Звездни компромати - 374

• 74 256
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Не бих повярвала, че Нора Недкова е с 10 лева в джоба си. При парите на баща й...

# 616
Не бих повярвала, че Нора Недкова е с 10 лева в джоба си. При парите на баща й...

Преди време пишеше, че не са в добри отношения заради поведението и изцепките й.
Не се учудвам, ако й е спрял кранчето и тя си търси спонсори по друг начин.

# 617
  • град-държава
В нейния случай десет лева са много.

Последна редакция: сб, 04 авг 2018, 13:33 от Vermilion`

# 618
Склонна съм да вярвам, че ѝ е гепен телефонът. Не вярвам някой да е толкова тъп, че да пита приятелка как се прави секс с китаец. Че то като виц звучи. Joy 

# 619
# 620
  • Viena

Ох, всички са хванати за ръце - и утробни и извънутробни деца, щастие, идилия...И коментарите - наистина една жена могла да промени един мъж към по-добро. Ъхъ... Може, може. И да си направи светещи зъби, и да не лизва алкохол, и да стане истински семеен мъж. Тази жена наистина го може.
Мда, Ирина и за него пие,даже и за Андрей

# 621

Ох, всички са хванати за ръце - и утробни и извънутробни деца, щастие, идилия...И коментарите - наистина една жена могла да промени един мъж към по-добро. Ъхъ... Може, може. И да си направи светещи зъби, и да не лизва алкохол, и да стане истински семеен мъж. Тази жена наистина го може.
Мда, Ирина и за него пие,даже и за Андрей

Пие, да, но нейното е интелигентно пиене - между две глътки ''Маргарита'' - стихове на Байрон, съзерцаване на красиви гледки...Възвишена работа.

# 622
# 623
Някой знае ли за какво иде реч ?
Скрит текст:
Да ги оставим тези двете настрани, не знам какъв им е проблемът, не искам и да знам, но коя пък е Калина Паскалева да осмива себеподобните си, пардон ...."бившите" си себеподобни. И преди съм казвала, че хората имат право на промяна, на развитие, браво че е поела по друг път, опитва се да прави репортажи на сериозни теми, но не трябва да забравя самата тя как е изгряла и че пое пътя си от най-к*рвенското предаване, където трябваше да съблазни обвързан мъж. Ами, смешна е, никой не се интересува от нея и се опитва да се намеси в чужд скандал, с което всъщност само показва, че нищо не се е променило.

А, между другото....много ми хареса призива някой журналист да напише статия за Гери Дончева и меко казано неподходящата и публикация.
Хайде де хора, толкова материал сме ви дали, обещавам, че и по-продуктивни ще бъдем 😇

# 624
Много ми е странно, както я гласят Нора Недкова за Вип брадър, кой ще се навие да влезе след изпълненията й в Черешката на тортата. И с Рут Колева, леле, леле.  ooooh!

# 625
  • До морето
Склонна съм да вярвам, че ѝ е гепен телефонът. Не вярвам някой да е толкова тъп, че да пита приятелка как се прави секс с китаец. Че то като виц звучи. Joy 

Повярвай ми, тази специално е точно толкова тъпа. Преди седмица я видях на паркинга пред един фитнес във Варна, говореше по телефона с някой - какво да ви кажа - христоматиен пример за дива селска пръчка!!!! Все едно гледаш някой хиперболизиран образ от "Комиците". То говор, то речник, то маниери, то ръкомахане.......всичко по образец!!!!

# 626
  • Пловдив
"Имам си няколко лични постижения от последните дни, заради които едната Прейка много се гордее с другата."
wtf?!

# 627
Интересно как винаги обявяват кражбата/хакването след като изтече компромат, а не преди това Laughing

# 628
"Имам си няколко лични постижения от последните дни, заради които едната Прейка много се гордее с другата."
wtf?!

Можи би прави упражненията на Кегел… Така като го гледам тоз камИк, евала! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 629
  • София
самоубил се е Rick Genest/Zombie Boy. Лейди Гага потресена.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт