Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 60 555
  • 1 594
  •   1
Отговори
Майска вещерска тема

Готварската книга на Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай!

Старите рецепти на темата, преди готварската книга

Добре дошли в нашето уютно местенце, където добрият тон е задължителен, а ние нямаме какво да делим помежду си.
Споделяме както радости, така и болки. Вие сте!

Бъдете здрави и щастливи, повече смях и закачки в темата, по-малко тревоги за утрешния ден!
Анимирани емотикони

Готварския индекс на Dorchester
Скрит текст:
Карамел, прилагам по-долу една специална таблица. Това е моят готварски индекс, сортиран по "постни" и начин на приготовление. Бая се вихрих (и всичко приготвено си записах в тоя индекс), когато моето чедо и половинката му постиха преди Коледа. Всичко е тествано и имам чудни рецепти. Ако нещо ти хване окото и мога да помогна, пиши.

Слагам в скрит текст, че дълго.

https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/NaJrF.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/WmHyO.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/k9jJ1.png
https://cdn.bg-mamma.com/70Ih/FK2N2.png

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 09:43 от Clo - Camille

# 1
  • sf
Първа! 😁
Благодаря за темата!
И аз станах рано, да закарам синкото на работа. Благодари ми, но му казвам " като вземеш книжка, ще дойде време да си върнеш дълга" в тон в стил "Кръстникът" 😆
Разходих куч и пия кафе. По някое време ще подремна. Ще се отчета с една пералня и чистене на хладилника.

# 2
Кръстосайте едни палчета за мен, моля. Днес е балът на голямата. Да не се гътна до довечера, че малката от вчера ме съботира, с все сили.

# 3
Добрютру!

Стисвам палците, Кло, всичко са мине по мед и масло и да се забавлявате.

Аз не съм била на Евия, ама където ходим поляната е с такъв райграс и аз тъй съм си решила, че е популярен в Гърция Joy

Почнах  Dept. Q, много добре са се справили с адаптацията и екранизацията.
Аз не съм фен на трилъри и рядко чета такива, но Юси ми е фаворит, а шотландската му версия от нетфликс е перфектна.
За феновете на трилъри препоръчвам.

# 4
  • София
Благодаря за детската ни този път темичка! Да са ни живи и здрави всички деца, внуци и домашни любимци Grinning, а покрай тях и ние, половинки, баби и дядовци, за да им се радваме!

Кло, стискам! Ще бъде страхотен ден!

# 5
Кло,по вода да мине денят!
Аз пък май прекалих с трилърите,които чета.Като приключа с последната серия,трябва да мина за малко на нещо лигаво,че много взех да се напрягам.
Гълтам кафето,и отивам към болницата.После съм обещала на Шефа да обикаляме площадките в махалата.Че сме в Пловдив,и се е позатъжил за тукашните 😁

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 07:57 от Ренко

# 6
  • sf
Кло, всичко ще е ток!
Забравих да честитя празника - весело да ви е!
Ей едно бебе по случая
Скрит текст:

# 7
Ренко, подобряваш ли се ти? Големият свали ли температурата?

Аз трилъри рядко чета и гледам Simple Smile нЕАм нерви, а и рядко успяват да го завъртят така, че да ми е убедително. Няма да забравя колко бях фрустрирана с непрадоподобността на първи сезон на Моста Simple Smile (знам, знам, неполулярно мнение) добре, че в следващите сезони се бяха постарали повече да няма такива невъзможни обрати.
Моите пуканки са любовните романи, намерила съм си нишата, където няма дразнещи героини и си карам с тях, когато имам нужда от нещо леко и неангажиращо. Както се шегуваме с една приятелка трилърите и любовните романи са двете страни на една и съща монета Simple Smile

# 8
Големия е добре вече,пу-пу.Обаче ще го наблюдавам изкъсо идните дни,че ако кривне,ще започвам да се карам.Моето започва да се отпушва най-накрая.Личната този път, незнайно защо,ми изписа друг АБ(уж и той е за синузит),и много бавно ставаха от него нещата.А ся,две вливки,и резултатите не закъсняват.
Аз чиклити много обичах да чета.Хубаво се изрази,не ми беше идвало на ум,но баш пуканки 😁.Един скандинавец излапвам сега,но много убийства,малко по-брутално,от колкото търпя,и на моменти ми идва в повече.Затова трябва да разровя читанката за някакви лиготии,да се позахаросам.Стига с тия солени,малко и карамелени пуканки да хапна 😂

# 9
Добро утро и честит ден на детето!

Кло, благодаря за темата!

# 10
  • Пловдив
Добро!

Кло, линка към тая тема не работи, т.е ме си го задала.
Инак стискам!

Айде, че окъснях с кафето... като ми говорите за Гърция и трилъри... Wink

# 11
Кло, линкът не работи. Намерих темата по другия начин 🤗

Вместо запис нещо от сутрешния крос

# 12
Мисте, Сис, писах на модераторите, дано го оправят скоро. Нещо съм спала тази сутрин. Ама е така, като пускам тема, преди кафето. Wink

# 13
  • тук и там
Благодаря за новата тема.Кло,всичко ще е наред,ще мине по мед и масло!Хубави вълнения са това!
Честит празник на всички деца!
Детето на свекървата продължава да ми пили нервите.Rolling Eyes

# 14
  • София
Благодаря Кло.
Всичко ще е наред и ще мине добре.
Спокоен месец.

Общи условия

Активация на акаунт