Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 60 572
  • 1 594
  •   1
Отговори
# 1 545
Оооо, Бър, систъра всяка година от май до септември наемат къща там, в Макри. Синът си прекарваше доста време от лятото там с леля си.През другото време бяха при нас с племенника.Точно минават през маслинови дръвчета,и хоп на плажа.
    И тази година така, ама дечурлигата вече ходят сами, с гаджета и компании. Имат си гръцка група, виждат се всички заедно само лятото, обаче им е супер.

# 1 546
Честито на празнуващите! Здрави и щастливи да са!

# 1 547
  • Пловдив
Честито на празнуващите! Живи и здрави!

Бър, плажа пясък ли е? Драсни координати де спахте на ЛС, плийс!

# 1 548
  • France
Да са честити именниците! Живи и здрави да са.

Ох, и на мен ми се ходи по гръцко. Да си заредя кефито. Ма няяааа Cry

Май приключих с обяснителните записки. Вече хептен ми беше дошло до гуша. Сега, друг е въпросът за качеството... но ще изчакам да ми отлежи малко в главата и тогава ще препрочитам и коригирам.

Бюти, ако доктор ти изпише лимфатичен дренаж поето ли е от касата? Щото и на мен ми трябва

# 1 549
  • Наблизо
Фило,да ама трябва да е предписан от лекар и да е при кине или друг професионалист по здравна каса.Имам среща пак другата седмица с личния и ще се моля-пак.
Кайс,друго което ми помага е плуването.
Сега се върнахме.На басейна имаше целия свят там.Имаше едни възедрички тийнове,които ни скачаха на главата..много неприятно.Да бяха дечица,а те двойно по едри от мен и направо ме залепяха за стената на басейна.
Свалила съм още половин кило иначе и аз доволен.Не ми се яде много от два дни,то е адска жега и повече салати и плодове,сирена и месо.Аз доволен.

# 1 550
Ооом.
МУ е на вълна “ремонти правим всякакви”. По този повод ей така докато се прибирахме от София реши, че ще пребоядисаме и преобзаведем едната стая в къщи. Набихме се в Айко, избрахме си диван и комод, капарирахме, имаме някакви ориентировъчни дати.
Изпадам в тих ужас - вярно една стая, ама хиляда неща за вършене и организиране - да изпразня старите дивани, да организираме изнасянето им, да изциклим паркета, да боядисаме и да чакаме новите неща. Между цялото това нещо пътуване, тридневен фест за него, море живот и здраве.
Но пък най-сетне се сдобих с работен стол, сглобен е вече.
Ще си сипя, и без това вижте какво късметче ми се падна Joy
Скрит текст:

# 1 551
Да са здрави имениците в темата - Павката на Мид + мойто майка и ако имаме други 💚🍀

Бърде, му рядко проявява такива инициативи 😂 радвай се. От миналата седмица мрънкам, че прахосмукачката не смуче. Сега чак я отвори, той не сложил торба последния път...

# 1 552
  • София
Здрави да са имениците!

Опитвам да си харесам филм с розето, ама нищо не ме грабва.

На котката ѝ е много интересно какво е съдържанието на чинията ми, но от жегата толкова я мързи да дойде да провери, че само гледа изнервено , лежейки върху екваториалната област на тялото си. Аз пък се наслаждавам на възможността да се нахраня на спокойствие без пронизително мяукане и жални погледи.

# 1 553
Ох, Злате, и това го има. За някои неща трябва да повтарям по сто пъти, положението е като в онзи виц - не е нужно да ми повтаряш на всеки шест месеца, ще го направя Grinning Но сега го е обзел ентусиазъм. Истината е, че има нужда от ремонт и подновяване. Малко ту мач ми идва всичко, но вече се хванахме на хорото.

Утре пак на доФтор Head Band

# 1 554
Никога не съм разбирала връзката между температурите навън и липсата на апетит, начи.
Бърде, дано вашите ориентировъчни дати са по-нормални от нашата, която ни дадоха преди 2 дни за една холна секция - края на септември...зле ми стана като чух ама толкова я харесах, пък и решшх, че е по-добре все нещо да чакаме. Ремонтът свърши пред 1,5 месец и в хола сме с маса, диван и тв на стената, пълните кашони ме  чакат на село.

# 1 555
Дубрутро!
    Спокойна седмица ви желая!

# 1 556
  • Пловдив
Добро!

# 1 557
Добро! Айде на тръстиката!

# 1 558
  • София
Добро утро!

Моля, стиснете много силно едни палчета за бащата на приятелка. Същата с мъжа, болен от онова, гадното. Чакам да даря кръв, днес го оперират. Положението е далеч от розово. Мъх не може да даде и той, че дава преди по-малко от месец. По случая е супер нервен и се чувства виновен.

Последна редакция: пн, 30 юни 2025, 08:40 от бъръльо-бъръльо

# 1 559
О, Бър, пращам положителна енергия  имного добри мисли!

Общи условия

Активация на акаунт