversary-hollywood-couple … 7&_f=featured

# 327
Пиърс Броснан и жена му празнуват 25 години заедно. Тук има много хубави техни снимки през годините
https://www.boredpanda.com/marriage-anniversary-hollywood-couple … 7&_f=featured
Била е много красива, и все още е симпатична въпреки килограмите. Явно любовта им силна.

# 328
Те ако се развеждаха всички заради килата, здраво семейство нямаше да остане.
Все тези кила са в клавиатурата! Пък като се огледам навън пълно с дебели!

# 329
Кастро, че Кастро! А никой не спомена, че така нареченото по народному Данче е била снаха на червен велможа. Всяко лято си почиваше в Евксиноград. Тогава, когато Евксиноград можеше да се гледа само през крив макарон от простолюдието.

Общи условия

Активация на акаунт