Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 59 604
  • 1 594
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Euskal Herria
Бърд, може да видиш инфо в темата за компресионните чорапи тук във форума. Аз имам изписани чорапогащи със силна компресия. Само веднъж ги обух, повече ме боляха краката, когато ги свалих, отколкото без. Има и специфики при слагането. Но определено момичетата казват, че помагат.
Аз си бях набелязала един магазин - за рокля. Е, когато отидох на място, уж една щях да вземам, ама сега имам пет, че и туника, и пола-панталон и блуза допълнително.

# 1 591
  • тук и там
Много жега.Мен баш сега нещо кръста взе да  ме притеснява .Толкова много работа имам  и тук и в Бг,дано не се скова .Утре гостенчета ще имаме с преспиване-приятелки на каката.
С ММ сме на миди пак,нали са на прИмоция,скъсахме се от ядене ..

# 1 592
Как ги готвиш, Кайс? Гледам рецепти и мислех да се пробвам тия дни.

# 1 593
  • тук и там
Варя ги,или по-скоро ги готвя на пара.Тук продават едни пакети  готови със смес от лук,целина и други подправки за миди  и направо тях използвам ,но днес нямаха и сложих каквото имах .Общо взето-лук на шайби,магданоз със дръжките и бяло вино. В готовите смеси има и целина доволно количество .Понякога слагам и масло,номерът е като заври виното,да сложиш капак и да се готвят на пара за няколко минути.Като се отворят са готови.,после поръсвам с пресен лимонов сок и наливам Совиньон в чашите.Тук е сезонът на мидите,та гледаме да се възползваме.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 21:59 от Кайсия

# 1 594

Общи условия

Активация на акаунт