Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 59 601
  • 1 594
  •   1
Отговори
# 30
Провериха ме за алкохол напът за плуването. Не си поплюват. Три ленти булевард, движението отбито от кордон полицаи в една и на всеки през прозореца му връчват дрегер.

34 градуса е на басейна, добре че слънцето се скри.

# 31
Бютифъл, аз тъкмо сутринта гледах привържениците на ПСЖ в Мюнхен и си виках, дано са спечелили, та ходих да проверя и се зарадвах Simple Smile честито на ТМ щом им е фен Simple Smile

Попи, днес за сефте и тук е жега.

Хич не съм осъзнала, че вече е юни

# 32
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
разцъках си тубата, да слушам нещо докато плета и попаднах на това

Страшимиров го е писал, Лолова го е играла, а аз го преживях.
без хепи енда.
Скрит текст:
и като се разревах.

# 33
  • France
Цоп!
Ние още сме по път. Киснем тук в едно огромно задръстване. Нищо, следващият път просто ще взема нещата в мои ръце, защото няма начин два пъти да ми спретнат същия номер

# 34
Мъх не иска да си ходим, харесва му на село.Децата смениха плана, ще се приберат довечера, но ние ще останем и тази вечер. Аз пия кафе, те беснеят с внучката , чувам ги.
   Ще ида до града да напазарувам нещо за вечеря и се връщам.

# 35
  • France
Прибрахме се по живо, по здраво. Първата пералня вече върти. Малко дългичко ми се видя, защото имахме различни стилове на ваканция и с Недовършений малко поскучахме. Най вече той. Аз бягах два пъти, отидох на фризьор, сигурно качих поредния кг, изръшках целия форум и дори побачках малко (но недостатъчно)

# 36
Фил, не звучи чак толкова зле Simple Smile

Следобед опънах тераса офис. МУ вися в полуполегнала поза на стола до мен с чаша бира в ръка. По едно време излезе и съседът, малко мохабет врътнахме всеки от своята си тераса. Още не съм затворила офиса, още малко работа ще отметна преди вечеря. Днес бива времето, най-после слънчево, без да е прекалено жегаво.

# 37
  • France
Е, то ако беше зле щях да си остана вкъщи. Големият плюс беше, че имаше супер стая за игра и децата бяха нон стоп в нея. Но повечето ставаха супер късно и стоиш и ги чакаш да се събудят без да вдигаш шум. Това ми се стори много тъпо. Поне ставах и излизах да бягам. Важното е, че Недовършений си изкара добре. Но за следващия път ще настоя по друг начин да се организираме.

# 38
  • Наблизо
И аз само ям този дълъг уикенд.Направо ме е страх да се кача на кантара.Нали бяхме на гости,ядеш каквото са сервирали,а то в северните страни деликатесът са пържени картофи..Вчера пица и аперо преди това,и пихме..Ужас,вакханалия.От утре влизам здраво в редиците,днес дояждаме.

# 39
  • France
Да, и ние ще караме на въздух тази седмица Animal Pig Че другият уикенд сме на юг със семейството на Недовършений. Там пък какво ще изпием... Мале, мале. Сигурно месец ще трябва да карам на вода и лимони Joy

# 40
  • Наблизо
Мани,мани.Аз както пия веднъж на високосна,днес бях като болна.Че и преди това вчера сме минали 600 км.
Чувствам се дебела.
Но пък този укенд много ме зареди.Видях се с любими хора,прекарах забавно време в с хора,а ми се случва много рядко.Не съжалявам,дори да съм качила.

# 41
  • France
Аз само съжалявам, че не си взех това рокле

100% мек памук и до средата на прасците. Ама нали гледам да го карам по-леко с финансиите.

# 42
  • тук и там
И аз съм впечатлена как правят проверки тук-пиле не може да прехвръкне.Мен са ме проверявали вече два пъти,и да-май и двата пъти в неделя.Иначе ти дават подарък ключодържател след дрегера.

# 43
Нямах подарък аз Joy

И в работен следобед съм виждала такива блокади. Вечер почти не шофирам, но се надявам да не ловят предимно снощни пияници в неделя.

# 44
  • Euskal Herria
Хубав да е юни, общество!
Вече е късно за палци, Кло, но вярвам, че всичко е минало както трябва.
Ще правя тиквеник и торта. За тиквеника е ясно, само остава да измисля каква да е тортата. Два чийзкейка правих, ама съм обещала и торта. Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 юни 2025, 19:39 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

Общи условия

Активация на акаунт