Рим - 20 тема

• 62 505
  • 730
  •   1
Отговори
# 240
има ли автобус от Чемпино до Тепмини и ако има кои номер е?
Първа страница.
Момичета...ако мога да нахълтам  Blush
Знам,че за 3дни,даже реално 2 нищо няма да се разгледа,но все пак...замислям нещо като уикенд разходка за РД в нач.на януари....Как ви се струва  Thinking
На първо четене това хотелче...https://www.booking.com/hotel/it/residenza-ki.bg.html?aid=340302 … l;ucfs=1&
На хубаво място е и има много добра оценка, харесва ми.

# 241
Един приятел пролетта като ходи на Рим, попаднал на някакво ресторантче, в което следобяд давали неограничено храна за по 10 евро. Но не се сеща къде е. Кока-колата обаче ставала от 2 на 4 евро.
Някой може ли да помогне ?

# 242
  • Пловдив
Да питам...т.к. полетът на Райън от Рим до София е в 8ч,от колко часа може да се хване автобус към летището?

# 243
  • Гражданин на света
Един приятел пролетта като ходи на Рим, попаднал на някакво ресторантче, в което следобяд давали неограничено храна за по 10 евро. Но не се сеща къде е. Кока-колата обаче ставала от 2 на 4 евро.
Някой може ли да помогне ?

Ние посетихме едно такова ресторантче в района на счупената лодка или испанските стълби. Цял ден е така не само следобяд. Плащаш 10 евро и си ходиш с чинията на блок маса неограничено количество каквото можеш да се сетиш. Пада се точно срещу посолството на Испания  bouquet

# 244
  • Вестерос
Te са много такива и са популярни в Италия. Срещу 10,15 евро в определени часове имаш 1 питие и неограничена храна Grinning

Фонтанът се казва Стара лодка, наричан още Грозната лодка , не ми изглежда на счупена Grinning

# 245
Да питам...т.к. полетът на Райън от Рим до София е в 8ч,от колко часа може да се хване автобус към летището?
5.30 ч., автобусът пътува половин час по това време, поне този на Sit Bus Shuttle.

# 246
Да споделя нещо полезно за тези, които не са от София. Тъй като полета "натам" е в 06:40, а градския транспорт е от малко преди това, реших да си ходя до летището с автомобила. Намерих платен охраняем паркинг 24/7 - 4 дни за 27 лв. Предлагат и транспорт до Т2.

# 247
Кога пътувате Simple Smile

# 248
18.11.2018 06:40

# 249
Е, ние на 22
Ще очаквам разказа ви и препоръки

# 250
  • Пловдив
Ще споделите ли къде ще отсядате?

Как се ориентирате на коя спирка трябва да слезете от шатъла до хотела?

# 251
Да споделя нещо полезно за тези, които не са от София. Тъй като полета "натам" е в 06:40, а градския транспорт е от малко преди това, реших да си ходя до летището с автомобила. Намерих платен охраняем паркинг 24/7 - 4 дни за 27 лв. Предлагат и транспорт до Т2.

Този паркинг и аз го препоръчвам, използваме го редовно от няколко години, последно преди седмица.

# 252
  • София
Имам питане. Как е по-добре да се плаща - в брой или с карта?

# 253
Имам питане. Как е по-добре да се плаща - в брой или с карта?
Както на вас ви е удобно. От гледна точка на това да не се носят много пари в брой, ние предпочитаме с карта.

# 254
  • Вестерос
На доста места може с карта да се плаща, но имайте и малко кеш за всеки случай, я за кафе, я за метро, я за джелато. Това е моят съвет Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт